Chcesz obejrzeć Juve-Real ?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 14:35

ja jush zagłosowalem, mam nadzieje ze moja złotówka nie pójdzie na marne ;)

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 14:48

Byloby by milo, gdyby autor tematu podal dokladny link do calej imprezy...

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 14:55

Ja napewno wyśle SMS-a nie zbiednieje od tego 1,22 zl, a jesli chociaz w małym stopniu przyczynilbym sie do transmisji Juve-Real prez TVP byłoby mi bardzo miło.
A tak sczerze to bardzo szkoda bramki wpuszczonej przez Dudka - 3:0 załatwiałoby juz chyba awans i nikt nie miałby checi ogladać tego spotkania, natomiast przy 3:1 Bayer cały czas ma szanse na awans i sa tacy, którzy pewnie bedą chcieli ogladać ten mecz.
Ja jednak wierze, że tym razem zwycięzy uczciwość i na TVP poleci Juve-Real.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
rokfor

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 14:58

tesh ogladalem skruty wczoraj i widzialem tą akcje z tymi esami i popieram wiekszosc juventini uwazam ze i tak pokaza leverkusen-liverpool(niestety)
A takiego hiciora jak JUVE-real nie pokazą...oni mysla w tej TVP ze jak pokaza Dudka i Krzynówka to bedą mieli wieksza ogladalnosc(a g**** prawda)!!!

ale namawiam serdecznie do wysylania esow o tresci 3...a moze to cos da...zobaczymy... a wlasnie nei wie ktos gdzie mozna zobaczyc wyniki głosowania??

pozdrawiam...FORZA JUVE!!!!!!!!

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 18:06

Ehę, ehę. Dobra może TVP to oszuście itd. nie wiem co jeszcze.

Ale złotówki Wam szkoda??

Puścili mecz Dudek-Krzynówek bo się podnicają że Polacy grają. I tylko dlatego.... Teraz ogłosili to głowowanie bo TVP biedne.... i kasiorke chcą z ludzi ściągnąć. Zawsze takie było tvp, jest i będzie( nie przypuszczam żeby się coś zmieniło). Złotówkę jednak poświęce, nawet jeśli dla złodzieji i oszustów, ale mam nadzieję ( matka głupich) że to jednak coś zdziała, choć nie uważam siebie za głupiego 8)

PS. A co jest najgorsze w tym wszystkim. Oczywiście to, że albo Krzynówek albo Dudek przejdą do kolejnej rundy!! I w półfinale będziemy musieli znów oglądać ich mecz.....

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 18:16

Dionizos pisze:Byloby by milo, gdyby autor tematu podal dokladny link do calej imprezy...
nie ma linka. informacja była podawana wczoraj podczas wieczornych skrótów LM. To chyba tyle.

Do osób, które uważają, że to nic nie da : jak nie wyślecie, to na pewno nic nie da. Szkoda wam złotówki ? dniami i nocami wydajecie bezsensownie pieniądze, a tutaj się zastanawiacie, czy wysłanie SMSa coś da. dziwne...

leniup pisze: PS. A co jest najgorsze w tym wszystkim. Oczywiście to, że albo Krzynówek albo Dudek przejdą do kolejnej rundy!! I w półfinale będziemy musieli znów oglądać ich mecz.....
a może trafią na Juventus ? 8)

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 19:02

Ja wyslalem 2 sms-y, i robie akcje na gg :D
Mysle ze dobrym pomyslem bylo by napisac o tym news na JP :!:
Mam nadzieje ze TVP nas nie oszuka bo to ze wlasnie na ten mecz bedzie najwiecej sms-ow jestem prawie pewien.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:36

Ja jush wysłałem i jak reszta również robie akcje na gg i narazie jush chyba 3 osoby zagłosowały więc bądzmy dobrej myśli :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Joaska

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 21:46

Z moją rodzinką wysłaliśmy już w sumie 14 SMSów. Na pewno jeszcze coś doślemy. Dla oglądania takiego meczu nie ma co żałować. :D

Warto zauważyć, że mecz w TV będzie raczej na pewno, bo jeśli wybór zostawia się ludziom, to wątpliwe żeby większość ludzi głosowała na mecz Krzynówkowo-dudkowy. Tego dnia nie ma meczu, który mógłby się z naszym równać :twisted:

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 21:58

Ja niestety nie wespre was mym esemesem ponieważ mam kablówke i odbieram Polsat SPORT , ale gdybym nie miałm na pewnoe bym wysłał!!!

Obrazek
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 22:26

Wysłałem 2 sms-y, ale do 28 to pewnie wyślę z 8. Muszą pokazać Juventus-Real, bo to świetny mecz. Coś mi się wydaje że do głosowania przekonały TVP niepochlebne komentarze na ich temat wysyłane przez kibiców. Sam wysłałem maila i udzielałem się na onecie. Głosujcie bo musimy zobaczyć nasz kochany klub na żywo!!!!

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 23:03

Dla mnie to wszystko jest śmieszne ...

W 'cywilizowanych' krajach, takich jak Niemcy, Włochy, Hiszpania, Anglia kibic oglądający wydarzenie sportowe przed telewizorem ma możliwość wyboru meczu jaki chce oglądać a nie na siłę mu narzucają. Po prostu na pilocie wybiera odpowiedni 'guziczek' i ogląda Juve - Real a gdy stwierdzi, że chce zobaczyć sobie co się dzieje na drugim stadionie, gdzie przykładowo leci Arsenal - Bayern wciska drugi 'guziczek'. Są nawet takie opcje, że można dwa mecze naraz oglądać - wtedy ekran dzieli się na dwie części. Wiem, bo mój kuzyn ma rodzinę w Niemczech i oglądał tak eliminacje Ligi Mistrzów, gdzie mógł sobie obejrzeć najciekawsze mecze (U nas ledwo co, to by Realu z Wisłą nie puścili). Niestety nam do naszych sąsiadów jeszcze daleko, bo nawet na zwykłym wyborze meczu TVP chce zarabiać pieniądze co jest żenujące :roll: . Szczerze mówiąc zamiast tych 8 sms'ów wolę wydać 12 Zł. na piwo w Pub'ie i iść się spotkać z innymi kibicami 'Juve', tak jak to miało miejsce ostatnio. Jeśli mam być szczery, to nie wyślę sms'a, choć mnie stać. Co ma być to będzie, czy tak czy tak, będę miał możliwość oglądania a na TVP nawet tą złotówkę żałuję!

P.S. Dziennikarz Gazety Wyborczej, gdy zapytał go pan w studiu jaki mecz by wolał obejrzeć, ten stwierdził, że jednak Bayer Leverkusern - Liverpool FC. W sumie zdziwiła mnie jego wypowiedź :roll: .

Pozdrawiam,
CyrkluS

Marcello Lippi ritornare!
Małysz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 23:36

Wprawdzie Cyrklus ma niewątpliwie wiele racji, ale... ja i tak kilka SMS-ów wysłałem. No i oczywiście do tego prośba do znajomych na gg. :)

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 09:22

pan Zambrotta pisze:(może to mój list o tym zadecydował ?
hehe ja też napisałem do nich list, że większosc kiboli uważa, że ważniejszy jest mecz JUVE hehe

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 10:13

Oczywiście wyslalem jednego sms`a ale czy tak naprade jest to wybór czy nabijanie kasy dla TVP ? dla mnie złotówka w tą czy w tamtą nie robi różnicy, ale mam nadzieje ze TVP postąpi uczciwie i pokaże mecz na który głosowało więcej ludzi. 8)

ODPOWIEDZ