Mascherano wciąż bliski Juve
- AgisDeluxe
- Juventino
mam nadzieje ze w letnim mercato Moggi zadba o to zeby Mascherano trafil do Juve..inaczej trzeba bedzie kupic jakiegos klasowego srodkowego pomoc=nika...Tacchi jest juz bez formy a Appiah zawodzi...jedyna nadzieja w Blasim..ale ten z kolei gra bardzo agresywnie i ogranicza sie do defensywy...brakuje kogos kto pociagnie srodek pola...nie mozna grac skzrydlami..tym bardziej ze Juve nie ma prawdziwych skrzydlowych...oprocz Nedveda...
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Peja
- Juventino
Stary rozwaliles mnie tym postem :shock:AgisDeluxe pisze:mam nadzieje ze w letnim mercato Moggi zadba o to zeby Mascherano trafil do Juve..inaczej trzeba bedzie kupic jakiegos klasowego srodkowego pomoc=nika...Tacchi jest juz bez formy a Appiah zawodzi...jedyna nadzieja w Blasim..ale ten z kolei gra bardzo agresywnie i ogranicza sie do defensywy...brakuje kogos kto pociagnie srodek pola...nie mozna grac skzrydlami..tym bardziej ze Juve nie ma prawdziwych skrzydlowych...oprocz Nedveda...
Po kiego grzyba odkopujecie takie tematy

Dla twojej wiadomosci to Mascherano gra w Corinthians(nie wiem czy dobrze napisalem)
To ze Tacchi jest teraz bez formy to nie znaczy ze juz do niej nie wroci
Czyli twoim zdaniem Camoranesi nie jest skrzydlowym