Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 19:47

nodajcie spokój. jakby Drogba nie był taki w gorącej wodzie kąpany i nie zobaczyłby czerwonej kartki, to by nie było tematu. Mourinho, tak jak Capello zaczyna szukać wymówek. gdyby Chelsea osiągnęła korzystny dla niej wynik, to by się cieszył, a nie gadał takie bzdury. na miejscu trenera Barcy nie pozostawiłbym tego tak. Mourinho tymi słowami nie tylko obraził Rijkarda, ale też cały zespół i kibiców Barcy...

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:10

kimlady pisze:Był już taki temat !
Pokaż mi gdzie.

Bardzo nie profesjonalne zachowanie Murinho.Taki trener...Można jakoś załagodzić wypowiedź byłego szkoleniowca Porto.Wkońcu mecz o nie małą stawkę.Chciał znaleźć jakiś pretekst by usprawiedliwić porażkę swojej drużyny, to nawet normalne.Fani obu drużyn bardzo przeżywali te spotkanie, to co musiał czuć Murinho...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:32

Mourinho poprostu nie umie przegrywać!! taka jest prawda jest doskonałym strategiem i taktykiem ale to niestety bolesna prawda gdy przegrywa zawsze doszukuje się błędów sędziów badź innych defektów!

Mimo tego nie zmienie zdania że Mourinho jest najlepszym Menagerem na świecie czytaliście ostatnio w PN+ było Od A do Z z nim i podobno on ma Księge w której ma wypisane wskazówki dobrego trenera zdobyte na własnych doświadczeniach , których nie pokazjue nawet najbliższej rodzinie! :lol:

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:42

białas pisze:to by się cieszył,
On ma genetycznie uwarunkowaną nieumiejętność cieszenia się. Przestałem go lubić w momencie kiedy po zdobyciu pucharu Europy... poszedł do szatni.

A co do tematu to spędzi kilka meczów na trybunach i nauczy się trzymać język za zębami. Może i najlepiej opłacany ale nadal to tylko trener.

Obrazek
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:49

Nio troche dziwne zachownie Mourinho :? może jeszcze powie że Rijkard namówił tesh Drogbe żeby dostał czerwoną kartkę!!
Moim zdaniem Mourinho mógł wcześniej ściągnąć Drogbe bo jush było widać cio sie święci i że pracuje na tą czerwoną kartkę i mógł wprowadzić do gry np Keżmana.
Takie zganianie na sędziów lub na inne rzeczy oznacza że nie umie przegrywać i zachowuje sie jak dziecko na podwórQ!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
felix jaegar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 20:49

Pelson pisze:Mourinho poprostu nie umie przegrywać!! taka jest prawda jest doskonałym strategiem i taktykiem ale to niestety bolesna prawda gdy przegrywa zawsze doszukuje się błędów sędziów badź innych defektów!
Swieta prawda :-D Chelsea nie zagralo wg. trenerskiego zalozenia i juz trzeba szukac wytlumaczenia :? :shock: Jak tak mozna?? :/ Rijkaard nie moze tego tak zostawic... a Mourinho przyda sie lekcja pokory 8) :)

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
Pietrol_Juventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 21:21

No niestety.
Trzeba mu przyznac ze to trener wybitny ale nie umie przegrywa i przemawia przez niego buta i chamstwo . Jush samo zachowanie na konferencji prasowej przed meczem bylo fatalne , a teraz jeszcze szukanie jakchs wymowek i obrazanei Rijkarda.

I rzeczywisce jemu sie wydaje ze juz zjadl wszystkie rozumy i jest najlepszy , i sadzac po jego zachowaniu to wgrane nie daja mu radosci .

Juventus Turyn - Probably the best footbal club in the world

Ivan Basso - Probably the best rider in the world .. :)
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 21:25

Murinho pokazał że nie umie przegrywać. Jest doskonałym taktykiem, trenerem ale oprucz wygrywania trzeba umieć przegrac z honorem. Co do cieszenia się to macie racje, on nie potrafi się cieszyć , wygrał puchar Europy z prawie że najmniej spodziewaną drużyną to nawet nie potrafił się cieszyć z sukcesu :? Drogba jest sam sobie winien, faulował ewidentnie. Nie ma się o co kłucić. Drużyna Murinho była gorsza na boisku, a on chce uniknąć krytyki :?

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 21:34

Macie rację. Mourinho stracił w moich oczach, chociaż ja nie ceniłem go tak jak Wy, dla mnie jest on zwykłym trenerem, a nie jakimś Bogiem. To tylko i wyłącznie jego wina, że Chelsea przegrała. Nastawił zespół zbyt defensywnie i po stracie Drogby nie miał kto atakować bramki Barcelony. Gdyby w pierwsej połowie Drogba strzelił gola byłoby po meczu. Jednak wyraźnie szukał faulów i doczekał się drugiej kartki. Mimo wszystko uważam, że Chelsea ma duże szanse na awans do dalszej edycji Ligi Mistrzów.

:roll:
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 11:01

ja z jakimikolwiek ocenami poczekam do rewanżu, to że ktoś nie potrafi przegrywać to jeśli chodzi o trenera bardzo dobra cecha, zresztą Mourinho jeszcze nie przegrał

aLe MaDriD aLe !!!
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 11:25

Mourinho jest świetnym trenerem, ale nie umie przegrywać. Jak można po każdym przegranym meczu oskarżać drugiego trenera?! To jest żałosne. Barcelona grała lepiej i skuteczniej a to na pewno nie dzięki sędziemu. Wygrała zasłużenie.

Z Juve na dobre i złe!
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 13:40

Murinho poprostu boi się, że Barca wyeliminuje jego zespół a wtedy Romek A. by sie wkórzył. Pozatym Murinho wie ze przegrał 2 mecz z rzędu i boi się przyznać, że druzyna jest w dołku.

Obrazek
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 20:41

Co myślicie o Jose Murinho przez wszystkich komentatorów, i wielu innych uznawany jest za genusza. Jednak według mnie sukces z Porto był całkowicie przypadkowy (nie chce mowic ze najlepsi byli przemeczeni) poniewaz w walce w playoffac Porto pokonało tylko MU i to dośc przypadkowo, w ostatnich minutach meczu, w finale pokonali najsłabszy zespól z mozliwych Monaco, a po drodze Lyon(nie wygrywajac z nimi ani razu) i Depowtiwo które pomimo wyeliminowania Juve(bez formy) i Milanu(niefrasobliwość) również nie stanowiło solidnej drużyny.

A jeśli chodzi o jego aktualne poczynania z Chelsea to to kasa jaka przez nia płynie sama wywalczyła by awans do ćwiercwinałów nawet bez pomocy Murinho. Wystarczy przypomnieć sobie zeszloroczne cwiercfinały, kiedy to Chelsea prowadzona przez (raczej iepskiego) Ranieriego potwafiła pokonać Arsenal który wówczas był w formie do której już prędko nie wróci, a mimo to Chelsea przegrała z Monaco. Warto też zaznaczyć że w jej grze zbyt dużo sie nie zmieniło, podobnie jak przed rokiem Chelsea najpierw zabezpiecza swoją bramkę a dopiero potem liczy na kontry. Odnośnie meczu z Barcą, to Murinhio nie odegrał w nim żadnej roli ( no może tylko prowokatora ), 3 bramki padły po stratach Barcy w środku pola przy braku asekuracji ze strony obrony, a piłkarze Chelsae warci ileś tam euro raczej nie mają problemu z pokonaniem kiepskiego bramkarza, który nie zrobił nic prze stracie wszystkich bramek. Ale wracając do tematu.

Wydaje mie sie ze to przedewszystkim autoreklama i osobowość typowo LEPPEROWSKA spowodowały tak duży wzrost jego notowań. A Chelsea odpadnie z pierwszym włoskim klubem na jaki trafi, i to nie mowie latego ze kocham calcio ale dlatego ze murinio jeczsze nigdy nie grał z drużyną z kraju w którym narodziła sie "jego" obecna taktyka.

Sorki za jakies błedy które mogły wystąpić ale pisałem to tuz przed meczem z Realem,wiec rece mi sie troszke trzesły.

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 21:39

denerwują mnie jego wypowiedzi..owszem nalezy byc przekonanym o swojej sile ale on twierdzil ze z Porto zdobyl wiecej trofeów niz Barca przez wszystkie lata swojego istnienia..przeciez to jakis absurd :| zdenerwowało mnie tez jak mowil ze w przerwie pierwszego meczu z Barca Rijkaard gadal z sedzia i namowil go na pokazanie czerwonej kartki Drogbie..nie zrobil jeszcze nic az tak wielkiego w pilce zeby móc takie rzeczy mowic i mysle ze to na pewno nie jest wzór do nasladowania dla trenerow..tak jak napisal e-kacper taka kasa jak jest w Chelsea z kazdym trenerem z LM wygralaby..wiec jak dla mnie nie jest on jakims wybitnym strategiem...jest medialny to na pewno...ale nie jest genialny..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 23:43

Ja go nie lubie za te jego cwaniactwo.Chelesea ma pieniadze i piłkarzy którzy mają dużo umiejetnosci.Nawet zatrudnienie po zatrudnieniu Kasperczaka by dobrze grali.Poza tym te jego wypowiedzi są rzenujące i świadczą o jego wychowaniu którego chyba nie miał.

...Taka miłość jest jedna...Juve
ODPOWIEDZ