Borussia i Rosicky

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:29

Czy zauważyliście ile wnosi Rosicky do gry BVB??? Można to zauważyć chociażby patrząc na dw ostatnie ich mecze: z Bayernem i z Mainzem. Bez Rosickiego (w meczu z Bajernem) widać było że zupełnie nie idzie im w ofensywie, nie mogli nic zrobić, a już z nim od razu wygrywają 3:0. Co prawda między Mainzem a Bajernem jest róznica klasy ale po samym stylu gry można dojść do wniosku, że Rosicky jest fantastycznym graczem.

Nie wiem jak inni ale ja bardzo bym chciał żeby trafił do Turynu!!! Moim zdaniem lepszego transferu Juventus nie mógłby zrobić jak zakupić go w lecie!!!

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:43

Porownales ze saba 2 Klasowe Zespoly.. Masz RAcje Bayern grajacy U siebie i Mainz grajace na Wyjezdzie... Zastanow sie nastepnym razem jak zalozysz nowy Topick... Rosicky jest slaby i slaby bedzie.. Nie potrzeba Go w Juve mamy Kaapo oraz Oliviere!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 21:18

mój kuzyn z Niemiec jest fanem BVB i jak z nim rozmawiałem odnośnie kryzysu w Dortmundzie ....stwierdziłem, że Rosicky ma kontuzję więc jak wróci to pewnie zaczną lepiej grać.. wiecie co usłyszałem ?! SŁABY JEST !! ON I TAK NIC NIE GRA !! zatem ? chyba kibic Borusi wie najlepiej ?!

jamkar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 21:23

Zamiast niego wolałbym zobaczyć w Juve białorusina Hleba ze stuttgartu

Skierosiek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 21:28

A ja się akurat zgadzam że Tomas to dobry zawodnik...i nie ważne że nei gra ostatnio..czy gdyby ronaldinho nie grał przez rok z powodu kontuzji (czy nawet pół) to ktoś by mu odmówił jego umiejętności??? wydaje mi się że nie..Rosicki jest klasowym ..młodym i naprawdę utalentowanym graczem..potrzeba mu tylko odpowiedniego wprowadzenia do gry..narazie to tak jakby go tam zaniedbali w borussi..w Juve potrzebni są ofensywni zawodnicy..niestety nie zgadzam sięz transferową polityką Juve--dobrych ofensywnych graczy się oddaje a ściąga samych defensywnych---a co do Kapo i Oliveiry to chyba Ty się zastanów FanieJuventusu co mówisz-o ile Kapo jest dobrym perspektywicznym zawodnikiem o tyle Ruben niestety nei spełnia oczekiwań...w czym jest dobry Oliveira?? w dryblingu??podanie ma dokładne??przegląd pola??..nie widze u niego żadnej z wymienionych umiejętności..a i porównanie Bayernu do Mainz tesh nei jest wcale chybione-ile razy Juve męczył się bez Nedveda u siebie z jakimś słabszym klubem??Rosicki jest kluczowym zawodnikiem w Borussi..czy z mainz czy z Bayernem..jego podania otwierają wiele okazji do bramek..a w tym klubie nei ma takiego drugiego tak jak i w Juve nei ma drugiego Nedveda-rozważając wszystkie za i przeciw uważam że Rosicki byłby trafionym zakupem-mając na uwadzę że potrzebuje odpowiedniego przygotowania do gry--mówiąc krótko- by coś z niego mieć--a owoce moga być naprawdę ogromne - trzeba go nieźle "wymasować"--przemawia za nim dosyć niska cena rynkowa-warto by było te pare mln euro wydać...

Pozdrowienia dla wszystkich Fanów Juve

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 22:30

ja tez sie zgadzam z zalozycielem tematu !!i takze podam przyklad ronaldinho ale w innym znaczeniu niz kolega wyzej !mianowicie powiedzcie mi jak gral ronaldinho w PSG,nic nie gral a gdzie przeszedl i jak gra teraz...Rosicki jest mlodym utalentowanym zawodnikiem i ma szanse sie odrodzic u nas !wedlug mnie transwer Rosickiego do Juve moze byc przelomem gry Juventusu.w grze Juve brakuje finezji...
a co do do wypowiedzi FanJuventusu o kapo i rubenie to pozostawiam bez komentarza !

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 15:10

FanJuventusu pisze:Porownales ze saba 2 Klasowe Zespoly.. Masz RAcje Bayern grajacy U siebie i Mainz grajace na Wyjezdzie... Zastanow sie nastepnym razem jak zalozysz nowy Topick... Rosicky jest slaby i slaby bedzie.. Nie potrzeba Go w Juve mamy Kaapo oraz Oliviere!
Nie umiesz czytać??? Napisałem o stylu gry, jeśli oglądasz gre Rosickiego to zauważ jakie ma podania, nie tylko w Borusii, grając na Euro w Portugalii też pokazał co potrafi!!!

Obrazek
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 16:54

Napewno taki piłkarz o bajecznym wyszkoleniu technicznym by sie nam przydał jak nikt!!! W Juve brakowało takiego piłkarza bo Del Piero po tej kontuzji jakoś nie może sie odnaleźć a szkoda!!! we Włoszech nie gra sie finezyjnej piłki a tacy piłkarze jak Zidane czy Ronaldo po epizodzie we włoszech szli tam gdzie było ich miejsce czyli.... w Hiszpani. W Hiszpani kocha sie taką piłkę a we Wloszech liczy się zwycięstwo i nie ważne jaka jest gra (nic nie szkodzi jak gra jest piękna :wink: ).
Gdyby do Juve przeszedł Rosicky do by był przłom w jego karierze i wspiął by sie na absolutny szczyt więć niech go sprowadząją a on wygrywał dla nas mecze :wink:

Grande Juve, Vinci Per Noi
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:05

FanJuventusu pisze:Rosicky jest slaby i slaby bedzie.. Nie potrzeba Go w Juve mamy Kaapo oraz Oliviere!
:lol: :lol:
Tylko chlopcze wez zauwaz co robi Olivera w ostatnich meczach(np.Palermo i Real).Chlopak jest totalnie niedoswiadczony,nie potrafi wziasc ciezaru gry na siebie.To prawda ze momentami gra fantastycznie ale co z jednego dobrego wystepu jesli poprzedzi go 5 slabych(najwiekszy problem Rubena to wlasnie to ze nie potrafi grac "rowno"..).
Co do Rosickyego to na pewno jest to pilkarz na ktorego warto wylozyc pieniadze.Wszystko w rekach Lucka Wszechmogacego :wink:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 14:40

Olivera oczywiście ma mecze słabe ale również bardzo dobre, a to wszystko z braku doświadczenia, myślę że jeszcze rok czy dwa i jego forma ustabilizuje się, ja w niego wierzę.
Rosickiego nie chciałbym, chcę Montolivo co zresztą nie raz powtarzałem.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ