Jakim jesteś kibicem ?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Jakim jesteś kibicem ? :)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 10:42

Ja jestem wiernym kibicem, no cuż "kocham te barwy, kocham ten klub"
Mam w klasie zagorzałych fanów Chelsea odkąd...Romek ją kupił :? :lol:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 11:44

Ja zagłosowałem na czynnego Kibica. Jak Polar Wrocław był w drugiej lidze to chodziłem na wszystkie jego mecze u siebie. A jak grał z Piastem Gliwice dostałem autograf Rafała Andraszaka :D Teraz gra w Górniku Zabrze więc mogę powiedzieć że mam autograf pierwszologowca. Ciekawe czy Rybeq ma autograf jakiegoś zawodnika Piasta :P
Lucid_Dreamer pisze:Eh ten temat to mi BravoSportem pachnie :?
właśnie :?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 11:48

panie zambro, rybeq od piasta trzyma sie przynajmniej na kilometr :]

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 12:05

Rybeq pisze:panie zambro, rybeq od piasta trzyma sie przynajmniej na kilometr :]
dlaczego ? :wink: Piast nie ma długów, ma fajny stadionik i fajne stroje. Tylko teraz coś im się źle wiedzie w II lidze. :D

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 13:51

No ja wiernym kibicem jestem na 100%.Chcialbym byc czynnym no alle na czynne kibicowanie Juve nie mam szans(no chyba ze licza sie mecze ogladane w knajpie).

Staram sie byc natomiast czynnym kibicem Wisly Krakow i jak mam okazje to ide na mecz.Mimo to generalnie uwazam sie przede wszystkim za fana Juve,a Wisle kibicowac zaczalem glownie ze wzgledow lokalno-patriotyczych,co wcale nie znaczy ze moja sympatia do tego klubu jest nieszczera.

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 16:36

Ja zaliczam się do wiernych kibiców choć wolałbym być czynnym no ale niestety finanse nie pozwalają więc nawet na spotkania Legii rzadko chodze tylko oglądam mecze w tv. Jedynie na kadre to chodze obowiązkowo jeśli grają w Warszawie. Jestem z drużynami którym kibicuje na dobre i na złe-nie ważne co się dzieje i jaka jest sytuacja.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 18:23

Jestem wiernym kibicem, choc polubilem kilka lat temu za sprawa Alessandro Del Piero (i mi tak zostalo).
PS. moze powinienem wybrac inna opcje ??? :D :wink:

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 19:43

Ja tez jestem wiernnym kibicem od 95 kibicuje Ajaxowi a od 96 Juve wiem ze to jest mieszanka wybuchowa :D ale tym sie nie przejmuje napisze nawet wiecej gdy dochodzi do meczu ajax -juve zawsze jestesm za ajaxem co nie znaczy ze malo kibicuje juve ale poprostu ajax wczesniej pokochalem wiec mysle ze to jest dowod na to jakim jestem kibicem FORZA AJAX FORZA JUVE!!!

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 21:58

pan Zambrotta pisze:
Rybeq pisze:panie zambro, rybeq od piasta trzyma sie przynajmniej na kilometr :]
dlaczego ? :wink: Piast nie ma długów, ma fajny stadionik i fajne stroje. Tylko teraz coś im się źle wiedzie w II lidze. :D
tak? tylko wiesz eeeeeeee kibic Gornika ( a jestem z Zabrza wiec nasz klub nie jest mi obojetny :twisted: ) raczej nie przepada za Piastem. Tak to przynajmniej jest w moim przypadku., Dlatego bynajmniej nie dziwie sie wypowiedzi Rybeqa. Forza Gornik Zabrze :D

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 22:28

Rówież oddałem głos na wiernego kibica.Jestem z JUVE juz 9 lat i zawsze trzymałem mocno kciuki i wierzyłem że bedzie dobrze!!!Byłem z nimi gdy zaimowałi 6 miejsce w Serie A i gdy zdobywali mistrzostwa!!!Ja ich kocham!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 23:01

Oczywiscie wierny kibic .Forever JUVE :wink: Na dobre i na zle zawsze i wszedzie Juve w mym sercu bedzie

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
martyna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2005, 19:06

Ja jestem kibicem Juve, i nie wiem co by mnie zmusiło do tego abym im przestała kibicować, chyba nic...A nawet gdyby Zambrotta przeszedł do innego klubu, wybaczyłabym mu(Jak by przeszedł do Realu to nigdy)Mnie to nic nie obchodzi, że brat mnie wyśmiewa, ale on jest w porzo. Niestety drażnią mnie kibice, którzy są fanami pewnej drużyny, bo są na topie. Real wygra wszyscy kibicują Realowi, Chealse wygra wszyscy kibicują Chealse. Jeśli Juve wygra Lig Mistrzów(co jest pewne, jak i to że chociaż jeden ptak zaśpiewa na wiosnę)to ich wyśmieję, że teraz kibicują Juve, bo wygrali LM, a wcześniej się śmiali z Juve(a mnie łezki leciały). Juve jest najlepsze i będę im kibicowała bardzo, bardzo długo.
Pozdrowienia dla wszystkich wiernych i niesezonowych fanów Juve!!!!

Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 00:33

Ja jestem wiernym kibicem, czynnym kibicem( niestety jeśli chodzi o Juve to ogranicza się to tylko do telewizora, może się kiedyś to zmieni), kibicem patriotą i kibicem zawodnika. Juventus to dla mnie coś wielkiego, już wiem że nie mogę żyć bez tego klubu, i wiem że nigdy nie będzie klubu bliższego memu sercu. Jeśli chodzi o to że jestem też kibicem zawodnika to tak też jest, bo moja przygoda z Juve zaczęła się od Del Piero, kiedy go zobaczyłem na boisku w 1995 to od razu mi się spodobał i zobaczyłem że to wielki piłkarz. FORZA JUVE&ALEX

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 20:11

Jeśli chodzi o mnie to chyba raczej wierny kibic i tak zagłosowałem w ankiecie. Od około 7 lat kibicuje Juve i mam nadzieje że będe kibicował do końca życie :twisted: !! Można powiedzieć że takim aktywnym kibicem jestem od około3-4 lat bo wcześniej byłem za mały abym kibicował itp.
Z drugiej strony jestem tesh troszke kibibcem zawodnika czyli Alessandro Del Piero ale jeśli on odejdzie do innego klubu (miejmy nadzieje że tak sie nie stanie) albo skończy kariere to i tak będe kibicem JUVE!!!!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2005, 12:23

Ja jestem wiernym kibicem, ale przypadkowo oddałem głos na kibic patriota

Obrazek
ODPOWIEDZ