Czy jesteś za wprowadzeniem analiz wideo podczas meczu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czy jesteś za wprowadzeniem analiz wideo podczas meczu?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2005, 16:04

Jestem ja najbardziej na nie i mam nadzieję, że do takiego czegoś nie dojdzie. Błędy sędziowskie są częścią piłki nożnej, bez nich to nie będzie już to samo. Gdyby takie powtórki były od początku piłki nożnej gol Maradony strzelony ręką nie byłby uznany. Być może wyleciałby za to z boiska i nie strzeliłby potem najpiękniejszego gola w historii piłki nożnej. A nie wierzę, że to co się stało podczas meczu Manchesteru wynikało z gapiostwa sędziów. Ślepi przecież nie byli :roll: .

:roll:
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 13:50

Ja jestem jak najbardzie za. Chciałbym żeby wprowadzili te powtórki, wtedy by sędziowie przestali robić błędy, i nie gadaliby już że nam sędziowie pomagają, to i tak by się wyrównało bo zawsze sędziowie jak robią na naszą nikorzyść faul to po minucie wszyscy zapominają.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 15:09

Jak najbardziej za!!!!!!!

a moze cos wiecej dodasz od siebie? - martin

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 15:46

Ja tez jestem za! jedynym minusem tego jest to, ze nie bedzie mozna sobie podyskutowac o bledach sedziego, ale czy to konieczne? chyba kazdy woli zeby przykladowo Juve wygralo mecz niz dyskutowac o tym, ze przez sedziego Juve przegralo.
Sedzia jest tylko czlowiekiem ma prawo do bledow i dlatego takie analizy sa potrzebne-choc nie mozemy popadac ze skrajnosci w skrajnosc, trzeba ustalic jakies ograniczenia i precyzyjne zasday co do tego typu sedziowania, nie mozna bowiem karac za wszystko (np:twarda walke itp. )

Obrazek
ODPOWIEDZ