JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 16:49

Iver.pk pisze:
darel pisze:P.S. Nie wiek ktoś, ,jaka jest sytuacja w Realu z zawodnikami, bo słyszałem cos o jakichś lekkich urazach. Czy wszyscy będą w stanie zagrać w środe??
Z tego co wiem i przeczytalem na RealMadryt.pl to nie zagra ich najwieksza gwiazda czyli Beks :!: Niejest to zbyt duza strata ale zawsze cos :D Wyczytalem rowniez ze Zidane i raul maja juz byc zdrowi co niestety jest wiadomoscia zla :(
Gdybyście czytali uważniej, to trzy posty nad Darelem napisałem o możliwej absencji Beckhama oraz o bardzo możliwym występie Zidane'a oraz Raula.

Ech ... złe mam przeczucie. Okropnie się boję tego meczu ... dzisiaj to już apogeum chyba było i na niczym nie byłem skupiony, jak na spotkaniu, wszka to już tylko dwa dni nas dzielą od największego wydarzenia od początku roku.

Co z Nedvedem? Zagra czy nie?

Marcello Lippi ritornare!
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 16:54

Co z Nedvedem? Zagra czy nie?
Jakbyś czytał uważnie, to jest wcześniej nadmienione, że Nedved nie zagra...

Go hard, or go home.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 16:58

Ja mam małe pytanko, nie wiecie jaka pogoda w Turynie panuje teraz, i jaka przewidziana jest na środe? Bo może to mieć kapitalny wpływ na wynik ... Pozdrawiam ;)

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 17:07

W środę pogoda raczej słoneczna, na pewno lepsza niż w czwartek. Wiem to z portalu pogodowego Yahoo.

Obrazek

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 17:57

Zinedine Zidane pisze: "Przyjedziemy tam jako zwycięzcy. Juventus się nas boi. Musimy zdobyć gola nie dając jednocześnie zbyt dużo wolnego miejsca im na grę. Juventus przeważnie gra defensywnie ale w tym meczu będą musieli zaatakować. Będzie nam łatwiej to wykorzystać. "
My ich??!!! Chyba sobie Zizu na starość żarty robi!!! Bez urazy dla niego ( mimo że odszedł z Turynu to wciąż go bardzo lubię i podziwiam za to że jest jednym z największych wirtuozów futbolu) ale to on powinien "srać w majtki" przed przyjazdem do Turynu bo dostanie manto jakiego w życiu nie dostał (chyba że pamięta mecz sprzed dwóch lat :D ).

Odwołam się do opisu "Paka":
Niech sie nas boją tak jak nie nawidzą!!!

Obrazek
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 18:15

Ja jestem bardzo zadowolony, że wszystkie bilety zostały sprzedane i Delle Alpi i będzie prawie pełny tak jak dwa lata temu. :D mam nadzieję że Tifosi Juventusu przygotują prawdziwe piekło przed meczem i w trakcie meczu. FORZA JUVE !!!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 18:29

paku pisze:Ja mam małe pytanko, nie wiecie jaka pogoda w Turynie panuje teraz, i jaka przewidziana jest na środe? Bo może to mieć kapitalny wpływ na wynik ... Pozdrawiam ;)
Pogoda przewidywana na środe 9 marca 2005 roku, w stolicy regionu Piemont, Turynie, we Włoszech:
-słoneczna
-o godzinie 19.00 okolo 8 stopni celsjusza
-ciśnienie 1024 hektopascale
-wilgotnosc 60%
-wiatr południowy 8)

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 18:34

ja tam wiere w juve i bedzie 2-0:Da mam tez pytnako male
skad wiecie ze bedzie pelny stadion jak wiecie z jakiejs stronmki to prosilbym o podanie z gory dzieki 8)

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 18:52

Z roznych stron o Juve, miedzy innymi z oficjalnej: www.juventus.com . Bedzie komplet widzow, zreszta trudno sie dziwic, bedzie to wielkie wydarzenie, mam nadzieje ze przyjemne dla zgromadzonych na Delle Alpi tifosich Juve. Nie ebde obstawial wyniku bo nigdy nie trafiam a nie chcialbym zapeszac;P.
pozdr

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:02

Jamal_TH pisze:Jakbyś czytał uważnie, to jest wcześniej nadmienione, że Nedved nie zagra...
Wyobraź sobie, że czytam uważnie, to po pierwsze, a po drugie, to są to tylko domysły a mi chodzi o oficjalne wiadomości a nie gdybanie.

Na www.juventus.com nic nie mówią o Nedvedzie. Boże spraw by zagrał!

Marcello Lippi ritornare!
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:04

coś czuje że wynik bedzie 1:0 i wszystko zadecyduje albo w dogrywce albo rzutach karnych. Ale moge się mylić choć rzadko mi się to zdarza.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:48

Cyrklus pisze:
Jamal_TH pisze:Jakbyś czytał uważnie, to jest wcześniej nadmienione, że Nedved nie zagra...
Wyobraź sobie, że czytam uważnie, to po pierwsze, a po drugie, to są to tylko domysły a mi chodzi o oficjalne wiadomości a nie gdybanie.

Na www.juventus.com nic nie mówią o Nedvedzie. Boże spraw by zagrał!
Pisali o Nedvedzie to ze lezy w lozku w domu i czeka na wizyte lekarza 8.03.2005 ktory orzeknie czy Pavel moze trenowac. Wiec jest pewne ze nei wystapi na meczu. W dodatku w kazdej relacji z treningu trabia o braku Nedveda wsrod trenujacych.
pozdr

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:48

DjJuve pisze: Mam nadzieje ze pelne Delle Alpi pomoze naszym w odniesieniu korzystnego rezultatu.
O tak. To będzie niesamowity widok. Zapewne pobijemy rekord sprzed 2 lat, też w meczu z Realem.
DjJuve pisze:Wracaja wspomnienia sprzed dwoch lat :]
Oj wracają :twisted: To był orgazm dla każdego kibica JUVE :twisted: :wink: 8)
DjJuve pisze:Oby srodowy wieczor przyniosl nam wielka radosc i byl tak piekny jak ten z roku 2003 :]
Oby! Nie musimy zagrać tak pięknie jak 2 lata temu, bo takie mecze zdarzają się raz na jakiś czas, aczkolwiek ważne jest by awansować, nie ważne w jakim stylu. Tylko oby nie było dorywki, nie wspomnę o karnych :x
Iver.pk pisze:Wazna role odegraja przede wszystkim pomocnicy. Mam tu na mysli Emersona i najprawdopodobniej Blasiego ktorzy bede musieli wylaczyc z gry pomoc Realu.
Blasi pauzuje za kartki. Nieukrywam, że się z tego powodu cieszę, obu Tacch trafił z formą, 2 lata temu wymiatał z Realem...
romaneq pisze:Dawno Dawno temu sytuacja byla podobna, nie pamiętam czy to już była faza pucharowa czy jeszcze grupowa. W kazdym bądź razie w Madrycie bylo również 1-0 a w rewanżu 2-0 po golach Alexa i Padovano :D
Tak będzie i tym razem
Faza pucharowa a dokładnie 1/4 finału. Wyniki podałeś prawidłowo. Warto dodać, że wtedy przegrywając mecz na Bernabeu, też graliśmy w niebieskich strojach :D
Oczywiście był to sezon 1995/96, kiedy to ostanio sięgneliśmy po LM.

W sumie przyznam, iż jestem nieco zawiedziony po 1 spotkaniu. W ciemno stawiałem, że uda nam się strzelić choć 1 bramkę. Praktycznie każdy zespół tego dokonuje. Cóż, pozostaje nam swą siłę pokazać na Delle Alpi, wypełninym po brzegi :twisted: Liczę na jakąś ciekawą oprawę. To co zaprezentowali kibice realu to kompromitacja :D Flaga Hiszpani bardziej przypominała reklamę karty MasterCard niż narodowe barwy :D
Nasuwają mi się teraz taki słowa, wypowiedziane przez naszych kibiców przed rewanżem 2 lata temu. ,,Po 180 minutach nastąpi agonia słynnego realu madryy'' :twisted: Czyż nie brzmi pięknie? :twisted: Tak musi być. Chyba nikt nie wyobraża sobie, by pełny stadion alpejski, patrzył jak real świętuje tam awans hehe.
Real na wyjeździe traci 50% swoich możliwości. Nasza twierdza jest zaś nie dozdobycia. Tylko Sampa na farta tu wygrała. Ostanie mecze napawają optymizmem. Szkoda, że nie zagra Nedved, paradoksem staje się, że w kluczowych meczach, kogoś nam zabraknie, co jednak nie zmienia faktu, iż mamy tak silną kadrę, że i damy radę bez Pavla.

Obrazek
piteRTS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:53

Forma naszej druzyny zdecydowanie wzrosła ostatnio więc trzeba być dobrej myśli i dokopać tym gwiazdorom z Realu 8)

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 19:57

Naszego meczu nie będzie komentował Szpakowski, przynajmniej tak mi się wydaje bo widziałem w sporcie zapowiedź jego z Londynu :? Ehhhh jakis parol będzie komentował :o

Zablokowany