Real M. 1-0 JUVENTUS
- Mane
- Juventino
nigdzie nie napisalem o ich nieudolnosc, no moze poza Ronaldo, ale on strzelal jak paralityk, zreszta widoczny byl przez dwie minty, a przebywal na boisku do okolo 75 minuty, chcialem poprostu pokazac ze nie bylo tak zle jak wszyscy twierdza, poprostu Capello przyja defensywna taktyke i z tego wynikala przewaga krolewskich w srodku pola, przewaga z ktorej nic nie wynikalo, a jeczenie fanow Juve wynika chyba z tego ze oczekiwali ze Juve bedzie prowadzic po pierwszej polowie ze 3-0 i po przerwie cos jeszcze dorzucitomcatmi6 pisze:Ogladalem go na zywo, i nie widzialem nieudolnosci pilkarzy Realu, ktora tu opisujesz.

Real mial dwie sytuacje bramkowe, poprzeczka po strzale Raula i slupek po glowce Samuela, Juve natomiast powinien zdobyc bramke po sytuacje Ibrahimovicia w koncowce. A co do rewanzu, coz kontuzje Nedveda i Trezeguet przy bardzo kiepskiej formie Ibrahimovicia i Del Piero bardzo ogranicza mozliwosci w ofensywie pozostaje miec nadzieje ze obrona bedzie w stanie zachowac czyste konto.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Smiem twierdzic ze po zniesieniu Nedveda z boiska, Real zepchnal Juve do obrony. Podania byly niedokladne, bylo duzo strat i zbyt mala skutecznosc. Druga sprawa- moje jeczenie o ile jakies jest, wynika z tego co widzialem, nie jestem zadowolony z takije gry jaka pokazalo Juve, bo chyba nikt normalny nie bylby z takiego czegos zadowolony.
Co do rewanzu, to bedzie on za 1,5 tygodnia, Trezeguet juz cwiczy na dworzu, Nedved niedlugo wyjdzie spod obserwacji lekarzy. W niedziele bodajze David wraca do normalnych treningow a o Pavle bedzie wiadomo dopiero po weekendzie. Trzymam kciuki zeby obaj zagrali, wzmocni to nasz sklad i moze bedzie dobrze. Pozatym informacja dodatkowa - Kapo wraca do skladu, wiec nie powinno byc az tak zle.
pozdr
Co do rewanzu, to bedzie on za 1,5 tygodnia, Trezeguet juz cwiczy na dworzu, Nedved niedlugo wyjdzie spod obserwacji lekarzy. W niedziele bodajze David wraca do normalnych treningow a o Pavle bedzie wiadomo dopiero po weekendzie. Trzymam kciuki zeby obaj zagrali, wzmocni to nasz sklad i moze bedzie dobrze. Pozatym informacja dodatkowa - Kapo wraca do skladu, wiec nie powinno byc az tak zle.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Mane
- Juventino
A ja slyszalem ze dopadla go jakas dziwna choroba z ktora Zebina (jeszcze w czasie gry w Romie) walczyl ponad miesica, a i tak podobno byla to szybka rekonwalescencja.tomcatmi6 pisze:Trezeguet juz cwiczy na dworzu
http://www.juvepoland.com/news.php?id=3376
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Wiem co bylo napisane w newsie ale po raz kolejny sie to nie sprawdza -_-. Wole polegac na info gazzetta.it i juventus.com niz channel4.com jakkolwiek znany i szanowanay nie bylby to portal. Jesli cwiczyl na dworzu to wydaje mi sie ze nie ma zadnej goraczki gruczolowej -_-. Wiem ze moje info musi byc mylne jesli na glownej jp podali inaczej. Trudno uwierzysz w co zechcesz.
Gdyby Treze mial ta goraczke i objawy takie jak mowil Zebina, to by lezal teraz do gory korzeniem i nie mogl ruszyc noga. A biegal i mial lekkie cwiczenia.
pozdr
Gdyby Treze mial ta goraczke i objawy takie jak mowil Zebina, to by lezal teraz do gory korzeniem i nie mogl ruszyc noga. A biegal i mial lekkie cwiczenia.
pozdr

- Mane
- Juventino
Jutro o 15 wszystko sie wyjasni, moze chociaz na lawce zasiadzie.tomcatmi6 pisze:Gdyby Treze mial ta goraczke i objawy takie jak mowil Zebina, to by lezal teraz do gory korzeniem i nie mogl ruszyc noga. A biegal i mial lekkie cwiczenia.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
O ile wiem na mecz nie jest powolany, ale w treningu bral udzial wiec mozna po tym wnioskowac ze juz zdrowieje i nie ma zadnej goraczki gruczolowej -_-. Swoja droga ciekaw jestem jak Tudor zagra
, moglby swojaczka strzelic:P.
pozdr

pozdr