JUVENTUS - MILAN 0-0 [karne 2-3] (FINAŁ LIGI MISTRZÓW)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No właśnie, a ostanio zdobył z Auxerre puchar Francji! Pokonują PSG 2-1. Potrafi ustawić i zmotywować zespół.Martin pisze: Prosze wziasc przyklad z trenera Auxerre Goroux (hmmm czy jakus) ! Na dobre i na zle od prawie 20 lat (a moze ponad??)

- juveluck
- Juventino
Wszytskim kibicom Juve z calego serca polecam tego linka http://www.juventus1897.it/goc.asp?down ... rigore.zip Zdecydowanie mozna sobie poprawic nastroj, po tym fatalnym konkursie karniakow

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Lepsze takie niz zadne, ja juz powoli nie wkurzam sie na mysl o tym meczu, zlosc przechodzi moze dlatego mnei to rozbawilo, ale dla kogos kto jeszce nie moze spac przez ta porazke to zeczywiscie marne pocieszenieBIGGI pisze:Heh...no niby tak...ale marne pocieszenie..... :evil:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Milan smiecie mial fuksa i tyle gralismy lepiej i 3 raz z rzedu nie mielismy szczescia ale mysle ze to wszystko sie zmieni w przysz\lym roku. A ja nie wpuszczal bym do karnych Montero ale Conte bo moim zdoniem gral chyba najlepiej. A milan dostanie 2 razy w przyszlym roku w lidze i w LM tezz jak sie spotkamy.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Alexxxxx
- Juventino
Jedyne co mnie wkurzyło to co powiedział Lippi:"Zambrotta,Conte i Tachinardi powiedzieli nie o strzelaniu karnych"Medi pisze:o boże chyba wykorkuje zaraz :shock:
jak narazie ciężko, camor oprócz asystu nic nie pokazał
Montero po lewej nie dawał rady z Shewą, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Zambro i Ferrara, świetnie Del Piero. Za dużo błędów robimy. trzeba grać z głową, ale przynajmniej walczymy.
do boju chłopaki!!
ps. sorry za chaotyczny post ale nie mogę zebrać myśli :shock:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli