Roma pozbędzie się trzech graczy

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:06

Słabe występy i brak piłkarzy powodują, że AS Roma pozbędzie się w czerwcu trzech piłkarzy: Traianosa Dellasa, Mateo Ferrariego i Olivera Dacourta. Są chętni na sprowadzenie 'Giallorossich'.

Dellasem interesują się hiszpańskie kluby, m.in. Barcelona, Betis Sevilla i Deportivo La Coruna, natomiast Ferrari i Dacourt zapewne zostaną we Włoszech - chcą ich nabyć Juventus Turyn, Inter Mediolan i AC Milan.

Mówi się, że z Romy odejdą także inni gracze - Cassano, Tommasi i Pelizzoli.

http://sport.onet.pl/1054224,wiadomosci.html

Mam nadzieję że Ferrari, Dacourt, a może nawet Cassano i Dellas znajdą
się w Juve. A Wy co myślicie na ten temat?

Przepraszam za post w tym pokoju ale pomyliłem pokoje. Prosze o przeniesienie go do odpowiedniego.

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:12

No cóż , nie ma sie co dziwić , Roma nie zaczeła sezonu za dobrze ,ale w sumie teraz już goni ... Ferrari - za grosze :D czego nie ,ale wolałby Mexesa , który i tak nic nie gra :|

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:13

Jaaa nie mogęęęęęę !!!! Czy wy musicie zawsze z tego cholernego onetu brać każdego news'a, lecieć na JP i zakładać takie idiotyczne tematy ?!
Ludzie mało jest plotek na takie tematy ???? W kogo wy sie bawicie, w reporterow gazety wyborczej ??? Przestancie pisac o takich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo az sie zbiera na wymioty.... :evil:

p.s miala byc redukcja a co jest ?? masa tematow o tematyce ..... :X

EDIT

Ahaaa no i oczywiscie chcialem napisac iz wszyscy zawodnicy na pewno sprawdziliby sie w JUventusie tak jak 19999 innych pilkarzy ktorzy maja przejsc do nas w najblizszym okresie, bardzo bym chcial zeby przyszli poniewaz brakuje nam zawodnikow a szczegolnie cassano bo napastnikow mamy malo !! :evil: :evil: :?

EDIT 2

Kupmy Dacourt'a !! Wtedy ,, Emerson pojdzie na lewa flanke '' <lol2> poprawilem sobie humor hahaha normalnie duzo sie od niektorych mozna nauczyc fachowcow :)

Nie znudzi wam sie pisanie w kazdym temacie tego samego ? Sprawia wam to przyjemnosc ? haha no nic tylko sie smiac
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2005, 20:39 przez Jamal_TH, łącznie zmieniany 1 raz.

Go hard, or go home.
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:21

Alessandro pisze:Mam nadzieję że Ferrari, Dacourt, a może nawet Cassano i Dellas znajdą
się w Juve. A Wy co myślicie na ten temat?.
nie za mało chcesz ich??? moze jeszcze Totti??

Ferrari, Dacourt, Dellas - potrzebny nam obronca, ale zdecydowanie wole Bonere

Cassano- Mamy juz 4 bdb. napastnikow (Treze Ibra Alex Mutu) to nam starczy

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:22

Ferrari - Doskonały Młody Obrońca ale niestety nie załapie siedo pierwszego składu Juve nei ma szans wygryźć ani Cannavaro ani Thurama dlatego narazie nie przewiduję dla niego miejsca w podstaowoej jedenastce Juventusu. w Tamtym roku najmłodszy kapitan w Parmie prszedeł do Romy początek sezonu fatalny , same błędu ( hie hie pamiętacie jak go Zalayeta zrobił 8) ), teraz mimo wszystko gra juztroche lepiej ale jest nam niepotrzebny bo mamy lepszych obrońców

Dacourt No w sumie to nim bym nie pogardził jest świetny nie mówie tam o jakimś super wymiarze świetnosci ale jest bardzo dobry pasowałby do gry Juventusu , tylko wtedy on albo Emerson musiałby iść na lewą flankę , myśle że byłby to Dacourt mam nadzieje że udałoby sie go ściagnąć odpowiedni zawodnik już dawno powinno trzeba było go ściagnąć ale nikt o tym nie pomyślał mam nadziej że Moggi się teraz wykarze :wink:

Dellas No i co on teraz pokazuje?? Na Euro taki super obronca bramkostrzelny odprawia z kwitkiem Czechów i każe im walizki pakowac , myślałem że będzie miał przebłysk formy w Romi a tutaj nic , może gra dobrze i preferuje bardziej ofensywny futbol i również nie ma pewnego miejsca w skłądzie : Chivu , Panucci , Ferrari , Mexes - nie ma letko :wink: jednak w Juventusie też nei miałby miejsca w składzie!! :lol:

Cassano Wiele razy to mówiłem ale powiem jeszcze raz skoro nawet wszechpotężny Alex :lol: nie ma miejsca w podstawowej jedenastce to co dopiero Cassano Przyszedł Mutu jest jeszcze Zalayeta i to chyba jemu neistety ''głowa'' poleci ( nie łapać mnie za słówka) gdyby doszedł jeszcze Cassano to by było Mutu , Alex , Zlatan,Treze i Cassano to by było super , nie dość że każdy by sie palił do gry to jeszcze by afera była!

Tommasi Jeszcze kilka lat temu żołnierzyk i główny ''rozprowadzacz'' akcji Sqadra Azzura i Romy a teraz .. nie te czasy

Pellizoli powiem tyle :lol:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:22

No cuż o Ferrariego tak walczyli we wakacja a teraz chcą się go pozbyć :? Według mnie on nic wielkiego nie pokazuje na boisku.
Pelizzoli jest całkiem całkiem nie wiem po co chcą go sprzedać.
Alessandro pisze: Mam nadzieję że Ferrari, Dacourt, a może nawet Cassano i Dellas znajdą się w Juve
A ja nie. Po co nam oni? Jak już to ja chce Cassano! Byłby fajnie gdyby zasil nasz skład ale mamy juz 5 napastników z czego 1 pewnie odejdzie.
Dellas, gdzie jest ten Dellas z Euro? To już nie tam sam zaodnik, nie no, raczej tensam ale gra nie ta sama :wink:
Co do Tomassiego to nie prezentuje już się tak dobrze jak kiedyś. Kiedyś grał lepiej, szczegulnoe w barwach azurrich. Dacourt :lol:

Mimo wszystko wydaje mi się to plotką. I pewnie nią jest.

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:30

Ja jestem za tym aby w czerwcu w barwach JUVE pojawili sie Mateo Ferrari i Antonio Cassano!!!Ferarri byłby napewno wzmocnieniem defensywy i dałby Capello wieksze pole manewru.A co do Cassano to jakby przeszedł do JUVE to zapewne musiałby odejśc jeden z napastników!!Może Lucek sprowadził Mutu aby ten własnie w czerwcu był kartą przetargową na Cassano??

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 20:31

Alessandro pisze:
Mam nadzieję że Ferrari, Dacourt, a może nawet Cassano i Dellas znajdą
się w Juve. A Wy co myślicie na ten temat?
to ja Ci radze zaczac kibicowac Romie skoro tak bardzo lubisz jej zawodnikow, bo ja to ledwo przezylem sprowadzenie zebiny, pumy i capello, a Ty bys chcial jeszcze czterech?! wolne zarty, jeszcze dodaj tylko Tottiego i bedzie komplet. ja od razu mowie,ze jesli Totti przyjdzie do Juve to hja jade do turynu robic pikiete i bede rzucal kamieniami w okna Lucka!!! to bylby koniec tego klubu i nawet nie chce sobie tego wyobrazac

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2005, 17:52

Jamal_TH pisze:Jaaa nie mogęęęęęę !!!! Czy wy musicie zawsze z tego cholernego onetu brać każdego news'a, lecieć na JP i zakładać takie idiotyczne tematy ?!
Ludzie mało jest plotek na takie tematy ???? W kogo wy sie bawicie, w reporterow gazety wyborczej ??? Przestancie pisac o takich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo az sie zbiera na wymioty.... :evil:

p.s miala byc redukcja a co jest ?? masa tematow o tematyce ..... :X

EDIT

Ahaaa no i oczywiscie chcialem napisac iz wszyscy zawodnicy na pewno sprawdziliby sie w JUventusie tak jak 19999 innych pilkarzy ktorzy maja przejsc do nas w najblizszym okresie, bardzo bym chcial zeby przyszli poniewaz brakuje nam zawodnikow a szczegolnie cassano bo napastnikow
mamy malo !! :evil: :evil: :?

EDIT 2

Kupmy Dacourt'a !! Wtedy ,, Emerson pojdzie na lewa flanke '' <lol2> poprawilem sobie humor hahaha normalnie duzo sie od niektorych mozna nauczyc fachowcow :)

Nie znudzi wam sie pisanie w kazdym temacie tego samego ? Sprawia wam to przyjemnosc ? haha no nic tylko sie smiac

Ej człowieku bez przesady nie mam zbyt wiele czasu jak pisze na forum to sporadycznie. Nie jestem jednym z tych co cały dzień czekają na nowego news żeby go tu wlepić. Uznałem to za ciekawy temat a po za tym być może któryś z nich do nas przejdzie. W każdej plotce jest ziarno prawdy.

lukask1 pisze:
Alessandro pisze:Mam nadzieję że Ferrari, Dacourt, a może nawet Cassano i Dellas znajdą
się w Juve. A Wy co myślicie na ten temat?.
nie za mało chcesz ich??? moze jeszcze Totti??

Ferrari, Dacourt, Dellas - potrzebny nam obronca, ale zdecydowanie wole Bonere

Cassano- Mamy juz 4 bdb. napastnikow (Treze Ibra Alex Mutu) to nam starczy
Nie chodziło mi o to żeby wszyscy do nas przyszli tylko o możliwości (czyt. a może nawet Cassano i Dellas). Nie chce ich wszystkich w Juve to są spekulacje i wiem że jeżli dokonamy zakupu to ktoś bedzie musiał odejśc (chyba nie wierzysz że Juve ma nieograniczony budżet transferowy). Apeluje o wyrozumiałość a nie tylko "szczekanie" żeby zaliczyć kolejnego posta.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2005, 18:52

Noto kibice Romy bede troszke zli jesli ich zespól sprzdaje piłkarzy ja bym chciała eby od Romy Juve w lecie kupiło Tottiego i Cassano :D
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2005, 10:42 przez Aniolek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2005, 16:04

Roma się rozpada, a jej szczątki znajdą się w Serie B, przynajmniej takie mam marzenie :)

Nienawidzę tego zespołu z całego serca, tak jak ich kibiców (w Polsce ofc), nie wspomne już o ich Il ilnteligento Tottim :lol:
Dziwi mnie dlaczego np. Ferrari wybrał Romę zamiast Juve? Przecież ta drużyna (Roma) jest skazana na klęski. Wreszcie piłkarze zaczęli myśleć bo odszedł Capello, Emerson, Zebina, Mido, Samuel, wpół drogi jest Mancini, Cassano oraz wielki Totti, ktory też chętnie by uciekł 8)

Moim marzeniem jest sprowadzenie na Delle Alpi Cassano, uwielbiam tego piłkarza, to geniusz piłkarski i przyszłość reprezentacji! Moggi błagam kup Cassano :twisted:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2005, 16:45

Pelson pisze:Ferrari - Doskonały Młody Obrońca
Który niestety fatalnie gra w tym sezonie. Nie przypomina w niczym Ferrariego z Parmy. Choć z drugiej strony Zebina również nie grał dobrze w Romie.
Pelson pisze:Dellas jednak w Juventusie też nei miałby miejsca w składzie!!
Oczywiście, że by nie miał. Piłkarz, który na Euro miał apogeum formy teraz gra słabo i pewnie już nigdy nie będzie w takiej formie jak w Portugalii.
Pelson pisze:Cassano Wiele razy to mówiłem ale powiem jeszcze raz skoro nawet wszechpotężny Alex :lol: nie ma miejsca w podstawowej jedenastce to co dopiero Cassano Przyszedł Mutu jest jeszcze Zalayeta i to chyba jemu neistety ''głowa'' poleci ( nie łapać mnie za słówka) gdyby doszedł jeszcze Cassano to by było Mutu , Alex , Zlatan,Treze i Cassano to by było super , nie dość że każdy by sie palił do gry to jeszcze by afera była!
Cassano to bardzo dobry napastnik, który wywalczyby miejsce w pierwszym zespole Juventusu. Szkoda tylko, że jest taki pystaky. Gdyby rzetelnie pracował na treningach mógłby być jednym z najlepszych piłkarzy na świecie :roll: .
Pelson pisze:Tommasi Jeszcze kilka lat temu żołnierzyk i główny ''rozprowadzacz'' akcji Sqadra Azzura i Romy a teraz .. nie te czasy
Typowy rzemieślnik, waleczność i zero kunsztu, techniki.
Pelson pisze:Pellizoli powiem tyle :lol:
:roll:
Solidny bramkarz.
lukask1 pisze:Ferrari, Dacourt, Dellas - potrzebny nam obronca, ale zdecydowanie wole Bonere
Tego Bonere, który znakomicie kieruje obroną 3 od końca drużyny w Serie A, która w 24 meczach straciła 39 bramek? :roll:

:roll:
ODPOWIEDZ