Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- Jaro
- Juventino
Na CT2 dokładnie-trzeba zobaczyć jak odbiera bo ostatnio troche...śnieżyłoMecz odbywa się 22.02 !
20:25
STUDIO FOTBAL Live
Real Madrid - Juventus Turín
A więc Mecz Juventusu na Czeskiej telewizji !

- leniup
- Redaktor
No to ładnie. Ja jestem takim "szczęśliwcem" że nie posiadam Polsatu Sport. Pozostaje mi tylko czat JP. Czeskiej też nie mam.
Ale nie wie ktoś co na słowackiej leci?? Bo mam i słowackie 1 i 2
PS. A tak wogóle to rewanż w Turynie to polska telewizja już pokaże czy dalej nie???
EDIT. Napisze tu bo kolejny post był by bez sensu a 3 posty niżej jest pewna wypowiedź:
Ale nie wie ktoś co na słowackiej leci?? Bo mam i słowackie 1 i 2

PS. A tak wogóle to rewanż w Turynie to polska telewizja już pokaże czy dalej nie???
EDIT. Napisze tu bo kolejny post był by bez sensu a 3 posty niżej jest pewna wypowiedź:
Fc Barcelona gra z Chelsea dla twojej wiadomości......Mrówcia-kibicka pisze:DZis widziałam bopdajże na TVP2 zapowiedz meczu FC Barcelona-Manchester U.!!Chciaz cos na poprawienie nastroju...ale nic nie boli tak jak brak meczu na kanale polskim RM-JT
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2005, 20:52 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mrówcia-kibicka
- Juventino
Znając ludzi i ich postepowanie z naszej kochanej TVP bedziemy mogli obejść się smakiem....Zapewne nie pokażą rewanżu! :evil:
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2005, 20:52 przez Mrówcia-kibicka, łącznie zmieniany 1 raz.
PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
- Mrówcia-kibicka
- Juventino
DZis widziałam bopdajże na TVP2 zapowiedz meczu FC Barcelona-Chelsea!!Chciaz cos na poprawienie nastroju...ale nic nie boli tak jak brak meczu na kanale polskim RM-JT 

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2005, 21:08 przez Mrówcia-kibicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino
(bez obrazy) ale chyba krzywo patrzyłaś :lol:Mrówcia-kibicka pisze:DZis widziałam bopdajże na TVP2 zapowiedz meczu FC Barcelona-Manchester U.!!

- Mrówcia-kibicka
- Juventino
Hehehe no cos ty nie obrażam się!!Ale dzieki za poprawienie mojego błedu...jak pisałam ten post to myslałam chyba o niebieskich migdałach:)Dzieki....aha i zycze milej zabawy podczas oglądania meczykow:D
- bociu
- Juventino
Bardzo Was prosze o podanie jakiegos linku, gdzie bedzie mozna obejrzec Real - Juve. Naprawde nie mam Polsatu Sport ani Czeskiego programu; jestem zdesperowany i wkurzony. Nie moge nie obejrzec tego meczu... A pod adresem TVP nic tu nie bede mówił...
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Tony
- Juventino
Telewizja polska to kompletne dno!!! Postkomunistyczne buraki!!! Pokażą mecz Dudzia z Krzynem!!! Od samego początku wiedziałem, że ten mecz wybiorą... To ich myślenie mnie zabija:( Grają polacy więc wszyscy obejrzą... dno, dno i jeszcze raz dno!!! Polsat Sport wybrał najciekawszy pojedynek - przecież także mógł transmitować mecz dwóch "poloczków"!!! Ale nie, oni stawiają na piękno piłki, emocje i w ogóle. Telewizja polska dała ciała!!!
- Chip
- Juventino
TVP kpi sobie z prawdziwych kibiców futbolu. Pokazują jakieś kitowe mecze tylko dlatego że grają tam Polacy. To jest skandal!!!! I co i teraz ja żeby obejrzeć mecz mojej ukochanej drużyny, muszę kombinować, pytać, a i tak pewnie w końcu nie obejrzę tego meczu, jestem strasznie zdenerwowany i zrezygnowany.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dzisiaj siedze sobie spokojnie oglądając reklame na Polsacie Sport.Nagle reklama Champions Lague.Z lekkim zaciekawieniem oglądam, ku zdziwieniu ukazuje sie zawodnik Liverooplu.Bardzo sie zdenerwowałem.Widać Borek już nie mógł wytrzymać bez transmisji meczu Krzynówka.Lub poprostu nie interesuje go mecz na Delle Alpi.
Pozostaje tylko czekać na wynik ostateczny konkursu sms-owego.
Zmobilizuje sie i wyśle jeszcze więcej smsów.....!!!!!!!
Forza Juve.
EDIT: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=9474
takowy tylko istnieje.Wysyłajmy te sms-y bo ja chce ten mecz obejrzeć..
Pozostaje tylko czekać na wynik ostateczny konkursu sms-owego.
Zmobilizuje sie i wyśle jeszcze więcej smsów.....!!!!!!!
Forza Juve.
EDIT: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=9474
takowy tylko istnieje.Wysyłajmy te sms-y bo ja chce ten mecz obejrzeć..
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2005, 22:35 przez Wicior, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wojtom
- Juventino
Bardzo sie ciesze. Wysłałem ponad 20 smsów i nie zaluje, bo bede mogl zobaczyc Juventus w tak waznym meczu kolejny raz na zywo. Zresztą chyba wszyscy kibice Juve się cieszą, bo chyba kazdy ma TVP
Mimo tego, ze mecz bedzie na TVP, musze powiedziec, ze zawiodłem sie na Polsacie Sport, ze nie chcieli puscic rewanzu, chyba, ze umówili się z TVP, ze zrobią lekką "zamianę"
Nic nie wiadomo.
W kazdym razie, bardzo się ciesze.

Mimo tego, ze mecz bedzie na TVP, musze powiedziec, ze zawiodłem sie na Polsacie Sport, ze nie chcieli puscic rewanzu, chyba, ze umówili się z TVP, ze zrobią lekką "zamianę"
W kazdym razie, bardzo się ciesze.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ufff ! To mi ulżyło. Polsat Sport mnie zdziwił, iż nie zdecydowali się pokazać rewanżu. Naszczęscie wielu symaptyków piłki nożnej sms'ami zdecydowało, że zobaczymy mecz JUVENTUS - Real. Gdybym go nie zobaczył, byłoby to totalną klęską. Już zacieram rączki :twisted: Pełne Delle Alpi? Biletów podobno już nie ma...czyżby rekord na alejskim? Poprzedi to 67.229.