Apel o pomoc w ratowaniu GKS-u Katowice
- zlatan_sc
- Juventino
Ja tez nienawidze a mimo wszystko sie wpisalem. A jestem kibicem Zagłębia Sosnowiec, a chyba wszyscy wiedza jaki stosunek maja zagłębiacy do hanysow 8) Jak gks tychy bedzie w podobnej sytuacji to sie nie wpiszeBVB pisze:w zyciu sie nie wpisze bo gks katowice to klub ktorego nie nawidze :twisted:
tylko GKS TYCHY !! ole

tylko Zagłębie Sosnowiec !! (i Juve oczywiscie

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Szymek
- Juventino
To po co się wypowiadasz?BVB pisze:w zyciu sie nie wpisze bo gks katowice to klub ktorego nie nawidze :twisted:
tylko GKS TYCHY !! ole
Ja oczywiście się wpisałem, tu nie jest wazne kto kogo lubi. To jest poto aby ratowąc dobro polskiej piłki. Polska piłka ma raka, nowotwór i na dodatek jeszcze kuleje, a jak przychodze mecze w europejskich pucharach to łapie grypę (Bóg wie co jeszcze jej dolega) :lol:
Kibice w takich chwilach powinni się wspierać, BVB - kto wie, moze kiedy trzeba będzie ratowac GKS Tychy i tez będziesz prosił o wpisanie się. W tedy możesz nie liczyć na pomoc kibiców GKS Katowice.
Pozdrawiam
- forza bianco-neri
- Juventino
chyba sie wpisze za chwile.. nie lubialem nigdy GKS, ale w takiej kwestii trzeba sie jednoczyc nie ma co! pozdro, a ty BVB , dortmundowcu spojrz na sytuacje Borussi, ten klub mogl nie dotrwac konca sezonu, a jednak kibice uzbierali kase i dogra jakos do konca sezonu, lecz co bedzie w nastepnym juz nie wiadomo.. troche pokory chlopcze....

Juve per Sempre
- BVB
- Dortmundczyk
pado mi chlopcze haha co za koles --> ssij
nie chce mi sie cytowac kazdego wiec napisze krotko :-)
co do Borusii to sie nie ma co dziwic sa the best tez bym sie dorzucil
po co sie wypowiadam?
kazdy moze mowic co mu sie podoba, jak ci sie nie podoba - nie czytaj
gks katowice nigdy by sie nie wpisali dla ratowania Tychów
nie chce mi sie cytowac kazdego wiec napisze krotko :-)
co do Borusii to sie nie ma co dziwic sa the best tez bym sie dorzucil
po co sie wypowiadam?
kazdy moze mowic co mu sie podoba, jak ci sie nie podoba - nie czytaj
- SPEED-Burowiec
- Juventino
JA SIE JUŻ DAWNO WPISAŁEM BO SAM JESTEM KIBICEM GIKESY
DZIEKI WSZYSTKIM TYM KTÓRZY SIE WPISALI!!!!!!!! JESTEŚCIE NAJLEPSI 

- SPEED-Burowiec
- Juventino
BVB pisze:w zyciu sie nie wpisze bo gks katowice to klub ktorego nie nawidze :twisted:
tylko GKS TYCHY !! ole
PAMIETAJ ŻE ZA TO ZAWSZE I WSZEDZIE GKS TYCHY <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Ampartumpur
- Juventino
Wiem, że TYchy nienawidzą Katowic i chyba odwrotnie, ale i jeśli ma to coś pomóc to sie zgłaszam, mimo żę gks-u nie lubie to jednak też drużyna z Śląska i jak tak dalej pójdzie to nikt w 1 lidze nie zostanie. Poza tym trzeba wspieraż innych w potrzebie. Heh i też jestem z Tychów.BVB pisze:
DZięki ale tak byś sie mógł nie wypowiadać o moim klubie !! Lubić nie musisz ale mółbyś przynajmniej nie obrażać GKS-u TychySPEED-Burowiec pisze:
PAMIETAJ ŻE ZA TO ZAWSZE I WSZEDZIE GKS TYCHY ### BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1