Mecz dla ofiar kataklizmu w Azji
- gosciu_Muranista
- Juventino
szkoda że publiczność nie dopisało bo na Camp Nou któe może pomieścić 100.000ludzi było zaledwie 40.000. I część wyszła przed końcowym gwizdkiem sędziego. Ale ważne jest że zostało coś takiego zorganizowane nawet Blatter był pod wrażeniem.
- Radidam
- Juventino
Ekipa RONALDINHO - Ekipa SHEVCHENKO 6-3
Ronaldinho: Dida, Cafú, Córdoba, Márquez, Radebe, Song, Deco, Kaká, Nakata, Ronaldinho, Eto'o.W drugiej połowie zagrali Kameni, Jaidi, Beasley, Camara, Cha Du-Ri, Mahdavikia, Park i Martins.
Shevchenko: Casillas, Kaladze, Montero, Thuram, Beckham, Deisler, Gerrard, Del Piero, Zidane, Raúl, Shevchenko.W drugiej połowie zagrali Toldo, Kompany, Kuffour, Zola, Henry, Litmanen, Vogel, Giuly, Suazo i Sukur.
Bramki: 14', 45' Eto'o, 19' Ronaldinho, 60', 65' Camara, 80' Cha Du-Ri - 26' Del Piero, 50' Zola, 55' Suazo.
Sędzia: Pierluigi Collina (Włochy)
Widzów: 40.770
Bardzo cieszy bramka Alexa
bedzie trzeba zobaczyc jak ją zdobył.Kibice zdecydowanie moim zdaniem zawiedli.Zola stary ale jary:!:
Suazo strzela kolejną bramke młody zdolny.
Ronaldinho: Dida, Cafú, Córdoba, Márquez, Radebe, Song, Deco, Kaká, Nakata, Ronaldinho, Eto'o.W drugiej połowie zagrali Kameni, Jaidi, Beasley, Camara, Cha Du-Ri, Mahdavikia, Park i Martins.
Shevchenko: Casillas, Kaladze, Montero, Thuram, Beckham, Deisler, Gerrard, Del Piero, Zidane, Raúl, Shevchenko.W drugiej połowie zagrali Toldo, Kompany, Kuffour, Zola, Henry, Litmanen, Vogel, Giuly, Suazo i Sukur.
Bramki: 14', 45' Eto'o, 19' Ronaldinho, 60', 65' Camara, 80' Cha Du-Ri - 26' Del Piero, 50' Zola, 55' Suazo.
Sędzia: Pierluigi Collina (Włochy)
Widzów: 40.770
Bardzo cieszy bramka Alexa

Suazo strzela kolejną bramke młody zdolny.

- marsek
- Juventino
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... 45f1585275
tu sa bramki z tego meczu.
http://www.freewebtown.com/iker_spain/V ... hlight.WMV
a tu skrót
Pozdro
tu sa bramki z tego meczu.
http://www.freewebtown.com/iker_spain/V ... hlight.WMV
a tu skrót
Pozdro
- Adu
- Juventino
no meczyk byl nie najgorszy, chociaz tak naprawde to zdecydowanie lepsza byla pierwsza polowa, bo wtedy graly najwieksze gwiazdy. no i jak dla mnie to zdecydowanie lepsza byla wtedy druzyna RXI, troche to tak wygladalo jakby mieli wieksza ochote na gre, a u shevy zagraly wielkie nazwiska, i nic wiecej i wibitnie bylo widac ze nazwiska nie graja, caly czas przeprowadzali wolne ataki, a na przyklad ronl. z kaka pokazali szybka przyjemna dla oka pilke, dobrze ze wczesniej w skladzie widzialem ze gra Raul, bo poza jedna akcja to byl prawie nie widoczny. dobrze ze gola strzelil DP, bo na pewno wzmocni go to psychicznie. i jeszcze brawa dla camary, ktory zagral swietny mecz
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- leniup
- Redaktor
Meczyk jak zwykle przy takich meczach, dość widowiskowy, piłkarze grali żeby pokazać piękno futbolu. Obie jedenastki złożone z gwiazd, szkoda jedynie że tak mało na trybunach zasiadło, no a przecież cel był szczytny.
Dobrze że Alex strzelił, może coś o sobie przypomniał kibicom na świecie
Widać było jednak że jak się już ktoś znalazł w dobrej sytuacji to obrońcy odpuszczali. heh no i dobrze, a wynik hokejowy
PS. Alex z numerem 9 :? feeee aż się przestraszyłem jak to zobaczyłem 8)
Dobrze że Alex strzelił, może coś o sobie przypomniał kibicom na świecie

PS. Alex z numerem 9 :? feeee aż się przestraszyłem jak to zobaczyłem 8)
- ballack13
- Juventino
hmm meczyk super
z tego co widzialem na skrócie
bardzo fajne akcje dużo tricków itp
szkoda że go nie transmitowali
powiem tylko że jestem jednym ze szczęsliwców bo konto na któym był skrót przekroczyło transfer i poki co nikt z niego se nieściągnie skrótu
znacie moze jakis inny link do tego skrótu ?? inni by tez poogladali :0
z tego co widzialem na skrócie
bardzo fajne akcje dużo tricków itp
szkoda że go nie transmitowali

powiem tylko że jestem jednym ze szczęsliwców bo konto na któym był skrót przekroczyło transfer i poki co nikt z niego se nieściągnie skrótu
znacie moze jakis inny link do tego skrótu ?? inni by tez poogladali :0
- Szymek
- Juventino
No mecz napewno na wysokim poziomie
Wielu świetnych piłkarzy w nim wystąpiło. Wynik meczu (chodzi mi o ilosć bramek) był do przewidzenia, w takich meczach padają hokejowe wyniki.
Najbardziej uradowany byłem z bramki Del Piero 8) Przypomniał się stroche kibicom na świecie
Noi jeszcze ten numer, 9
Jak na mecz ligowy to duzo ludzi przychodzia jak trzeba pomóc w szczytnym celu to nie przychodzą :?
Najbardziej uradowany byłem z bramki Del Piero 8) Przypomniał się stroche kibicom na świecie
Jak na mecz ligowy to duzo ludzi przychodzia jak trzeba pomóc w szczytnym celu to nie przychodzą :?
- Vincitore
- Juventino
Myślę że tutaj nie ważny jest wynik ale te pieniądze!! dla osób które straciły wszytko co tylko miały , oczwiście również warto ogladnać ciekawe widowisko i wszystkie gwiazdy w akcjii , ale życie 160 000 osób chyba bardziej.
Teraz trocheo tym golu Alexa , no więc tutaj raczej całą robotę zrobiło kapitalne zagranie Zizu które otworzyło drogę Alexowi do bramki przeciwników a gol to już tylko formalność , bo nawet obrońcą się już nie chciało na końcu wracać
No i ta ''9'' :lol:
Teraz trocheo tym golu Alexa , no więc tutaj raczej całą robotę zrobiło kapitalne zagranie Zizu które otworzyło drogę Alexowi do bramki przeciwników a gol to już tylko formalność , bo nawet obrońcą się już nie chciało na końcu wracać
No i ta ''9'' :lol:
- Wojtom
- Juventino
Mecz bardzo fajny, choc grali na "luzie"
Jednak mozna bylo zobaczyc kilka fajnych akcji, czy tez zagran. Bramki padały ładne, szczegolnie akcja Zidane-Alex, ktory pieknie pokonał Dide, miejmy nadzieje, ze nie poraz ostatni
Widac bylo przyjazną atmosfere na stadionie i miedzy pilkarzami, zwlaszcza Toldo-Martins
Powinni czesciej orgazniwoac takie mecze, nie tylko wtedy, gdy przytrafi sie cos złego na swiecie, ale i dla samej rozrywki, bo takie mecze, gdzie w jednym miejscu jest tyle gwiazd, wzbudzaja naprawde wiele emocji i są bardzo cieakwe 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.