Chcesz obejrzeć Juve-Real ?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 13:21

ja własnie wyslalem SMS'a i mam nadzieję ze mój głos wpłynie na wynik głosowania, a przynajmniej bede wiedzial ze zrobiłem wszystko co w mojej mocy :)

Obrazek
pees

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 13:36

Takie akcje były w poprzednim sezonie w czeskiej tv i wyszło chyba dobrze, raczej przekrętów nie było.....i czesto byly mecze juve (wiadomo - nedved) mysle ze to dobry pomysl...........z reszta 1,22 to nie majatek

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 15:08

Cyrklus pisze:. Szczerze mówiąc zamiast tych 8 sms'ów wolę wydać 12 Zł. na piwo w Pub'ie i iść się spotkać z innymi kibicami 'Juve', tak jak to miało miejsce ostatnio.

Pozdrawiam,
CyrkluS
Chyba nie tym razem bo Polsat Sport pokarze Bayer - Liverpool (wlasnie reklamowali)

TYM BARDZIEJ MAM NADZIEJE ZE WYGRA MECZ JUVE- REAL !! Bo jak nie to lipa po całości :?

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 15:26

BIGGI pisze:Chyba nie tym razem bo Polsat Sport pokarze Bayer - Liverpool (wlasnie reklamowali)
My w PUB'ie oglądaliśmy mecz na Sky Sports, więc nie widzę problemu dla którego mielibyśmy nadal na tej stacji nie obejrzeć (komentatorów i tak nie szło usłyszeć, więc bez różnicy czy komentuje Jasiu Fasola (czyt. Anglik) czy Mateusz Borek ;) ).

Więc wychodzi na to, że TVP przymusowo będzie musiała puścić inny mecz, bo wiadomo, że klienci co mają Polsat Sport będą oglądać ten kanał (nie wcale dla komentarza Mateusza Borka - choć nie wątpliwie będą tacy) to dlatego, że na tą stację wydają pieniądze (Ci co mają z cyfrowego Polsatu). W takim przebiegu sprawy jestem przekonany, że w polskiej telewizji publicznej obejrzymy mecz "Starej Damy" z "Królewskimi".

Sms'ów nawet nie wysyłajcie, bo na bank powiedzą, że wygrał Juventus - Real i ten puszczą zważywszy na wyższe argumenty.

Marcello Lippi ritornare!
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 19:59

Pelson pisze:Nie wyślę SMS'a bo śmierdzi mi tutaj jakimś kłamstwem!! oczywiscie TVP wie że każdy jest obużony że nie puscili Real - Juvetnus , ponieważ przychodziły do niech masę e-maili prosbą o transmisję tego spotkania. Jak każdy wie TVP słynie raczej z lekkich przekrętów i obawiam się że i tak może być w tym przypadku prawie cała Polska będzie głosować żeby był ten mecz oczywiście panowie z TVP będą mieli niezły zysk a meczu i tak nie puszcza bo za mało osób głosowało (mimo iz głosowała cała Polska) to jest moje zdanie na ten temat , oczwyiście nie daje 100% że tak będzie może koledzy z TVP rzeczywiście puszczą spotkanie na Delle Alpi!
to nie klamstwo . tvp miala juz dawno wprowadzic wybieranie meczy smsem !ja juz wyslalem!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:10

Cyrklus pisze:
BIGGI pisze:Chyba nie tym razem bo Polsat Sport pokarze Bayer - Liverpool (wlasnie reklamowali)
My w PUB'ie oglądaliśmy mecz na Sky Sports, więc nie widzę problemu dla którego mielibyśmy nadal na tej stacji nie obejrzeć (komentatorów i tak nie szło usłyszeć, więc bez różnicy czy komentuje Jasiu Fasola (czyt. Anglik) czy Mateusz Borek ;) ).

Więc wychodzi na to, że TVP przymusowo będzie musiała puścić inny mecz, bo wiadomo, że klienci co mają Polsat Sport będą oglądać ten kanał (nie wcale dla komentarza Mateusza Borka - choć nie wątpliwie będą tacy) to dlatego, że na tą stację wydają pieniądze (Ci co mają z cyfrowego Polsatu). W takim przebiegu sprawy jestem przekonany, że w polskiej telewizji publicznej obejrzymy mecz "Starej Damy" z "Królewskimi".
Sms'ów nawet nie wysyłajcie, bo na bank powiedzą, że wygrał Juventus - Real i ten puszczą zważywszy na wyższe argumenty.
A no chyba ze Sky :wink:

Ja tam wyslalem jedengo, a co mi tam.
Osobiscie nie znam knajpy w LBNie w ktorej bylaby Sky, wiec jesli na tvp nie wybiorą Juve to pozostanie czat.
No ale nie wobrazam sobie takiej sytuacji, tym bardziej po takiej postawie Dudka i Jacka :wink:

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:10

Ja tam nie myśląc wiele wysłałem 6 smsów zaraz po tym jak usłyszalem ze ze to smsy zadecydują o tym jaki mecz pokaże TVP .

Teraz trochę się obawiam ze i tak pokażą ten mecz , który bedą chcieli , ale raczj nie powinni tak oszukiwać , w teroteycznie tak błachej sprawie , bo co im zależy który mewcz puszczą , a dzięki smsom unikną tysięce e-maili z nie zadowoleniem .
A to jaki mecz pokaże Polsat moim zdaniem nie ma tak wielkiego wpływu na wybór meczu przez TVP . Jeśli by im zależało żeby pokazać mecz Bayeru to by pokazali .

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 13:56

Dzisiaj w sportowej niedzieli mają podać wyniki głosowania. Miejmy nadzieje ze wygra ten mecz na który najbardziej liczymy. Pozdrawiam :)

Aga_Del_Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 17:05

ode mnie poszły 3, od koleżanki - fanki Realu, z 5 :-D nie mam wątpliwości, że mecz Juve-Real otrzymał najwięcej głosów. oby nie było żadnego przekrętu...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 17:25

Aga_Del_Piero pisze:ode mnie poszły 3, od koleżanki - fanki Realu, z 5 :-D nie mam wątpliwości, że mecz Juve-Real otrzymał najwięcej głosów. oby nie było żadnego przekrętu...
Własnie o to sie możemy najbardziej obawiać. Można wysłac 39057208 smsów na mecz Juve a i tak pokazą mcz Leverkusen z Liverpoolem. Jestem ciekawy tylko dlaczego TVP wprowadziło takie głosowanie...

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 17:53

paku pisze:Jestem ciekawy tylko dlaczego TVP wprowadziło takie głosowanie...
Tylko i wyłącznie po to, aby zarobić. Ludzie będą wysyłali sms-y, a oni i tak na końcu będą mogli sobie wybrać jaki mecz chcą transmitować, bo nikt oprócz nich nie będzie znał wyników głosowanie. Ale mam nadzieję, że pokażą Juve-Real :roll: .

:roll:
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 19:33

Tez tak mysle, ale moze sie mylimy. Wysle smska- moze to cos zmieni :P
Mysle ze wszyscy powinni wyslac z jednego smska bo w koncu te 1,22 pln to zadna kasa, a moga tym pomoc fanom Juve ktozy nie maja polsatu sport itp. (takich jak ja) :D

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 19:45

BOOM pisze: Mysle ze wszyscy powinni wyslac z jednego smska bo w koncu te 1,22 pln to zadna kasa, a moga tym pomoc fanom Juve ktozy nie maja polsatu sport itp. (takich jak ja) :D
Ja mam i co z tego jak POLSAT SPORT POKAZUJE BAYER - LVERPOOL?

Kurcze no nie moge przebolec ze takie nerwy zafundowali :evil:
Nawet nie chce myslec ze powiedzą dzis w tv ze Bayer-Liverpool wygrał :evil:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 19:46

jas nie wyśle sms'a bo odbieram polsat sport, jednak gdy to zobaczyłęm to z początku tak jak reszta uznałęm że po prosyu zrobiątą całąakcje a i tak wybiorą meczyj Leverkusen-Liverpool :? jednak z drugioej strony pomtyslcie, co prawda ludzie z TVP nie grzeszą inteligencją ale z ich punktu widzenia jeśli dojdzie więcej smsów to znaczy że większa oglądalność będzie tego meczu a przecież nie są az tak głupi (chyba) żeby stracić okzaje do większej kasy ( z pewnością większej niż tej która by byłaa zza meczyk naszych reprezentantów)Tak więc myśle (a raczej mam nadzieje) że tym razem panowie z TVP popiszą się inteligencją (czego nei robią zbyt często) i puszczą nasz meczyk (a raczej meczyk Juve)

_Tomek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:07

no spełniłem swój patriotyczny obowiązek, oby tvp nie zrobila nas w konia

Juve, Juve, o cara squadra senza eta
Juve, Juve, cara gloriosa societa
ODPOWIEDZ