Real M. 1-0 JUVENTUS
- Adu
- Juventino
no do meczu zostalo juz tylko kilka godzin, miejmy nadzieje ze zagra nedved, bo bez niego bedzie strasznie ciezko. wynik jest sprawa otwarta i nie ma zadnego faworyta, a spotkanie wyjazdowe bedzie mialo ogromne znaczenie, wiec trzeba byc dobrej mysli. miejmy nadzieje ze juve dzis pokaze no co ich stac i wprawi nas w doskonale humory przed rewanzem. i miejmy nadzieje ze capello nic nie zawali i niwe ustawi druzyny zbyt defensywnie
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- mnowo
- Qualità Juventino
Boze drogi to juz dzisiaj... :roll: Od rana jestem w stresie z tego powodu, teraz siedze w pracy i nie moge sie skupic na robocie
hieh hieh no nareszcie wracaja mecze LM, i przede wszystkim oczywiscie dzisiejszy mecz Juve. O wynik moze jestem jakis dziwnie spokojny, ale samo widowisko mnie mocno fascynuje kurde.. :roll:
No coz, czekamy jeszcze te 10h i kibicujemy ostro. Nedved pewnie juz tez nie moze sie doczekac!
hieh hieh ciekawy jestem jego gry dzisiaj..
edit: He he ale fajny artykul przeczytalem o tym meczu:
- Racja, może nie jesteśmy efektowni, ale efektywności i wyrachowania można nam zazdrościć - mówi bramkarz Juventusu Gianluigi Buffon przed wtorkowym hitem z Realem Madryt na Santiago Bernabeu. Wyrachowanie Juve budzi w Hiszpanach niechęć i strach. Z przewagą strachu.
Galaktyczni są wolni, statyczni a z ich geniuszu zostały ledwie przebłyski. - Ale i Juventus gra ostatnio gorzej, stracił wielką przewagę nad Milanem i dał mu się wyprzedzić w lidze - pociesza się gazeta "Que Madrid".
artykul zatytulowany "Hiszpańsko-włoska wojna" => http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6721600&kat=1726

No coz, zobaczymy jak bedzie wieczorem 8)
No coz, czekamy jeszcze te 10h i kibicujemy ostro. Nedved pewnie juz tez nie moze sie doczekac!
edit: He he ale fajny artykul przeczytalem o tym meczu:
- Racja, może nie jesteśmy efektowni, ale efektywności i wyrachowania można nam zazdrościć - mówi bramkarz Juventusu Gianluigi Buffon przed wtorkowym hitem z Realem Madryt na Santiago Bernabeu. Wyrachowanie Juve budzi w Hiszpanach niechęć i strach. Z przewagą strachu.
Galaktyczni są wolni, statyczni a z ich geniuszu zostały ledwie przebłyski. - Ale i Juventus gra ostatnio gorzej, stracił wielką przewagę nad Milanem i dał mu się wyprzedzić w lidze - pociesza się gazeta "Que Madrid".
artykul zatytulowany "Hiszpańsko-włoska wojna" => http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6721600&kat=1726

No coz, zobaczymy jak bedzie wieczorem 8)
- gregor_g4
- Juventino
http://knplogic.com/sport/index.html
na tej stronie jest wykaz stacji na ktorych bedzie transmitowany mecz Real - Juventus.
Co do smego meczu, ja rowniez sie nie moge doczekac, mysle ze mecz bedzie wyrownany jedank przy odrobinie szczescia uda nam sie wygrac
na tej stronie jest wykaz stacji na ktorych bedzie transmitowany mecz Real - Juventus.
Co do smego meczu, ja rowniez sie nie moge doczekac, mysle ze mecz bedzie wyrownany jedank przy odrobinie szczescia uda nam sie wygrac

- martyna
- Juventino
u mnie w szkole przyjmowane są zakłady i o dziwo większość stawia na to, iż real przegra :twisted: a ja mam niezłą nerwówkę przed meczykiem. oj będzie dobrze a przed meczem odśpiewam uroczysty hymn juve :lol:
Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
- nopone
- Juventino
zagra Nedved bedzie dobrze ... mimo wszystko przyzna trzeba |e mo|e i nie graB ostatnimi czasy mocno efektownie,ale to on jest trzonem, nie Del Piero nie zaden z obroncow czy pomocnikow tylko On, jak nie jest na silach by zagrac caly mecz to chociaz mam nadzieje ze wybiegnie w 2 polowce,a w 1 niech pokaze sie Olivera bo potrafi naprawde wiele moze nie jest doswiadczony,ale zato nadrabia walecznoscia wierze ze bedzie dobrze (w typerze dalem 3:1 dla Juventino
) bo Real to gniot teraz mimo wszystko nie pokazuje nic i mimo obecnego slabego flo Juve wierze ze damy rade moze nie tak efektownie ale bedzie dobrze
bo ja ma byc ?
jak nie D O B R Z E ! sempre forza JUVE dzis cialem w Rybniku aaaa Myslami dzien caly w Madrycie ! 

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- Kuba Napierski
- Juventino
Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej... boję się jak cholera!!!! Niech wygra lepszy i mam nadzieję że to będzie JUVE :!: 
- Radidam
- Juventino
Masz racje wrócil Nedved czyli najwieksza sila napedowa Juventusu jestem pewny wygranejnopone pisze:zagra Nedved bedzie dobrze

- Jezzo
- Juventino
mnomowiejksy ten artykuł był pisany przez zagorzałego fana Barcy, pana Wołowskiego który bardzo lubi pisać o tym jak pięknie gra jedenastka z Katalonii (szkoda tylko że zawsze pomija kwestie, kiedy ostatni raz Barca wygrała jakieś trofeum) i że to już koniec Realu i w ogóle lata posuchy w Madrycie
w sumie śmiesznie się jego artykuły czyta 

aLe MaDriD aLe !!!
- Bob
- Juventino
UWAGA dla wszystkich co beda przy kompie o 20:45 i beda chcieli wziasc relacje z meczu Real- JUVENTUS to mam dla nich dobrą wiadomośc bo bedzie relacja na www.realmadryt.com napewno bedzie ona szybko uaktualniana wiec PAMIETAJCIE

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Do meczu już niespełna 2 godziny. Co mogę powiedzieć przed tym arcyważnym pojedynkiem. Napewno jak zauważyli koledzy. trzeba zwrócić uwagę na to, iż rozgrywki LM a Serie A to dwa inne Światy. Z tego też wzgledu, nie przywiązuję większej wagi do naszych ostanich poczynań na domowym podwórku. Mecze na poziomie CL rządzą się swoimi prawami.
Jak dotąd w tych rozgrywkach spisujemy się znakomicie. Jedyne co można nam zarzucić, to....marna skuteczność. W żadnym meczu nie potrafiliśmy strzelić więcej niż 1 gola.
Powiem szczerze, że oczekiwania odośnie tego meczu mam duże. Oczywiście bez przesady. Nie spodziewam się wyniku 0-3 po pięknej grze, aczkolwiek po cichuteńku liczę na wygraną :twisted: Real jest do pokonania, w lidze błysneli, ale tak naprawdę nie napotkali na jakieś dobre zespoły. Myślę, że Zlatan dziś pokręci troszkę obrońcami z Madrytu
Chociaż zamiast na efektywność, mógłby postawić na skuteczność. Wiele będzie też zależało od tego czy zagra Nedved i jak z formą w to spotkanie trafi Del Piero.
Liczę na dobrą grę naszych, chcę zobaczyć ten JUVENTUS, który kocham. Bramkowy remis, w pełni mnie będzie satysfakcjonował. Chcę jutro pójść do szkoły dumny w koszulce JUVE, jak dziś zreszta
FORZA JUVENTUS FORZA :!: :!: :!: 
Jak dotąd w tych rozgrywkach spisujemy się znakomicie. Jedyne co można nam zarzucić, to....marna skuteczność. W żadnym meczu nie potrafiliśmy strzelić więcej niż 1 gola.
Powiem szczerze, że oczekiwania odośnie tego meczu mam duże. Oczywiście bez przesady. Nie spodziewam się wyniku 0-3 po pięknej grze, aczkolwiek po cichuteńku liczę na wygraną :twisted: Real jest do pokonania, w lidze błysneli, ale tak naprawdę nie napotkali na jakieś dobre zespoły. Myślę, że Zlatan dziś pokręci troszkę obrońcami z Madrytu

Liczę na dobrą grę naszych, chcę zobaczyć ten JUVENTUS, który kocham. Bramkowy remis, w pełni mnie będzie satysfakcjonował. Chcę jutro pójść do szkoły dumny w koszulce JUVE, jak dziś zreszta

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Mój Boże mój Boże... 
jeszcze 40 min... a potem Polsat Sport studio...
I jesteśmy w Mardrycie!
Ja nie moge ale emocje... naprawdę niewiele mniejsze jak dwa lata temu
. Będzie, będzie się działo!
Liczę na wygraną. Nie ma co sie rozdrabniac. Rozjedźmy ich na ich podwórku i pokażmy na co nas stać! Niech Alex, Zlatan, Pavelek, Zambro, Gigi i reszta Juventinich wyślą ich do innej galaktyki!
To możliwe... liczę na to... tak będzie!
FORZA JUVE !!!

jeszcze 40 min... a potem Polsat Sport studio...
I jesteśmy w Mardrycie!
Ja nie moge ale emocje... naprawdę niewiele mniejsze jak dwa lata temu

Liczę na wygraną. Nie ma co sie rozdrabniac. Rozjedźmy ich na ich podwórku i pokażmy na co nas stać! Niech Alex, Zlatan, Pavelek, Zambro, Gigi i reszta Juventinich wyślą ich do innej galaktyki!
To możliwe... liczę na to... tak będzie!

FORZA JUVE !!!

- paweł (neo)
- Juventino
Oj dawno nie pisałem na forum.. lecz dzisiejsze okoliczności sprawiły ze sie wypowiem
Kazdy z Nas boi sie jak bedzie wygladało to spotkanie. Jakie oblicze ukaze nam nasz zespoł. Kazdy wie na co ich stac.Jednak czy dzisiaj ujzymy ten Juventus idacy sciezka zwyciestw czy tez Juventus kroczący chwiejna , niepewną drogą...
Tyle pytań... odpowiedz bedzie juz za kilka godz.
Przekonamy sie tak naprawde co znacza wzmocnienia dokonane przed sezonem. Przekonamy sie czy praca jaka została wykonana zaowocuje wspomniana sciezka zwyciestw...
Typowanie wyniku przed tym meczem nazwał bym szalenstwem..Niczego nie mozna przewidziec.Poprostu trzeba bedzie zagrac do końca!!
I nie dac . Troche szczescia i mysle ze jestesmy nawet wygrac.Jednak wazne jest zeby nie stracic głupich bramek .Czego zycze z całego pasiastego serca....
ps.. Miło znowu byc na forum.. :twisted:
Kazdy z Nas boi sie jak bedzie wygladało to spotkanie. Jakie oblicze ukaze nam nasz zespoł. Kazdy wie na co ich stac.Jednak czy dzisiaj ujzymy ten Juventus idacy sciezka zwyciestw czy tez Juventus kroczący chwiejna , niepewną drogą...
Tyle pytań... odpowiedz bedzie juz za kilka godz.
Przekonamy sie tak naprawde co znacza wzmocnienia dokonane przed sezonem. Przekonamy sie czy praca jaka została wykonana zaowocuje wspomniana sciezka zwyciestw...
Typowanie wyniku przed tym meczem nazwał bym szalenstwem..Niczego nie mozna przewidziec.Poprostu trzeba bedzie zagrac do końca!!
I nie dac . Troche szczescia i mysle ze jestesmy nawet wygrac.Jednak wazne jest zeby nie stracic głupich bramek .Czego zycze z całego pasiastego serca....
ps.. Miło znowu byc na forum.. :twisted: