Forumowicz od A do Z - vol. 1
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Jak macie ochote to tez sie zglaszam. O ile mozna .
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Rasi
- Qualità Juventino
ten alfabet to trudniejsze niz myslałem
brakuje mi pomysłów na jeszcze jakies 3 czy 4 literki. Postaram sie skonczyc jak najszybciej

- leniup
- Redaktor
Chciałbym się zgłosić do tej wspaniałej zabawy. Alfabety są świetne narazi osób które już je napisały.
Więc jeśli będzie taka możliwość bardzo bym chciał się zgłosić a w przypadku wygranej ( co jest bardzo bardzo bardzo mało prawdopodobne) napisze alfabet szybko bo już mam pare pomysłów i już zacząłem coś pisać( tylko po co jak jeszcze nawet nie jestem zgłoszony).
Więc jeśli będzie taka możliwość bardzo bym chciał się zgłosić a w przypadku wygranej ( co jest bardzo bardzo bardzo mało prawdopodobne) napisze alfabet szybko bo już mam pare pomysłów i już zacząłem coś pisać( tylko po co jak jeszcze nawet nie jestem zgłoszony).
- Sarsik
- Juventino
Pojawiły się zgłoszenia do ankiet, więc wznowimy zabawę, przynajmniej na jedną ankietę. Wyniki ostatniej przedstawiają się następująco:
1. Bad_Magick - 19 głosów
2. white_wolv - 16 głosów
3. Pawciosss - 10 głosów
*. Pelson - 10 głosów
Ankietę wygrał Bad_Magick, gratulacje. Miejmy nadzieję, że chociaż on napisze alfabet w miarę szybko. Jako że Pawciosss i Pelson zdobyli tyle samo głosów, obaj dostaną szansę w następnej ankiecie. Stawkę uzupełni paku, który zgłosił się jako pierwszy. tomcatmi6 i leniup muszą poczekać jeszcze jakiś czas. Chyba nikt się nie gniewa?
Nowa ankieta:
white_wolv
Pawciosss
Pelson
paku
Od momentu zatrzymania zabawy, nie pojawił się żaden alfabet! Pamiętajcie, że w ten sposób nie tylko mnie macie głęboko w d..., tylko przede wszystkim tych, którzy na was głosowali i mieli nadzieję przeczytać wasze ciekawe alfabety.
Zmobilizujcie się.
1. Bad_Magick - 19 głosów
2. white_wolv - 16 głosów
3. Pawciosss - 10 głosów
*. Pelson - 10 głosów
Ankietę wygrał Bad_Magick, gratulacje. Miejmy nadzieję, że chociaż on napisze alfabet w miarę szybko. Jako że Pawciosss i Pelson zdobyli tyle samo głosów, obaj dostaną szansę w następnej ankiecie. Stawkę uzupełni paku, który zgłosił się jako pierwszy. tomcatmi6 i leniup muszą poczekać jeszcze jakiś czas. Chyba nikt się nie gniewa?
Nowa ankieta:
white_wolv
Pawciosss
Pelson
paku
Od momentu zatrzymania zabawy, nie pojawił się żaden alfabet! Pamiętajcie, że w ten sposób nie tylko mnie macie głęboko w d..., tylko przede wszystkim tych, którzy na was głosowali i mieli nadzieję przeczytać wasze ciekawe alfabety.
Zmobilizujcie się.
I need a girl that I can train.
- Martin
- Juventino
no to sie zmobilizowalem. I wreszcie mi się udalo. Moj alfabet jest juz oficjalnie dostępny. Najlepiej przeczytac i zapomniec
Aha i dla zalozyciela tematu jedna rada. Zanim wybierzesz kogos to lepiej zapytaj sie go czy ma zamiar w tym uczestniczyc
dobra. koncze....
ps. zdarzylem przed swiergotem
ps2. mam zamiar zrobic male podsumowanie, kto ma opublikowac alfabet a kto juz to zrobil. Wszystko w pierwszym poscie sarsika.

Aha i dla zalozyciela tematu jedna rada. Zanim wybierzesz kogos to lepiej zapytaj sie go czy ma zamiar w tym uczestniczyc

dobra. koncze....
ps. zdarzylem przed swiergotem
ps2. mam zamiar zrobic male podsumowanie, kto ma opublikowac alfabet a kto juz to zrobil. Wszystko w pierwszym poscie sarsika.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Bad_Magick
- Juventino
Uwielbiam temat z alfabetami, naprawdę. Miło jest od czasu do czasu przeczytać coś mądrego.
Tradycjnie jak wszyscy chcę podziękować za oddane na mnie głosy. Postaram się jak najszybciej umieścić swój alfabet, ale nie obiecuję , że do niedzieli się wyrobie bo mnie nię będzie od piątku. Nie mniej jednak na pewno zdążę przed swiergotem
Tradycjnie jak wszyscy chcę podziękować za oddane na mnie głosy. Postaram się jak najszybciej umieścić swój alfabet, ale nie obiecuję , że do niedzieli się wyrobie bo mnie nię będzie od piątku. Nie mniej jednak na pewno zdążę przed swiergotem

- paku
- Juventino
Hehehe widze ze w ankiecie jestem i mam dumnie wynik "0"
I nadal pozostanie 0 bo ja zaglosuje na kogos innego :> Jednak dobrze wiedziec ze jest się w ankiecie
Pozdrawiam :> I mysle ze wygram ankiete za 3785637 dni 

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!
Te ale jo sie czuja zaproszono;p
Mam nadzieję że tu już od początku wakacji będzie mnustwo tematow typu np. Warszawa: "Ślub Martina", Kraków: "Ślub Martina" Gliwice: "Ślub Martina" itd... i tu chłopaki mam dla was złą wieść bo w TV nie będzie transmisji
chyba że se założymy naszą prywatną "Juve wizje" i zapłacimi Martinowi kupe miljonów "ojro" ;p za pozwolenie do transmisji i drugi raz tyla za umożliwienie fotografowania;p No czyli liczymy na jakieś prajwet zaproszenia na ślub <lol> kupimy biało czarne kwiatki po tym nas poznasz Chyba że pokojażysz po buziulkach<lol>

Te ale jo sie czuja zaproszono;p
Mam nadzieję że tu już od początku wakacji będzie mnustwo tematow typu np. Warszawa: "Ślub Martina", Kraków: "Ślub Martina" Gliwice: "Ślub Martina" itd... i tu chłopaki mam dla was złą wieść bo w TV nie będzie transmisji

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BOOM
- Juventino
Ta zabawa to fajna rzecz ;d tez probowalem takie cos napisac i wiem ze to sporo roboty. Nom jako ze juz wiecej niz polowe alfabeciku mam juz napisana (kazdy powinien cos takiego sobie napisac-to sklania do refleksji) to tez sie oficjalnie zglosze do ankiety ;d pewnie moja kndydatura nie bedzie traktowana na serio, bo troszke postow jeszcze za malo mam ;p ale zglaszam sie tak na zas 

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
DziękujęUlTrAs pisze:eeeh dziołcha tyn twój Ślunski akcynt... boski:lol:
co do ślubu to chyba Martin by musiał lotnisko wynając, zeby nas wszystkich pomieścić![]()

No z tym lotniskiem to ie głupi pomysł

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- białas
- Juventino
na początku nawet nie otwierałem tego tematu, bo... ...sam nie wiem
ale po przeczytaniu wszystkich postów stwierdziłem, że to niezła zabawa. tylko, że stoi w miejscu i się nie rusza. więc ludzie, piszcie zaległe alfabety. niestety niektóre z nich już się chyba nie ukarzą nigdy. czekam na kolejne alfabety, bo sam chcę wziąć udział w tej zabawie 

- BOOM
- Juventino
Mam male pytanko dotyczace tego alfabetu?? mianowicie, czy ta zabawa jeszcze trwa??
dlugo nikt juz nie zamiescil swojego alfabetu :?
Mam nadzieje, ze zabawa ta bedzie trwala bo to naprawde swietny pomysl. Uzytkownicy poznaja innych uzytkownikow, co sprzyja umacnianiu sie wiezi w rodzinie JP 8) (czy to nie brzmi nazbyt romantycznie
)
Widze, ze glosowanie wygral white wolv ;d a posta nie ma
moze zrobic nastepne glosowanie??

Mam nadzieje, ze zabawa ta bedzie trwala bo to naprawde swietny pomysl. Uzytkownicy poznaja innych uzytkownikow, co sprzyja umacnianiu sie wiezi w rodzinie JP 8) (czy to nie brzmi nazbyt romantycznie

Widze, ze glosowanie wygral white wolv ;d a posta nie ma

- paku
- Juventino
Własnie sam sie zastanawiam, co jest z tym tematemBOOM pisze:Mam male pytanko dotyczace tego alfabetu?? mianowicie, czy ta zabawa jeszcze trwa??dlugo nikt juz nie zamiescil swojego alfabetu :?
Mam nadzieje, ze zabawa ta bedzie trwala bo to naprawde swietny pomysl. Uzytkownicy poznaja innych uzytkownikow, co sprzyja umacnianiu sie wiezi w rodzinie JP 8) (czy to nie brzmi nazbyt romantycznie![]()
)
Widze, ze glosowanie wygral white wolv ;d a posta nie mamoze zrobic nastepne glosowanie??

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No jakby sie Wam zachcialo rozkręcić zabawe na nowo to sie zgłaszom na ochotnika do ankiety
Maggie Del Piero :arrow: heah , dobrze ze niy tylko jo tu najpierw pisza a potem mysla - wreszcie nie czuje sie osamotniony :-D
Chodź czasem to jes męczące gdy ( niepokazują palcami ) ten pan co ma posta nademną :-D wyskakuje mi z tekstami typu " Siewierku ..... napisz coś po śląsku :!: proseeeeee :-D " :lol:
:-D :lol:

Maggie Del Piero :arrow: heah , dobrze ze niy tylko jo tu najpierw pisza a potem mysla - wreszcie nie czuje sie osamotniony :-D
Chodź czasem to jes męczące gdy ( niepokazują palcami ) ten pan co ma posta nademną :-D wyskakuje mi z tekstami typu " Siewierku ..... napisz coś po śląsku :!: proseeeeee :-D " :lol: