Real M. 1-0 JUVENTUS
- Capitan
- Juventino
Sny tłumaczy się odwronie, tzn. jeśli śniło ci się dużo kasy to znaczy, że będziesz miał duże wydatki, jeśli śnił ci się stary wieszający się komp to znaczy, że bedziesz miał nowy. Czyli jeśli śnią ci się porażki JUVE to znaczy, że przegra... REALfredi pisze::x w nocy mam wizje że odpadamy..

Szacunek oczywiście sie Realowi należy, choćby za to co ostatnio zrobili ze sobą. Ale ja i tak stawiam na remis w hiszpani i wygraną w Turynie.tomcatmi6 pisze: Po prostu szanujmy przeciwnika a bedzie ok.
AVE JUVE
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Mecz juz za niecały tydzień, a wie ktoś może coś czy bedzie relacja w TVP ?? Mam nadzieje ze tak ale obawiam sie ze puszczą mecz : Dudek vs Krzyniu :? Nie mam nic do tego meczu ale wiadomo co lepsze
A co do wyniku to myśle ze bedzie ciężko, odkąd przybył Luxemburo (czy jak mu tam) to Sos galaretos jest na fali, w lidze jadą jak burza ale to tylko Primera Division 8) a nie Liga Mistrzów i wydaje mi sie ze to bedzie naprawde suuuper widowisko :!:
Wynik : 0:1 dla Juve, a w rewanżu w Twierdzy alpejskiej mysle ze wygramy 2:0 ( wiadomo gospodarzą pomagają ściany :twisted: )

A co do wyniku to myśle ze bedzie ciężko, odkąd przybył Luxemburo (czy jak mu tam) to Sos galaretos jest na fali, w lidze jadą jak burza ale to tylko Primera Division 8) a nie Liga Mistrzów i wydaje mi sie ze to bedzie naprawde suuuper widowisko :!:
Wynik : 0:1 dla Juve, a w rewanżu w Twierdzy alpejskiej mysle ze wygramy 2:0 ( wiadomo gospodarzą pomagają ściany :twisted: )
- felix jaegar
- Juventino
ehh byla o tym mowa nawet strone dalej, transmisja bedzie na polsacie sport i czeskiej 2...Kame1988_Kornel pisze:a wie ktoś może coś czy bedzie relacja w TVP ??
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Mosiu
- Juventino
Beznadziejnie to wygląda . We wtorek puszczą nam nudy z Anfield Road, a w środę mecz na Camp Nou . Wszystko nie pomyśli kibiców włoskich drużyn , których w tym kraju nie brakuje . Znowu zamiast w domku będe siedział w pubie..... :evil:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- Jaro
- Juventino
Ostatnie mecze przez 1/8 Finału LM.
We wtorek jedenastki Realu Madryt i Juventusu Turyn wybiegną na boisko aby stoczyć pierwszy bój o ćwierćfinał LM.Wcześniej jednak oba zespoły czakają ostatnie mecze w ligach krajowych.Real Madryt zmierzy się z zespołem Athletic Bilbao.Zespół ten w ostatnich dwóch kolejkach PD osiągnął dwa remisy-pierwszy z zespołem Deportivo La Coruna na wyjeździe(1-1) a drugi remis jakże cenny(4-4 Bilbao przegrywało 0-3) uratowany na swoim stadionie w konfrontacji z Betisem.Zespół ten cały czas walczy o miejsce gwarantujace start w Pucharze UEFA może pochwalić się niską liczbą straconych bramek (20 w 23 spotkaniach;lepsza jest tylko Barcelona i...Real).Jak można typować wynik tego spotkania ? Na pewno Real ma coś do udowodnienia po ostatnim szczęśliwie wygranym meczu w PD w którym bardzo pomocny okazał się bramkarz...Osansuny.Drugim ważnym aspektem jest wojna psychologiczna przez pierwszym bojem w LM.
Tak jak Real równiez w sobote Juventus stoczy kolejny pojedynek w rodzimej lidze.Klub z Turyny zmierzy się z tegoroczny beniaminkiem Serie A-Messiną na wyjeżdzie.Jak pamiętamy zespół ten bardzo dobrze zaczał tegoroczne rozgrywki pokonując na początku zespół As Romy u siebie i co było ogromnym zaskoczeniem aktualnego jeszcze mistrza Włoch -Milan- na stadionie San Siro.Dopiero w szóstej kolejce zespół ten doznał swojej pierwszej porażki w rozgrywakach-przegrana 1-2 z...Juventusem w Turynie.To było na poczatku rozgrywek natomiast aktualnie osiągniecia zespołu Messiny są zupełnie odwrotne-w czterem ostatnich kolejkach beniaminek Serie A doznał 3 porażek i tylko jeden raz udało mu się zdobyć punkt (ostatnia kolejka na wyjeździe z Sieną).
Juventus na pewnoc bedzie chciał pokazać iż dobra postawa w ostatnim meczu z Udinese to nie tylko epizod ale dalsza jej kontynuacja.
To będzie jeden z ostatnich aktów wojny przedmeczowej przez pierwszym pojedynkiem Real-Juventus w 1/8 Finału LM.We wtorek sprawiedliwym weryfikatorem pojedynku będzie boisko...
We wtorek jedenastki Realu Madryt i Juventusu Turyn wybiegną na boisko aby stoczyć pierwszy bój o ćwierćfinał LM.Wcześniej jednak oba zespoły czakają ostatnie mecze w ligach krajowych.Real Madryt zmierzy się z zespołem Athletic Bilbao.Zespół ten w ostatnich dwóch kolejkach PD osiągnął dwa remisy-pierwszy z zespołem Deportivo La Coruna na wyjeździe(1-1) a drugi remis jakże cenny(4-4 Bilbao przegrywało 0-3) uratowany na swoim stadionie w konfrontacji z Betisem.Zespół ten cały czas walczy o miejsce gwarantujace start w Pucharze UEFA może pochwalić się niską liczbą straconych bramek (20 w 23 spotkaniach;lepsza jest tylko Barcelona i...Real).Jak można typować wynik tego spotkania ? Na pewno Real ma coś do udowodnienia po ostatnim szczęśliwie wygranym meczu w PD w którym bardzo pomocny okazał się bramkarz...Osansuny.Drugim ważnym aspektem jest wojna psychologiczna przez pierwszym bojem w LM.
Tak jak Real równiez w sobote Juventus stoczy kolejny pojedynek w rodzimej lidze.Klub z Turyny zmierzy się z tegoroczny beniaminkiem Serie A-Messiną na wyjeżdzie.Jak pamiętamy zespół ten bardzo dobrze zaczał tegoroczne rozgrywki pokonując na początku zespół As Romy u siebie i co było ogromnym zaskoczeniem aktualnego jeszcze mistrza Włoch -Milan- na stadionie San Siro.Dopiero w szóstej kolejce zespół ten doznał swojej pierwszej porażki w rozgrywakach-przegrana 1-2 z...Juventusem w Turynie.To było na poczatku rozgrywek natomiast aktualnie osiągniecia zespołu Messiny są zupełnie odwrotne-w czterem ostatnich kolejkach beniaminek Serie A doznał 3 porażek i tylko jeden raz udało mu się zdobyć punkt (ostatnia kolejka na wyjeździe z Sieną).
Juventus na pewnoc bedzie chciał pokazać iż dobra postawa w ostatnim meczu z Udinese to nie tylko epizod ale dalsza jej kontynuacja.
To będzie jeden z ostatnich aktów wojny przedmeczowej przez pierwszym pojedynkiem Real-Juventus w 1/8 Finału LM.We wtorek sprawiedliwym weryfikatorem pojedynku będzie boisko...
- martyna
- Juventino
Nie ma co myśleć, Juve pociągnie dobrą passę i wygra z Messiną a następnie z Realem
. Po prostu nie ma wyboru i Juventus zwycięży!!!! A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to ja sobie z taką osobą pogadam :twisted: A mecz Juve będzie na pewno na Polsacie Sport lub na którymś z włoskich kanałów. Więc trzymajmy się, bo Juventus pokarze wszystkim, że Real nie jest najlepszym zespołem na świecie :twisted:
Forza Juve!!!!!

Forza Juve!!!!!
- Wojtom
- Juventino
Na Rai napewno nie bedzie. Pewnie na ktoryms z platnych typu Sky, albo na Italia, ale tym samym zakodują 8) Cieszmy sie, ze jest na Polsacie SportJaro pisze:martyna pisze: A mecz Juve będzie na pewno na Polsacie Sport lub na którymś z włoskich kanałów.
A konkretnie na którym włoskim kanale ?Najbadziej mnie interesuje to czy na RaiSport czy też innym ?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- lukask1
- Juventino
nie wiem jak u was moze ja mam cos z antena
ale jak jest pogoda do bani (np. pada gesty snieg i do tego mocny wiatr) to ja poprostu nie ladpie duzo kanalow w tym polstatu sport, co innego z naziemnymi np. TVP1 lub inne
jak we wtorek bedzie taka pogoda to popatrzylem na mecz :roll: tak sie cieczylem a jak mi pogoda sie spieprzy to bede mial.. mecz... na TVP polski hit..

- Jezzo
- Juventino
ja mam wątpliwościmartyna pisze:Nie ma co myśleć, Juve pociągnie dobrą passę i wygra z Messiną a następnie z Realem. Po prostu nie ma wyboru i Juventus zwycięży!!!! A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to ja sobie z taką osobą pogadam :twisted:

aLe MaDriD aLe !!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Chłopaki szpil coraz bliżej!!! Ja już cała w nerwach chodzę masakra :twisted: Snów jeszcze nie mam i mam nadzieję ze mieć nie będę;) w związku z meczem bo jakby to były jakieś koszmary to szkodad gadać cały tydzień bez spania;) we wtorek będę chodzić cała nerwowa. Ale już trzymię kciuki za Juve !!! mam nadzieję że W Turyńskim zespole już pełna mobilizacja
FORZA JUVE!!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- pan Zambrotta
- Juventino
Widzę, że od pewnego czasu ten temat nie znika ze strony - chyba każdy kibic Juve myśli o tym meczu, atmosfera jest już wysoka i z każdą godziną będzie się podwyższać
nic dziwnego,w końcu to najważniejszy dotychczas mecz Juventusu w tym sezonie (mecz z Milanem nie przesądzał o zdobyciu mistrza Włoch). Nie ma co tu się rozpisywać o rywalu, wkońcu każdy kibic piłki nożnej wie jak ta drużyna gra. Oba zespoły rok temu wg swoich oczekiwań wcześnie dopadły z LM i miały nadzieje na poprawienie się w sezonie 04/05, a tu nagle jedna z nich musi znowu odpaść.
Nie obejrzałem ani jednego meczu w całości Realu, kiedy funkcję trenera objął Luxemburgo. Natomiast wiele czytam o wypowiedział prasowych gry Realu i spotykam się z dwiema falami: jedna wychwala Brazylijczyka w niebogłosy i mówi o powrocie Realu na europejski tron. Natomiast drudzy mówią, że rewelacji w Madrycie nie ma, Real gra tak samo jak przedtem i wiele meczy wygrywa przy udziale sędziów lub odrobinie szczęścia. Jak zagra Real, ocenię sam, gdyż załatwiłem sobie oglądanie Polsatu Sport w innym domu.
Kiedy w styczniu do Królewskich przeszedł Gravesen, bardzo obawiałem się lutowej konfrotnacji Realu z Juve. Przecież Duńczyk był jednym z najlepszych pomocników na Euro: był dobry w odbiorze piłki, umiał grać z pierwszej piłki i jednym podaniem otworzyć wynik albo groźną sytuację. Jednak, gdy dowiedziałem się, że nie występuje w pierwszym składzie i walczy o miejsce z Gutim, to chyba aż taki straszny on nie jest. Innym plusem jest fakt, że nie ma już Morientesa w Realu - nikt nie wie kiedy by na nowo eksplodowała jego forma.
Wierzę, że Capello coś wykombinuje na mecz z Realem i czymś wszystkich zaskoczy. Głównym celem będzie na pewno zdobycie bramki i niepozwolenie rywalowi na strzelenie paru goli, bo o zaatakowaniu Królewskich na ich terenie chyba nie ma mowy. Jestem optymistą i wiem, że jeżeli nie w tym meczu, to w rewanżu zapewnimy sobie awans do najlepszej ósemki LM i znowu dokopiemy Realowi :-D
Nie obejrzałem ani jednego meczu w całości Realu, kiedy funkcję trenera objął Luxemburgo. Natomiast wiele czytam o wypowiedział prasowych gry Realu i spotykam się z dwiema falami: jedna wychwala Brazylijczyka w niebogłosy i mówi o powrocie Realu na europejski tron. Natomiast drudzy mówią, że rewelacji w Madrycie nie ma, Real gra tak samo jak przedtem i wiele meczy wygrywa przy udziale sędziów lub odrobinie szczęścia. Jak zagra Real, ocenię sam, gdyż załatwiłem sobie oglądanie Polsatu Sport w innym domu.
Kiedy w styczniu do Królewskich przeszedł Gravesen, bardzo obawiałem się lutowej konfrotnacji Realu z Juve. Przecież Duńczyk był jednym z najlepszych pomocników na Euro: był dobry w odbiorze piłki, umiał grać z pierwszej piłki i jednym podaniem otworzyć wynik albo groźną sytuację. Jednak, gdy dowiedziałem się, że nie występuje w pierwszym składzie i walczy o miejsce z Gutim, to chyba aż taki straszny on nie jest. Innym plusem jest fakt, że nie ma już Morientesa w Realu - nikt nie wie kiedy by na nowo eksplodowała jego forma.
Wierzę, że Capello coś wykombinuje na mecz z Realem i czymś wszystkich zaskoczy. Głównym celem będzie na pewno zdobycie bramki i niepozwolenie rywalowi na strzelenie paru goli, bo o zaatakowaniu Królewskich na ich terenie chyba nie ma mowy. Jestem optymistą i wiem, że jeżeli nie w tym meczu, to w rewanżu zapewnimy sobie awans do najlepszej ósemki LM i znowu dokopiemy Realowi :-D
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Jesli ktos mowil po meczu z Espanyolem, ze Real wygral fartem alo przy pomocy sedziow to jest w bledzie. bylo to w pelni zasluzone zwyciestwo 4-0 . Co do formy Gravesena to akurat Dunczyk rozgrywa dobr mecze w Realu. JEsli juz liczyc na bledy to Helguery, ktory nie moze zrozumiec sie na srodku obrony z Samuelem. Od czasu gdy Luxe przyszedl na stanowisko trenera Realu, ich gra poprawila sie znacznie. Morientes w Realu nie odgrywal ostatnio wiekszego znaczenia, siedzial na lawie i wchodzil na koncowki. Najbardziej chyba obawiam sie nie Ronaldo ani Zidane'a a Solariego. Zawodnik ten dysponuje wspaniala technika, w ostatnich meczach pokazuje naprawde swiatowa klase. Dziwi mnie ze Luxe trzyma go na lawie, ale coz taka jego wola. Napewno nie bedzie to latwy mecz dla Juve, szczegolnie ze kwestia gry Trezeguet i Nedveda jest nierozstrzygnieta. Okaze sie w niedziele albo w samym dniu meczu:). Zawsze pozozstaje rewanz, trzeba o tym tez pamietac.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- martyna
- Juventino
Jezzo jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz mi maila:forza_juve1@wp.pl. Tam sobie z tobą załatwię że nie będziesz miał żadnych wątpliwości :twisted: A mecz Juve będę oglądać, nawet gdybym musiała przez kolejny tydzień nie dotykać komputera:P No przecież muszę ujrzeć jak mój najokochańszy i najwspanialszy Gianluca Zambrotta ośmiesza Beckhama :twisted:
Forza Zambrotta i Juve
Forza Zambrotta i Juve