Real M. 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:28

tomcatmi6 pisze:Ogladalem go na zywo, i nie widzialem nieudolnosci pilkarzy Realu, ktora tu opisujesz.
nigdzie nie napisalem o ich nieudolnosc, no moze poza Ronaldo, ale on strzelal jak paralityk, zreszta widoczny byl przez dwie minty, a przebywal na boisku do okolo 75 minuty, chcialem poprostu pokazac ze nie bylo tak zle jak wszyscy twierdza, poprostu Capello przyja defensywna taktyke i z tego wynikala przewaga krolewskich w srodku pola, przewaga z ktorej nic nie wynikalo, a jeczenie fanow Juve wynika chyba z tego ze oczekiwali ze Juve bedzie prowadzic po pierwszej polowie ze 3-0 i po przerwie cos jeszcze dorzuci :)

Real mial dwie sytuacje bramkowe, poprzeczka po strzale Raula i slupek po glowce Samuela, Juve natomiast powinien zdobyc bramke po sytuacje Ibrahimovicia w koncowce. A co do rewanzu, coz kontuzje Nedveda i Trezeguet przy bardzo kiepskiej formie Ibrahimovicia i Del Piero bardzo ogranicza mozliwosci w ofensywie pozostaje miec nadzieje ze obrona bedzie w stanie zachowac czyste konto.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:38

Smiem twierdzic ze po zniesieniu Nedveda z boiska, Real zepchnal Juve do obrony. Podania byly niedokladne, bylo duzo strat i zbyt mala skutecznosc. Druga sprawa- moje jeczenie o ile jakies jest, wynika z tego co widzialem, nie jestem zadowolony z takije gry jaka pokazalo Juve, bo chyba nikt normalny nie bylby z takiego czegos zadowolony.
Co do rewanzu, to bedzie on za 1,5 tygodnia, Trezeguet juz cwiczy na dworzu, Nedved niedlugo wyjdzie spod obserwacji lekarzy. W niedziele bodajze David wraca do normalnych treningow a o Pavle bedzie wiadomo dopiero po weekendzie. Trzymam kciuki zeby obaj zagrali, wzmocni to nasz sklad i moze bedzie dobrze. Pozatym informacja dodatkowa - Kapo wraca do skladu, wiec nie powinno byc az tak zle.
pozdr

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:42

tomcatmi6 pisze:Trezeguet juz cwiczy na dworzu
A ja slyszalem ze dopadla go jakas dziwna choroba z ktora Zebina (jeszcze w czasie gry w Romie) walczyl ponad miesica, a i tak podobno byla to szybka rekonwalescencja.

http://www.juvepoland.com/news.php?id=3376

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 21:41

Wiem co bylo napisane w newsie ale po raz kolejny sie to nie sprawdza -_-. Wole polegac na info gazzetta.it i juventus.com niz channel4.com jakkolwiek znany i szanowanay nie bylby to portal. Jesli cwiczyl na dworzu to wydaje mi sie ze nie ma zadnej goraczki gruczolowej -_-. Wiem ze moje info musi byc mylne jesli na glownej jp podali inaczej. Trudno uwierzysz w co zechcesz.
Gdyby Treze mial ta goraczke i objawy takie jak mowil Zebina, to by lezal teraz do gory korzeniem i nie mogl ruszyc noga. A biegal i mial lekkie cwiczenia.
pozdr

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 22:06

tomcatmi6 pisze:Gdyby Treze mial ta goraczke i objawy takie jak mowil Zebina, to by lezal teraz do gory korzeniem i nie mogl ruszyc noga. A biegal i mial lekkie cwiczenia.
Jutro o 15 wszystko sie wyjasni, moze chociaz na lawce zasiadzie.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 00:14

O ile wiem na mecz nie jest powolany, ale w treningu bral udzial wiec mozna po tym wnioskowac ze juz zdrowieje i nie ma zadnej goraczki gruczolowej -_-. Swoja droga ciekaw jestem jak Tudor zagra ;), moglby swojaczka strzelic:P.

pozdr

Zablokowany