Real M. 1-0 JUVENTUS
- Lypsky
- Juventino
Jesli DP utrzyma forme we wtorek moze zaprezentowac naprawde ladny futbol :] Mam nadzieje na powrot Nedveda choc obawiam sie ze Czech moze byc bez formy. Zastanawiam sie czy ma sens wystawienie Treze ktory nie znajduje sie w odpowiedniej dyspozycji i gra calkowicie do kitu.W ostatnim spotkaniu Zlatan zaprezentowal sie katastrofalnie lecz mam nadzieje ze byl to jedynie wypadek przy pracy.
To wszystko moze wzbudzac obawy co do naszej ofensywy a ona bedzie kluczowa w meczu z Realem.
Co do pomocy mam nadzieje ze Camor wraz z Puma zagraja na swoim mistrzowskim poziomie a wspierac bedzie ich Pavel.
Obrona powinna sobie poradzic, Canna i Thuram prezentuja solidny poziom do tego objawienie Zebina i mistrz Zambrotta.
Podsumowujac jestem optymista i czekam na korzystny wynik :]
Tylko do cholery gdzie ja obejrze ten mecz? :>
To wszystko moze wzbudzac obawy co do naszej ofensywy a ona bedzie kluczowa w meczu z Realem.
Co do pomocy mam nadzieje ze Camor wraz z Puma zagraja na swoim mistrzowskim poziomie a wspierac bedzie ich Pavel.
Obrona powinna sobie poradzic, Canna i Thuram prezentuja solidny poziom do tego objawienie Zebina i mistrz Zambrotta.
Podsumowujac jestem optymista i czekam na korzystny wynik :]
Tylko do cholery gdzie ja obejrze ten mecz? :>
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Coolfi
- Juventino
hehe..... godzina 20.00 (wtedy najprawdopodobniej zacznie się transmisja meczu). Polsat Sport, w ręku browar (nie ! jestem za młody! ;( :? ) yyyyy... paczka chipsów oczywiście i obserwujemy zwycięstwo bianconerich 8) 

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- felix jaegar
- Juventino
ej no Zabki nie sa tak daleko wawki:] wbijaj sie do Champions Pub, jeszcze zdazysz z rezerwacja :-DDjJuve pisze:Tylko do cholery gdzie ja obejrze ten mecz? :>
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- pan Zambrotta
- Juventino
popytaj się wśród rodziny 8) ja sobie tak załatwiłem oglądanie Real-Juve + nocleg + jedzenie u wuja :-DDjJuve pisze:Tylko do cholery gdzie ja obejrze ten mecz? :>
- Lypsky
- Juventino
Niestety znow nie bede moglfelix jaegar pisze: ej no Zabki nie sa tak daleko wawki:] wbijaj sie do Champions Pub, jeszcze zdazysz z rezerwacja :-D

Wyjezdzam a moja jedyna szansa jest jakis kanal kablowki lub Pub.
Ile za dobe?pan Zambrotta pisze: popytaj się wśród rodziny 8) ja sobie tak załatwiłem oglądanie Real-Juve + nocleg + jedzenie u wuja :-D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
A tam dokąd jedziesz bedziesz mial kompa i neta?DjJuve pisze:Wyjezdzam a moja jedyna szansa jest jakis kanal kablowki lub Pub.

Bo słyszalem, ze mają byc mecze na necie dostepne. Będziesz mógł ogladnac w akcie desperacji !

P.S Chyba padnie rekord jesli chodzi o odpowiedzi w jednym temacie o meczu. Juz jest ponad 200, a jeszcze dojdą wypowiedzi po meczu
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- lukask1
- Juventino
Treze nie jedzie... :twisted: myslalem ze powtorzy swoj wyczyn ale w pierwszym meczu to niemozliwe
Real przegral 2-0 ale slyszalem w tv ze nie bylo kilku wartosciowych graczy min. Ronaldo :roll: wiecej nie pamietam
ale tych co nie bylo bylo chyba 3
no u nas remis z Messina ja nie wiem ale nadal wierze ze pokonamy Real 8) pozdro

- IGI
- Juventino
Wojtom :arrow: Mi sie wydaje, ze juz padl - moge sie mylic 
Bad_Magick :arrow: Troszke malo obiektywne te oceny
Wierze w naszych, ale porownujac pilkarzy wypadlo to za bardzo kolorowo
Co do obrony sie oczywiscie zgodze, ale wg mnie pomoc to Real ma lepsza :? (my dominujemy w destrukcji, oni w kreatywnosci).
DjJuve :arrow: Teraz prawie na kazdej kablowce jest Polsat Sport
Na pewno jakiegos "szczesliwca" znajdziesz :>
Mecz dopiero we wtorek, a ja juz od jakiegos czasu nim zyje
Co ciekawe nawet nie zadawalem sobie pytania, "co bedzie jak przegramy
" Ale to chyba dobrze
Nie wierze jak juz mowilem w poprawe stylu gry, ale w zwyciestwo nawet na wyjezdzie jak najbardziej TAK.

Bad_Magick :arrow: Troszke malo obiektywne te oceny

DjJuve :arrow: Teraz prawie na kazdej kablowce jest Polsat Sport

Mecz dopiero we wtorek, a ja juz od jakiegos czasu nim zyje

- Coldsoul
- Juventino
Kurcze ale emocje- jesli tak dalej pojdzie to chyba zemdleje prze meczem
Dzisiaj podczas programu 2 razy 45 minut na polsacie sport pan Borek wygadal sie ze to on oraz pan Kołton beda komentowac nasz mecz. Bardzo sie ciesze z tej informacji a jeszcze bardziej z tego ze do Madrytu nie jedzie pan Strejlau. Wystapi pewnie w studiu przedmeczowym ale samego spotkania nie zepsuje. :evil:
Po tym co ostatnio wygadywal podczas meczu Bayern- Borusia mam juz go dosyc a Borka i Kołtonia bardzo lubie szczegolnie gdy komentuja razem
Dzisiaj podczas programu 2 razy 45 minut na polsacie sport pan Borek wygadal sie ze to on oraz pan Kołton beda komentowac nasz mecz. Bardzo sie ciesze z tej informacji a jeszcze bardziej z tego ze do Madrytu nie jedzie pan Strejlau. Wystapi pewnie w studiu przedmeczowym ale samego spotkania nie zepsuje. :evil:
Po tym co ostatnio wygadywal podczas meczu Bayern- Borusia mam juz go dosyc a Borka i Kołtonia bardzo lubie szczegolnie gdy komentuja razem
- Bad_Magick
- Juventino
IGI starałem się być obiektywny, ale nie wymagaj od fana Juvebtusu, żeby pisał, że jakakolwiek inna drużyna, nawet jeśli to sam Real Madryt, jest lepsza od Bianco-Nerich 
Co do komentarza to rzeczywiście duet Borek-Kołtoń jadą na małe Vuelta Espana
We wtorek komentują z Bernabeu a w środę z Camp Nou. Żebyście widzieli jak redaktor Kołtoń się z tego cieszył
I ja również się cieszę, bo to wg mnie najlepsza para komentatorska w Polsce.

Co do komentarza to rzeczywiście duet Borek-Kołtoń jadą na małe Vuelta Espana

- Peja
- Juventino
Ostatnio galaktyczni przegrali z Bibao 2-0. Co prawda nie gral krolik Bugs z nadwaga, Carlos i Raul, ale mimo to sedzia staral sie pomoc realowi jak tylko mogl 8) Szczerze watpie zebysmy przegrali w Hiszpanii, nie warto sie tak fascynowac ta zwycieska passa realu, poniewaz galacticos nie grali ze zbyt wymagajacymi przeciwnikami i mysle ze Juve bolesnie sprowadzi ich tylki na ziemie
- darel
- Juventino
Już tylko półtora dnia, półtora dnia do meczu, na który czekamy od dawna. Juz od dawna obserwujemy forme Realu i coraz bardziej zaczynamy sie obawiac tego spotkania.
Za czynając jednak od poczętku: takie spotkania elektryzują wszystkich fanów futbolu. Spotykają sie najbardziej utytułowana drużyna włoska i hiszpańska. Mecz, który zgromadzi na stadionie pełne trybuny, miliony telewidzów przed telewizorami - czeka nas wielkie piłkarskie święto.
Ostatnie wyniki Juve nie napawaja optymizmem - Real nie licząc ostatniej porażki gra bardzo dobrze. Liga Mistrzów rządzi sie jednak swoimi prawami - zawodnicy wykrzesują z siebie 100%, nawet 110% możliwości.
Każdy chyba pamieta ostatni dwumecz z Realem - te niezapomniane chwile, wspaniały mecz na Stadio Delle Alpi, chyba najlepszy mecz Juve w przeciagu 6,7 lat. Mam nadzieje, że te spotkania dostarczą nam pedobnych emocji, wzruszeń.
Bardzo ważną osobą może sie okazać Alex - ostanio jakby wracał do formy, doświadczeniue Del Piero może okazać sie kluczowe w tym spotkaniu. Marzy sie taka bramka Alexa jak ta sprzed nie spełna dwóch lat na Delle Alpi z Realem.
Głęboko wierze w sukces, przed nami rewanż na Delle Alpi, gdzie bedziemy musieli przypieczętować awans. W MAdrycie wymarzonym wynikiem bedzie oczywiście wygrana, ale mnie osobiscie usatysfakcjonuje bramkowy remis.
FORZA JUVE!!!!!!!!!
Pora zrobic pierwszy krok w drodze po wygraną w Champions League.
Za czynając jednak od poczętku: takie spotkania elektryzują wszystkich fanów futbolu. Spotykają sie najbardziej utytułowana drużyna włoska i hiszpańska. Mecz, który zgromadzi na stadionie pełne trybuny, miliony telewidzów przed telewizorami - czeka nas wielkie piłkarskie święto.
Ostatnie wyniki Juve nie napawaja optymizmem - Real nie licząc ostatniej porażki gra bardzo dobrze. Liga Mistrzów rządzi sie jednak swoimi prawami - zawodnicy wykrzesują z siebie 100%, nawet 110% możliwości.
Każdy chyba pamieta ostatni dwumecz z Realem - te niezapomniane chwile, wspaniały mecz na Stadio Delle Alpi, chyba najlepszy mecz Juve w przeciagu 6,7 lat. Mam nadzieje, że te spotkania dostarczą nam pedobnych emocji, wzruszeń.
Bardzo ważną osobą może sie okazać Alex - ostanio jakby wracał do formy, doświadczeniue Del Piero może okazać sie kluczowe w tym spotkaniu. Marzy sie taka bramka Alexa jak ta sprzed nie spełna dwóch lat na Delle Alpi z Realem.
Głęboko wierze w sukces, przed nami rewanż na Delle Alpi, gdzie bedziemy musieli przypieczętować awans. W MAdrycie wymarzonym wynikiem bedzie oczywiście wygrana, ale mnie osobiscie usatysfakcjonuje bramkowy remis.
FORZA JUVE!!!!!!!!!
Pora zrobic pierwszy krok w drodze po wygraną w Champions League.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mimo, iż Borek jest zakochany w Realu, to jest solidnym komentatorem. Tak więc również sie cieszę, że on na spółkę z Kołtoniem będą komentować ten wielki mecz. Wciąż mam w pamięci, jak ten duet podniecał się widowiskiem z 14.maja 2003 r. na Delle Alpi. Mimo, iż jak wspomnialem, Borek to fan realu, nie mógł oprzeć się pięknu gry naszych zawodników. Był pod wielkim wrażeniem :twisted:
Do meczu trzeba przespać jeszcze tylko 1 noc. Już nie potrafię o niczym innym mysleć. Ten mecz da nam odpowiedź na wiele pytań :twisted:
Do meczu trzeba przespać jeszcze tylko 1 noc. Już nie potrafię o niczym innym mysleć. Ten mecz da nam odpowiedź na wiele pytań :twisted:

- pan Zambrotta
- Juventino
Borek i Kołtoń to najlepsi komentatorzy w Polsce. Mimo iż ten drugi profesjonalnym komentatorem nie jest, to słuchanie jego komentarzy nie przeszkadza w widowisku. Martwię się tylko, że co chwila będą gadać o Realu, a o Juve prawie nic nie powiedzą...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Tak więc również sie cieszę, że on na spółkę z Kołtoniem będą komentować ten wielki mecz.
Dla mnie ważniejszy będzie mecz na Delle Alpi. W końcu będzie pełen widzów, a to nieczęsty przypadek. Tam Juventus pokaże swoją siłę i we Włoszech przesądzi się sprawa awansu. Mecz na Santiago Bernabeu do końca nam chyba nie powie na co stać obie drużyny.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ten mecz da nam odpowiedź na wiele pytań :twisted:
A teraz z innej beki: zauważyliście, że w TV tak mało mówi się o Juventusie ? Wczoraj oglądam "Sportową Niedzielę" i właśnie leci komentarz do spotkania Bianconerich: dwa słowa o Juve, informacja że zagra Pavel Nedved i już. Natomiast o Realu mówią dużo, że ten i ten nie zagrał w ostatnim meczu, a na koniec jeszcze urywek wypowiedzi Luxemburgo. I to nie tylko wczoraj był taki przypadek, tylko zawsze. Zauważcie, że o Juventusie sypią same banały i podstawowe informacje, jakby zapomnieli że jest jednym z najlepszych klubów na świecie...:?
słowa: "Dziękuje bardzo"DjJuve pisze:Ile za dobe?pan Zambrotta pisze: popytaj się wśród rodziny 8) ja sobie tak załatwiłem oglądanie Real-Juve + nocleg + jedzenie u wuja :-D
- mil015
- Juventino
a ja nie obejrzę meczu
:(:( bo nie mam Polsat Sportu
:(;( miałem isc do babci na mecz razem z moimi 2 kuzynami, ale jestem chory na świnkę i mam całą gębę spuchniętą ;(
Pozostaje mi tylko DELEKTOWAĆ się "arcyważnym" i "arcyciekawym" meczem Bayer-Liverpool ;(;(
Chyba sie zachlastam ;(;( DRAMAT!!!!;(;(

Chyba sie zachlastam ;(;( DRAMAT!!!!;(;(