Miccoli nie wraca!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 15:24

minister_acm pisze:
Rysiek pisze: Miccoli nie ma już chyba szacunku dla starej damy i nie jest przywiązany do klubu (to ciekawe jak szybko się to zmieniło). .
A może on poprustu chce grać? Bo osobiście wątpię, że znalazł by miejsce w podstawowej jedenastce Juventusu. Po co ma się zmarnować na ławce Juventusu:>
Właściwie to masz racje, odszedł bo we Florencji miał raczej pewne miejsce w składzie, ale pamiętam także jak się wypowiadał po tym zdarzeniu, miał pretensje o to że zarząd wybrał Alexa zamiast jego.
Ale nie mam mu tego za złe, rozumiem go. 8)
W każdym bądź razie nie jest już raczej potrzebny Juve, co innego Maresca i Chielinni... 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2005, 16:15

Miccoli dobrym zawodnikiem jest!! Strasznie żałowałam że odszedł. Bo podobał mi ise w składzie Juve to na serio wg. mnie bardzo waleczny zawodnik a taki zawsze jest poprzedni. Szkoda że nie tęskni za Juve i sam nie chciał by wrócić;) No ale macie racje na pewno sam chciał by grać dlatego jego decyzja jest zrozumiała. Niech gra puki może Forza Miccoli ;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 10:26

Miccoli jest bardzo dobrym zawodnikiem i to bedzie strata dla Juve jesli chce zostac w Fiorentinie ale ja bym tak zrobiła na jego miejscu poniewaz w Juve raczej byłby tylko rezerwowym a w Fiorce Podstawowym zawodnikiem a chyba każdy piłkarz chce grac a nie siedziec na ławce a Fiorentina skład ma nawet dobry i moze zajac przyzwoite miejsce w Serie A :-D

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 10:34

kiedy grał w Juve nie dażyłem go sympatią ale tio dobry zawodnik i Juve dużo straci jeżeli Fabrizzio nie wróci. Z drugiej strony gość chyb chce graćw podstawowym składzie a w Juve miejsca w '11' nie znajdzie

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 10:46

No rzeczywiście jest dobrym zawodnikiem ale nikt go na siłe nie zatrzyma.Myśle że Moggi powinien oddać jego połówkę za Bojinova (to jest przyszłościowy gracz :-D ) i oczywiście coś tam dopłacić bo Miccoli raczej do nas nie wróci.A Bojinova wypożyczyć na troche.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 10:56

Aniolek pisze:Fiorentina skład ma nawet dobry i moze zajac przyzwoite miejsce w Serie A :-D
Taak!! tylko że Miccoli i reszta dobrego składu ma przyzwoite 16 Miejsce w tabeli :lol: i sporą obniżke formy od strefy spadkowej dzielą ich tylko 3 punkty! na początku sezonu można ich było uważać za groźną drużynę a teraz jedyne co można o nich powiedzieć to że są nieobliczalini :lol: a jedyne pocieszenie dla nich że do końca sezonu jest jeszcze troche kolejek no i że Parma! jest niżej od nich! :lol:

ODPOWIEDZ