Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 20:16

ja miałem w klasie niesamowitą dziewczyne.
Gra w reprezentacji polski w piłke nozną u16 :!: :!: na dodatek na srodku pomocy. ale o jej niezwyklosci swiadczy to ze przy tym jest bardzo ladna i bystra. godzinami sie smiała z tych wszystkich panienek z kadry obcietych niemal na łyso mających uda jak co większe chłopaki, strzał takze no ogolnie nie wiele sie od facetow rozniacych [słownictwem nawet przewyzszają]. on sama jest drobna i nadrabia to technika. mielismy w szkole jeszcze z 3 piłkarki ale marysia biła je na głowe tak umiejętnosciami jak i kobiecością. mozna było z nia pogadac na kazdy temat takze przy piwku czy innych napojach alkoholowych :D
ogolnie dziewczyna niespotykana. fanka milanu... to jej jedyny mius : P

Obrazek
Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2005, 19:59

Faceci tak sobie narzekaja na Nas-biedne babeczki :wink: ale maja niestety racje :?
Brak zainteresowania wiekszosci kobiet sportem wynika chyba z ich mantalnosci, jakiegos glupiego stereotypu ze meczyki ogldaja tylko faceci...sama mam tak w domu ale ja Dziewczyna-zuch sie temu nie poddalam i z ojcem "jedziemy" ostro w "dni meczowe" :D :D

Niedlugo wybieram sie iscie damsko-pilkarska imprezke i bedzie wieeeele dziewczynm lubiacych pileczke ( szkoda ze tak malo lubi Juve, ale nie ma tak dobdi...... :wink: ) no i beda faceci przyzwyczajeni i rozumiejacy ze kobieta kocha sport 8) 8)

Pozdro bella:)

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 18:23

Luiza pisze:Brak zainteresowania wiekszosci kobiet sportem wynika chyba z ich mantalnosci, jakiegos glupiego stereotypu ze meczyki ogldaja tylko faceci...sama mam tak w domu ale ja Dziewczyna-zuch sie temu nie poddalam i z ojcem "jedziemy" ostro w "dni meczowe" :D :D
hehe..wiem...nie ma to jak terroryzowac dom w "dni meczowe" :ball: :lol:

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2005, 08:39

Luiza pisze: Brak zainteresowania wiekszosci kobiet sportem wynika chyba z ich mantalnosci, jakiegos glupiego stereotypu ze meczyki ogldaja tylko faceci.
ja bym jeszcze dodał: z lenistwa. Zapewne nie wszystkich ale czasem jak tak się rozejrzę będąc na cudownym szkolnym w-fie to nie wiem śmiać się czy płakać?>>> dziewczęta siedzą sobie w najlepsze ( tzw. podpieranie ściany) i plotkują, malują paznokietki, poprawiają idealne fryzurki itd. itp. Nie wiem skąd to się bierze (może to jest jak ze szpinakiem: wrodzone :lol: ) ale niestety przynajmniej w mej szkole powyższy opis dotyczy co trzeciej panny. Chociaż może one się ukrywają. Przychodzą do domu- cyk- wrzucają canal + albo eurosport i kibicują z całych sił??

:twisted: :wink:

p.s. Jak dobrze, że są pozytywne wyjątki: niedawno kumpela podchodzi do mnie na przerwie i pyta czy moim zdaniem od czasów ataku: Bebeto- Romario Brazylia miała lepszy?? :wink: polemika była dłuuuuuga

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2005, 15:46

Supersonic pisze: ja bym jeszcze dodał: z lenistwa(...) dziewczęta siedzą sobie w najlepsze ( tzw. podpieranie ściany) i plotkują, malują paznokietki, poprawiają idealne fryzurki itd. itp. Nie wiem skąd to się bierze (może to jest jak ze szpinakiem: wrodzone :lol: )
Chyba tak jak ze szpinakiem <lol> :wink: :wink:
Ale to ze dziewczyna lubi sport nie oznacza jednoczesnie ze jest niezadbana, fryzjer ja goni od 2 lat i nie wyglada hmmm no jak kobieta!! Z mojego doswiadczenia wiem, ze takie to nawet bladego pojecia nie maja o sporcie. Co prawda "sportgirls" czasem rozmawiaja na inne tematy niz "stereotypowegirls" ale to nie znazcy ze nie maluja paznokci, nie czesza sie i nie plotkuja!! Nie odbierajcie nam takich przyjemnosci :D
Jestesmy normalne, tylko mamay wiecej locus na geny->Sport <lol>

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 18:42

Luiza pisze: Chyba tak jak ze szpinakiem <lol> :wink: :wink:
Ale to ze dziewczyna lubi sport nie oznacza jednoczesnie ze jest niezadbana, fryzjer ja goni od 2 lat i nie wyglada hmmm no jak kobieta!!
Jasne, że nie!! "sportgirls" są często o niebo sexowniejsze... :D ( w końcu czemu wszyscy kochają niejaką Anne Kournikovą ( :D :D )
Luiza pisze: Z mojego doswiadczenia wiem, ze takie to nawet bladego pojecia nie maja o sporcie. Co prawda "sportgirls" czasem rozmawiaja na inne tematy niz "stereotypowegirls" ale to nie znazcy ze nie maluja paznokci, nie czesza sie i nie plotkuja!! Nie odbierajcie nam takich przyjemnosci :D
Jestesmy normalne, tylko mamay wiecej locus na geny->Sport <lol>
Gdzieżbyśmy śmiali! Takie przyjemności muszą być tylko... wszystko w swoim czasie: jest w-f to jest w-f jest pedicure to jest pedicure 8)

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2005, 19:18

Wszyscy dookoła się dziwią że kocham JUve. Niektórzy twierdzą że kibicuje jakiemuś piłkarzowi, ale to nieprawda !!! Są dziewczyny które naprawde kochają Juventus !!! Marzę o poznaniu fanki Juve, o c+ bo nie mam gdzie obejrzeć meczu i o wyjeźdźie na Stadio Delle Alpi :). Kocham Juve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich fanek: tych młodszych i tych starszych :) Jesteśmy the best :D

Obrazek
Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2005, 23:01

Tez bym chcial jakas fanke Juve poznac :p

Uwazam ze to bardzo fajna sprawa jak sie dziewczyna pilka interesuje :D
ale narazie jest malo takich dziewczyn :( np. w mojej miescinie nie znam zadnej hehe

Ciekawe czy u kogos w domu wystepuje pewien paradoks :D mianowicie jestem bardzo ciekawy czy zdazaja sie sytuacje typu dziewczyna chce obejrzec meczyk a tam ojciec wyskakuje z pilotem i przelacza.....dalej juz historia jest zawsze podobna-mini wojna (w moim przypadku ze stara :) )

PODZROFKA DLA FANEK JUVE!!!!!!!

P.S na takich imprezkach gdzie spotykaja sie dziewczyny interesujace sie pilka, rekrutujcie juventinki :P niech Juventus bedzie klubem o najwiekszej liczbie fanek!!!! ahhh...czyz to nie bylaby piekna rzecz? :P

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 14:44

Pozdrawiam wszystkie fanki Juve na świecie :D

Obrazek
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 16:19

Hej!
Myśle,że to najwyższy czas , abym sie też odezwała.Cieszę sie,że jest tu oprócz mnie kilka pań.Powinnyśmy trzymać sie razem bo jeżeli chodzi o kwestie piłki noznej to na pewno jesteśmy w mniejszości. :-D :-D :-D

Wener

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 16:30

Ogromne brawa dla dziewczyn interesujących sie piłką nozną (i wogole sportem) :D

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 16:42

No cóż...bycie fanką Juve to dla mnie czytsa przyjemność:DNie moge powiedzieć że jestem z tego powodu zrozpaczona...a wręcz przeciwnie!!Pozdrwaiam wszytskich kibiców Juve...a w szczególności fanki:) :twisted:

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
martyna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 16:50

U mnie w szkole nie znam żadnej dziewczyny którą interesuje piłka nożna. Naśmiewają się ze mnie, gdy zaczynam rozmawiać z chłopakami o LM. Chłopacy są wyrozumiali i mne szanują(hehe pytają się o wyniki meczów)ale jest ciężko bo niektórzy kibicują realowi, to we wtorek będzie gorąco :-D Naprawdę chciałabym poznać fanki i fanów Juve, ponieważ u mnie w najbliższej okolicy nie ma fanów tego wspaniałego klubu :cry: A jeśli chodzi o oglądanie meczów to w domciu nie ma problemu(tata+2 braci) jedynie podczas wyboru, jaki mamy oglądać meczyk :-D

Ps: Pozdrowienia dla wszystkich fanek Juventusu, trzymamy we wtorek mocno kciuki!!!!

Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 17:06

Co do dziewczyny fanki to myślę ,że byłoby z jednej strony fajnie ,że możesz ze swoją laską pogadać o sporcie ,czy meczu Juve ,lecz z drugiej strony nie wyobrażam sobie mojej dziewczyny wrzeszczącej i zachowując się nienormalnie ,bo np. Juve przegrywa (a ja tak potrafię się zachowywać). Jednak dobrze ,że Juve w Polsce ma tak wierne fanki. Pozdrowienia dla nich... no i dla ludzi z budownictwa ,bo zauważyłem ,że paru takich się znalazło. Nie jestem sam :)

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 18:25

Nie mam nic przeciwko fankom piłki nożnej, tylko żeby to były prawdziwe fanki , które się znają na futbolu, a nie laski które idą na mecz lub patrzą w telewizji na mecz po to aby się tylko ponapalać na zawodników bo są przystojni.Fajnie by było mieć dziewczynę ktora interesuje się piłką,fajnie by było z nią oglądać mecz w tv albo iśc z nią na stadion i razem z nią się cieszyc po zdobyciu gola druzyny ktorej kibicujemy :) .
P.S. Pozdro dla fanek JUVE. KOCHAM WAS!!!!!!

ODPOWIEDZ