Messina - Juventus 0:0 :(((

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 21:49

Eh
Kurde tego sie nie spodziewalem- 4 mecze - 4 punkty
Jedyna nadzieja w tym że Cagliari sie narazie trzyma a Real u siebie wraca do dawnej dyspozycji czyli............ przegrywa. Z drugiej strony gdyby Milan wygral to Capello wreszccie by pomyslal i moze cos zmienil. Ale Mediolanczycy tez graja ostatnio dno wiec kto wie co sie stania

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 21:54

MoszeUsz pisze:Eh
Jedyna nadzieja w tym że Cagliari sie narazie trzyma a Real u siebie wraca do dawnej dyspozycji czyli............ przegrywa. Z drugiej strony gdyby Milan wygral to Capello wreszccie by pomyslal i moze cos zmienil. Ale Mediolanczycy tez graja ostatnio dno wiec kto wie co sie stania
No Ok ale nie mozna na to tak patrzec ... :evil: Nie mozemy sugerwoac sie Milanem czy Realem tylkko grtac swoje. A od pewnego czasu liczymy TYLKO na potkniecia rywali. plus te nasze fatalne koncowki. Przyznaj ze cos tu nie gra. JEsli my zdobywalibysmy pkt to OK niech oni przegrywaja. Ale tak ? sami zawalamy a potem czekamy na ich bledy. To chyba nie tak ma wygladac..
EDIT
I tak szczescie ze trafilismy na Real- Chelsea lub Barca by nas zmiotly :(:(

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 21:55

W sumie masz rację, ale ja jestem inny niż ty i kocham Juve inaczej. Gdy widzę taki wynik pochlastać bym się chciał. Narazie nie gadajmy kto ma rację a kto nie, poczekajmy do wtorku.

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 21:58

no niestety, kolejna strata punktow, tylko ze tym razem moze to oznaczac takze strate pozycji lidera, az przykro sie robi gdy sie pomysli ze jeszcze niedawno mielisnmy 8 p przewagi. szkoda zmarnowanych sytuacji zlatana, musi poprawic skutecznosc. a teraz czekam az gigi zacznie pouczac capello, tak jak ten pouczal gigiego po meczu z udinesse

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:06

Majkel pisze:
MoszeUsz pisze:Eh
No Ok ale nie mozna na to tak patrzec ... :evil: Nie mozemy sugerwoac sie Milanem czy Realem tylkko grtac swoje. A od pewnego czasu liczymy TYLKO na potkniecia rywali. plus te nasze fatalne koncowki. Przyznaj ze cos tu nie gra. JEsli my zdobywalibysmy pkt to OK niech oni przegrywaja. Ale tak ? sami zawalamy a potem czekamy na ich bledy. To chyba nie tak ma wygladac..
EDIT
I tak szczescie ze trafilismy na Real- Chelsea lub Barca by nas zmiotly :(:(
No wiesz.. skoro juz i tak tracimy punkty to lepiej zeby reszta tez je tracila :wink: Nie uwazasz?? No i nie musisz mi mowic że cos jest nie tak- doskonale zdaje sobie z tego sprawe
P.S wcale nie licze tylko i wylacznie na potkniecia rywali- nadal wierze w Juve i Capello

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:13

Antoni - ja nie powiedzialem ze skacze z radosci ze zremisowali, staram sie tylko na to wszystko patrzec z dystansem, nie chce plakac nad rozlanym mlekiem, czy szukac winnych. Nie zabije sie z tego powodu. Jestem zdenerwowany i zawiedziony ale nie chce przesadzac z emocjami.

P.S I jednak nadal prowadzimy. Milan bezbramkowo zremisowal (w 71 czerwien obejrzal Pancaro)

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:29

Hawk pisze:Antoni - ja nie powiedzialem ze skacze z radosci ze zremisowali, staram sie tylko na to wszystko patrzec z dystansem, nie chce plakac nad rozlanym mlekiem, czy szukac winnych. Nie zabije sie z tego powodu. Jestem zdenerwowany i zawiedziony ale nie chce przesadzac z emocjami.

P.S I jednak nadal prowadzimy. Milan bezbramkowo zremisowal (w 71 czerwien obejrzal Pancaro)
Nie prowadzimy - 92 minuta Sergihno gol- Juventus spadl na 2 miejsce przez roznice bramek

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:32

Hawk pisze:Antoni - ja nie powiedzialem ze skacze z radosci ze zremisowali, staram sie tylko na to wszystko patrzec z dystansem, nie chce plakac nad rozlanym mlekiem, czy szukac winnych. Nie zabije sie z tego powodu. Jestem zdenerwowany i zawiedziony ale nie chce przesadzac z emocjami.

jednak nie zremisowal tylko wygral :( kurde mozna nerwicy dostac..JUVE gra nierowno..glownie przez atak..w tamtym sezonie zawodzila obrona a w tym zawodzi atak...JUVE gra nierowno i bycmoze dzieki temu bedzie mogl nas zaskoczyc w Madrycie..ale szczerze w to watpie..real ma 7 meczow wygranych z rzedow...moz ei dzieki szczesciu niektore ale gdyby grali zle to na pewno by im sie to nieudalo..boje sie ze we wtorek JUVE moze bardzo oddalic sie od awansu do kolejnego etapu LM... :|

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:33

Miał być marsz po scudetto a skończyło się na remisie z Messiną - beniaminkiem.. wypadki się zdarzają ale mam nadzieje że Capello wyciągnie wnioski .. A Real dał dziś ciała tak jak Juve tylko że my mamy punkty..

Milan wygrał 1:0 Serginho .. :(:( Po raz pierwszy tracimy lidera :(

Juventus na wieki !! Capello zrób coś !!

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:34

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>....ostatni komunikat byl taki ze mecz sie zakonczyl 0-0 dopiero teraz dodali czerwona dla Agostini i gol Serghino :( Teraz jestem bardzije zdenerwowany

Thuram21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:37

Spoko spoko! Galaretki przegrały u siebie z Athletic Bilbao i w sumie nic ciekawego nie pokazały. Szykuje się wojna we wtorek i jestem pewny,że w dwumeczu to JUVE będzie górą

Il Mio Canto Libero

Forza Juventus
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:37

[*] LIDER [*]

Gramy źle, bo mimo wielu okazji nie potrafimy strzelać bramek, a tak się sukcesów nie odnosi, tym bardziej z kelnerami jakimi bez wątpienia byli piłarze Messiny :x Oglądałem mecz ale szkoda pisać, bo Milan i tak zgranął fotel lidera. Mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiony przed Realem, który dzisiaj również zawiódł przegrywając 2:0. LM rządzi się swoimi prawami, więc wszystko się może zdarzyć ... 8) Mimo wszystko walczymy o Scudetto, a to że raz straciliśmy pozycję dominatorów to nie oznacza, że tak zostanie do końca sezonu! :roll:
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2005, 22:38 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:38

..ale szczerze w to watpie..real ma 7 meczow wygranych z rzedow...
O ile sie nie myle to Real dzisiaj przegral 0-2

EDIT*Sorki nie zauwazylem ze ktos juz wczesniej to napisal

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 22:51

Heh tak jak sie spodziewałem ... nie powiem że po cichu liczyłem na 3 pkt. a szczerze to spodziewałem sie wyduszonego remisu :| niestety nie zawiodłem się co do wyniku :| Tracimy kolejne pkt. a Milan już liderem i szczerze , chodz wierze że jeszcze wygramy lige ,to patrząc na forme - Milan już nie odda prowadzenia :| ... może lepiej żebym nie oglądał meczu Juve z Realem - wyjdzie to tylko z pożytkiem dla Naszych - zawsze gdy nie oglądam grają dobrze :|

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 23:41

Coś strasznego!!! Znowu 2ptk frajersko stracone!!!! Czy to się kiedyś skończy???!!!! Messina rywal słaby, powinien być rozbity w proch przez taką drużyną jak Juventus.I co, i marne 0:0. Nie, to nie może mieć miejsce. To jak dzisiaj Ibrahimovich marnował sytuacje to granda. Jak będzie takie sytuacje marnował z Realem to chyba rozbije telewizor. Jedynym pozytywnym aspektem tego meczu jest bardzo dobry występ Del Piero, a jego akcja kiedy przeszedł pół boiska była nieziemska. Widać było w jego grze polot i dynamikę, zupełnie jakbym widział Alexa sprzed lat. Ale wiecie czego się boję?? Zawsze jak Alex zaczyna dobrze grać to niedługo potem odnosi kontuzję(odpukać). Nie podobała mi się strasznie taktyka 5-3-2 co to za twór, i to jeszcze z takim zespołem jak Messina to lekka przesada. Ibrahimovich na minus, Del Piero na plus, ogólnie na zero,więc taki też wynik.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Zablokowany