Milan nowym liderem Serie A !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
CF Real Madryt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:26

AC Milan został nowym liderem Serie A odnosząc drugie szczęśliwe zwycięstwo z rzędu (drugi kolejny mecz w którym mediolańczycy strzelają bramkę w doliczonym czasie gry. Miejmy nadzieję że prowadzący od pierwszej kolejki Juventus nie zawiedzie swoich fanów i wygra u siebie ze Sieną i powróci na fotel lider - co jest bardzo możliwe, ponieważ Rossoneri grają na wyjeżdzie w następnej kolejce z Interem.

baranek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:29

no szkoda, ale mysle ze Juve jeszcze wskoczy na fotel lidera :lol:
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2005, 22:46 przez baranek, łącznie zmieniany 1 raz.

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:30

spoko juz sie ciesze ze same remisy jak daje odśwież a tu piszew ze koniec meczu i 1-0 dla milanu
ale sie wkurzyłem

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:30

Kurdeeeeee!! nie wierze oglądałem mecz!! ostatnia akcjia i Serginho ale jestem zły a juz myślałem że sie uda!!! ale jestem zły!!! znowu!! wcześniej z Lazio 93 buuuuuu!!

P.S: A ty Real Madryd Co?? chciałeś siedoegrać za Porażke 0-2 z Bilbao :D

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:31

JA NIE WIERZE!!!! MILAN TO SĄ TAKIE FARCIARZE ŻE JUŻ BARDZIEJ NIE MOZNA!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!! JA SIE ZAŁAMIE ;(

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:32

no niestety, tez juz myslalem ze zremisuja, a tu prosze taka przykra niespodzianka :( ale juve ma to na wlasne zyczenie, bo jesli gra sie tak beznadziejnie to musza byc tego jakies efekty... moze to da im troche do myslenia i zaczna grac przyzwoicie

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
mundik15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:34

no i stało sie :( ,szkoda ,ponieważ chciałem aby Juve przez cały sezon było na 1 miejscu:( ,nie ma jeszcze żadnej tragedii,milan ma kupe szczęscia ,ale to sie kiedys skonczy,mistrzostwo rozstrzygnie sie w meczu Milan - Juve!!oczywiscie to my wygramy!!

Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:36

Jesli mialbym sie wypowiedziec na temat meczu Milanu to musialbym uzyc kilku niecenzuralnych slow.Dlatego powiem tylko tyle ze sami jestesmy sobie winni bo dzisiejsze spotkanie nalezalo wygrac podobnie jak mecze z Parma i Caligari bo Palermo to juz podaruje..

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:38

Nie....
Już tak liczyłem...
myślałem ze sie skończy 0-0
Należałoby powiedzieć w przyszłym tygodniu Forza *nter :roll:
Musiałem sobie porządnie na Gadu poprzeklinać żeby ochłonąć...
Szkoda że tak kończymy ten tydzień, eh liczyłem na więcej :(
Trudno powiedzieć że M*lan gra w przyszłym tygoniu na wyjeździe 8) ale licze na *nter, chociaż remis :lol:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:39

mimo, że milan to najwieksi fuksiarze na świecie to są liderami serie a i z ta forma pewnie to zostanie do konca, wiedzialem ze wczesniej czy póżniej do tego dojdzie. Mozemy winić tylko juventus, że nie wygrywaja takich banalnych spotkan jak to z messina... mecz z realem to jak wywieziemy z tamtad remis to bedzie wygrana, bo w takiej formie to w pucharze interkontynetalnym bysmy sobie nie poradzili...
mistrzostwo rozstrzygnie sie w meczu Milan - Juve!!oczywiscie to my wygramy!!
jak na delle alpi nie potrafilismy stworzyc ani jedenj dogodnej sytuacji, to co z czym do ludzi na san siro!

też jestem zły, na Juve i na to ze milan ma takiego farta, ale nie mozna też mówic ze brak im umiejetnosci bo to jest nie kłamstwem...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:43

przecież to niemożliwe. co, oni mają monopol na wygrywanie w doliczonym czasie gry? to chyba jakiś zły sen. normalnie płakać mi się zachciało, jak zobaczyłem na www.socerstand.com wynik 1-0 dla Milanu.

zwariować można. tak dalej być nie może. ktoś musi przerwać tą farciarską formę Milanu. no ale oni grają do końca. w ten sposób zdobyli już chyba 12 punktów, a Juve w ten sposób zgubiło przynajmniej 8 punktów. niech się to lepiej zmieni, bo Milan będzie zwiększał przewagę.

moim zdaniem o Sdudetto zadecydują 2 mecze: najbliższy Milanu z Interem i nasz z Milanem. jeśli my w ygramy z Milanem i zrobi to samo Inter, to Mistrzostwo będzie nasze. ja wierzę...

e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:49

Nie zapomnajcie ze Juve tez kiedys strzelal zwycieskie bramki w doliczonym czasie gry, wtedy to sie nie podobalo Interowi i Milanowi, a teraz my mozemy miec za to zale, moim zdaniem dwumecz z realem moze odmienic gre Juventusu zalezy tylko czy wugramy czy nie, a w tych meczach bedzie sie liczylo przedewszystkim szczescie, kto bedzie mial go wiecej ten awansuje, a jesli to Juve bedzie mialo go mniej to rowniez walka o scutetto moze wygladac nie wesolo.

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:50

Pierwszy raz od paru lat modlę się o zwycięstwo Interu !!!! No cóz, najpierw trzeba było wygrywać mecze z Caglari czy Palermo, to teraz wynik Milanu by nam za przeproszeniem zwisał, a teraz mozna ponarzekać :) I tak mam nadzieje że szczęście Milanu szybko minie !! Swoją drogą troche to dziwne : Juve przegało 2 mecze, jeden wygrało, jeden zremisowało i jest "bez formy" (paranoja), A Milan także 2 przegrał, ale 2 szczęśliwie podkreślam SZCZĘŚLIWIE wygrał i jest w świetnej dyspozycji :P Bez formy to jest Real :D 8 :wink: :(

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:56

Milan liderem - dla mnie żadna nowość - spodziewałem się tego po dzisiejszym naszym występie ,że nie wywieziemy 3 pkt . z Sycyli :| no niestety ... szczerze - nie sądze że przy takiej grze , wygramy lige ...

Chodz może lepiej wyjdzie nam na zdrowie jak to Milan będzie czuł nasz oddech na plecach :wink: oby ...

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:58

Coolfi pisze:Swoją drogą troche to dziwne : Juve przegało 2 mecze, jeden wygrało, jeden zremisowało i jest "bez formy" (paranoja), A Milan także 2 przegrał, ale 2 szczęśliwie podkreślam SZCZĘŚLIWIE wygrał i jest w świetnej dyspozycji :P Bez formy to jest Real :D 8 :wink: :(
W sumie to trafne spostrzezenie, ale jesli siegniemy pamiecia dalej, to o Juve tez tak mowiono w pazdzierniku chociaz wygrywal tylko 1-0

Obrazek
ODPOWIEDZ