Roma 1-2 Juventus
- Juverulez!
- Juventino
haha dobre DjJuve. Alex swietnie sie zachowal bo ja bym na jego miejscu zniszczyl Cufre.... no ale w Rzymie jak widac i slychac wszyscy są "inteligentni", Del Piero moze tylko im gratulowaćDjJuve pisze:Gdyby Totti nie byl prostakiem zachowalby sie jak sportowiec.TottiGol pisze:Gdyby Zebina nie był Zebiną, to pewnie Totti nie potraktował go tak, jak go potraktował.

- Vojtimar
- Juventino
Zzdrośni i zakompleksienie romaniści. Eh, szkoda słów. Tak na wszelki wypadek przypomnę, że przy 1 bramce nawet jak Cannavaro był na spalonym, to Del Piero dostał w twarz, czy był faulowany przez Cufre'a, więc i tak byłby karny.
Obrona to nie zapominaj także część gry w piłkę, a Juve robi to bardzo dobrze.W końcówce nawet nie dawaliście rady wyjść z piłką z własnej połowy, bo od razu strata.
Z Juve na dobre i złe!
- IGI
- Juventino
zacznij sie przywzwyczajacTottiGol pisze:Może i poprzedniego posta pisałem pod wpływem złych emocji,
Fajnie, ze umiesz pogodzic sie z porazka 8)lecz nie zmienia to faktu, że jak dla mnie tego meczu nie wygraliście.
a Wy nie umieliscie strzelic bramki :>W końcówce nawet nie dawaliście rady wyjść z piłką z własnej połowy, bo od razu strata.
I gol Zlatana (biorac pod uwage zachowanie sedziow przy bramce Cassano, sa to ludzie ktorzy znaja przpiesy) nieuznany.Gol Cannavaro ze spalonego, karny z kapelusza.
Sorry 8)I nie tłumaczcie, że gol Zlatana nieuznany niesłusznie,
prorok :>bo nawet jeśli się uprzeć, że nie był minimalnie za obrońcą w momencie podania (choć był) to pewnie do tej sytuacji i tak by nie doszło, gdyby nie wcześniejsze pomyłki(???) pana Racalbuto.
Chyba zdeterminowani do fauli... Swoja droga ladnie Wam to wychodzilo.Zdeterminowana do wywalczenia sobie tego, co zostało im w perfidny sposób zabrane (zwycięstwo) i lepsza w tym meczu Roma nadziała się na kontrę po prostu.
Nasze byly bardziej chamskie :>A faule chamskie były po obu stronach i tego można było się spodziewać.
Gdyby Totti nie byl Tottim, nie doszlo by do tego. Zebina po meczu powinien przeprosic Waszego inteligentnego kapitana ze to kim jest :?Gdyby Zebina nie był Zebiną, to pewnie Totti nie potraktował go tak, jak go potraktował.
dwuznaczneCassano nie tłukł Camoranesiego, tylko usilnie starał się zepchnąć go z boiska, żeby ten nie położył się na nim i nie zaczął udawać, że go bardzo boli.

Moze i kibic Romy, ale jaki bystrzakW końcu każda sekunda przybliżała Juventus do zwycięstwa. A Capello podobno nie pozwala już wybijać piłki na aut, gdy przeciwnik leży na murawie, bo za dużo aktorstwa w lidze włoskiej...

przykro mi, jezeli Cie to urazilo :>Zambrotta też nie był specjalnie delikatny w paru interwencjach.
Trudno sie oprzec wrazeniu, ze jestes nieskazitelnie inteligentnyTrudno się oprzeć wrażeniu, że scudetto zostało przyznane już przed sezonem.
Po prostu bylo Was wiecej 8)A co do rannych kibiców Juventusu. Na pewno byli grzeczni i zostali zaatakowani przez chołotę z Rzymu w drodze do kościoła.
Wspominalem juz cos o Twojeje inteligencji? :>Jeszcze raz powtórzę, że ten mecz przegraliście, z tym, że za porażkę tym razem przyznano 3 pkt.
Otworz okno, skocz i leeeeeeeec, bo zycie jest zleP.S. Co ja mam jeszcze zrobić, żeby zmieniono mi rangę? Prosiłem na forum, pisałem prywatne wiadomości do moderatorów i wciąż bez skutku.

- Capitan
- Juventino
Widzę, że humor dopisuje :-D . To dobrze. Po paru wpadkach Juve powoli się rozkręca i oby tylko zakończenie sezonu mogło ich spowolnić.
Widziałem jedynie urywki meczu i cieszę się, że nikt nie doznał kontuzji. W końcu przed nami jeszcze ważniejszy mecz
Szkoda za to straconej bramki, która wpadła po niepotrzebnym błędzie Blasiego przy wyprowadzeniu.
pozdrawiam
Widziałem jedynie urywki meczu i cieszę się, że nikt nie doznał kontuzji. W końcu przed nami jeszcze ważniejszy mecz

pozdrawiam
- Marcin_FCJ
- Juventino
Zwycięstwo w kontrowersyjnych okolicznościach. Jednak w meczach takich jak teraz gdy poprostu styl nie ma najmniejszego znaczenia liczy się tylko cel jakim wczoraj były niewątpliwie tylko 3 punkty. Oczywiście że lepiej byłoby wygrać w ładnym stylu pokazując swoją wyższość nad rywalem tak żeby nikt nie miał wątpliwości czy doprawdy zasłużyliśmy na te zwycięstwo. Dla nas Olimpico to chyba najgorętszy teren, wielu piłkarzy kierowało się wczoraj emocjami, pełno było nerwowości nie przemyślanych zagrań ... no ale cóż to jest właśnie piękno tak ważnych spotkań. Niewątpliwie cała ta otoczka nie najlepiej wpłynęła na naszego Emersona no ale mimo wszystko napewno nie zawiódł. Pozytywny mecz rozegrał niemal cały zespół, świetnie że zagrał Trezeguet. Niezwykle cieszy też bramka Alexa Del Piero, wciąż pokazuje że jest najważniejszym graczem w kadrze naszego zespołu oraż pokazuje wszystkim co oddali go już do Palermo że jednak nie wiedzą co mówią. Szkoda że znowu nic nie strzelił Zlatan, nad Szwedem panuje ostatnio jakaś dziwna niemoc... miejmy nadzieje że szybko się przełamie, perfekcyjnie zagrali Thuram , Cannavaro i Buffon. Ta trójka rozumie się poprostu bez słów i idealnie ze sobą współgra. Troszkę niewidoczni Zambrotta i Camoranesi ale absolutnie nie mozemy ieć do nich pretensji. Zdobyliśmy bardzo cenne trzy punkty, na Olimpico naprawdę nie gra się łatwo i mało kto potrafi tam wygrać. Teraz przed nami serie teoretycznie łatwiejszych spotkań ligowych w których nie możemy stracić żadnych punktów.
- Vincitore
- Juventino
Żeby nie zakładać nowego tematu napisze to tutaj bo to sie od tego odnosi a więc:
Kapitan AS Romy, Francesco Totti, twierdząc, że wynik meczu Giallorossi z Juventusem Turyn został z góry ustalony, zostnie ukarany.
Kamisja dyscyplinarna Lega Calcio, już dziś otrzymała oficjalną skargę, oskarżającą Tottiego. Za wypowiedź zawodnika ukarana zostanie także Roma.
źródło: www.asroma.pl
No wiec widzę że książe Rzymu spełnia sięmedialnie najpierw pluje Poulsena teraz taką szopkę odstawia jak mam szacunek dla piłkarzy to tym razem mi go nie żal!
Kapitan AS Romy, Francesco Totti, twierdząc, że wynik meczu Giallorossi z Juventusem Turyn został z góry ustalony, zostnie ukarany.
Kamisja dyscyplinarna Lega Calcio, już dziś otrzymała oficjalną skargę, oskarżającą Tottiego. Za wypowiedź zawodnika ukarana zostanie także Roma.
źródło: www.asroma.pl
No wiec widzę że książe Rzymu spełnia sięmedialnie najpierw pluje Poulsena teraz taką szopkę odstawia jak mam szacunek dla piłkarzy to tym razem mi go nie żal!