Real M. 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
JediMajster_acm

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 15:27

Według mnie, jeżeli ktoś pisze dwa lata temu, to nie biorę pod uwagę tego sezonu, który jeszcze trwa ! Na drugi raz, specjalnie dla mnie, napisz o który dokładnie sezon ci chodzi :lol: :-D !
Co do posta Jaro - nie, nie jestem zachwycony ze stylu jaki Milan zaprezentował w ostatnim meczu z Regginą !
Teraz Tomcatmi6 ... zauważ, że ja tylko napisałem posta dotyczącego meczu Real vs Juve ! Te, jak to nazwałeś, "przepychanki" rozpoczęli Jaro i MoszeUsz.
W ww. poście bardziej zająłem się pisaniem na temat waszego przeciwnika- Realu, a nie waszego zespołu ! Wydaję mi się też, że od tego jest forum, aby wyrazić swoje poglądy ! Przekręcanie wypowiedzi innych osób tylko po to, aby za wszelką cenę dowieść swego też jest nie na miejscu !
Tak jak napisał Jaro, kto spotka się w tym sezonie w finale LM jest cały czas sprawą otwartą ! Osobiście liczę, że znowu będą to Milan i Juve !
Podsumowując, zakończmy te dyskusje, a to, kto miał/ma rację pokaże boisko :wink: !

FORZA MILAN !
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 16:16

JediMajster_acm pisze: Te, jak to nazwałeś, "przepychanki" rozpoczęli Jaro i MoszeUsz.
No były to przepychanki z czym się zgodze...nie lubię jednak jak Kibic Milanu w pierwszym poście kieruje jakieś uszczypliwe uwagi w kierunku Juventusu-jeżeli mamy tutaj fajnie polemizować to należałoby w pierwszym poście na forum zostawić na boku cynizm i uszczypliwośc ...
W ww. poście bardziej zająłem się pisaniem na temat waszego przeciwnika- Realu, a nie waszego zespołu ! Wydaję mi się też, że od tego jest forum, aby wyrazić swoje poglądy !
A pierwszy post...No element dyskusyjny...ale koniec przepychanek.

Tak jak napisał Jaro, kto spotka się w tym sezonie w finale LM jest cały czas sprawą otwartą ! Osobiście liczę, że znowu będą to Milan i Juve !
Podsumowując, zakończmy te dyskusje, a to, kto miał/ma rację pokaże boisko :wink:
No i świetnie taką polemikę lubię...żyjmy w zgodzie...weryfikacja poglądów poprzez boisko jest piękna i chyba każdy czeka na taką weryfikacje-czekająć na mecz Swojej ulubionej drużyny.

Dyskusja na poziomie daleka od uszczypliwości a bliska szacunkowi i wzajemniej tolerancji-niechaj ta TEZA nam teraz przyświeca 8) AVE ! :)

PS:A tak na marginesie-7 dni....

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 17:10

Ale nam zrobili suprice!!!W koncu bedzie na co popatrzeć...mecze trzymające w napięciu do ostatniego gwizdka....ja uwielbiam takie mecze,bo na niektorych mozna autentycznie zasnąć....:) :twisted:Zgadzam sie w całej rościągłości z jaro...przestańcie sie kurde kłucić bo tu nie o o chodzi....bobra zabawa i emocje...to co jest tu najwazniejsze:)Ehhhhss teraz czekajmy tylko na mecze....a wszystko zacznie sie od nowa....

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
JediMajster_acm

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 21:13

offtopic: Nie uważam, jakoby mój pierwszy post był cyniczny ! Jeżeli tak go odebrałeś to sorry ...
"Niech już będzie zgoda ! Zgoda, zgoda, a Bóg wtedy rękę poda !" :wink:
Tak jak już obaj stwierdziliśmy - wszystko pokaże boisko !

FORZA MILAN !
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 22:03

:x Denerwuje się tym meczem, obawiam się go porostu nie chciałbym abyśmy odpadli licze na Juventus jestem sercem za nimi ale w nocy mam wizje że odpadamy.. poZdrawiam.

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 22:13

No chlopaki juz 22.02.05r. bedziemy swiadkami porazki Realu , pierwszej z dwóch jakiej doznają z nami!!! Nedved wraca wiec bedzie dobrze!!!

Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 22:38

już to widzę :D nastroje widzę są u Was bardzo skrajne, jedni mają jakieś czarne wizje po nocach :wink: , inni już czekają na rywala w ćwierćfinale, a prawda jak zawsze leży gdzieś po środku (czyli czekają nas chyba dość równe spotkania)

aLe MaDriD aLe !!!
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2005, 22:49

Ja licze na dobre dwa spotkania, wiadomo ze bym chcial zeby Juve zwyciezylo, co jest mozliwe ale rownie mozliwe jest zwycuiestwo Realu, ktory pod wodza Luxemburgo po prostu wygrywa. Zobaczymy, bedzie to pojedynek gwiazd, trenerow i jednych z najsilniejszych ekip w Europie.
pozdr
Ps. nie ma co sie napinac, bo juz nie raz takie napinki sie zle konczyly. Po prostu szanujmy przeciwnika a bedzie ok.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 02:00

Nie ma co, to bedzie MECZ!!! Wiadomo licze, ze JUVE wygra :D ale nasi maja ciezkie zadania :/ real gra dobrze w tym sezonie wiec walka bedzie zacieta. ale wlasnie to sa mecze dla kibicow :p na takie mecze sie czeka! jedyne co jest pewne to, to ze sobie zedre gardlo i posle pare twardszych na sedziego :P

FORZA JUVE!!!!!!!

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 11:23

Coraz bardziej się zastanawiam nad ustawieniem drużyny w zbliżającym sie meczu 1/8 finału LM.Cały czas nie jesteśmy pewni formy Nedveda,Kapo na pewno nie wystąpi w tym meczu...Na jakie ustawienie zdecyduje sie Fabio Capello? Ostatnie dwa mecze Serie A to ustawienie 4-3-3.Czy takie ustawienie bedzie kontynuowane w meczu z Realem? Trudno dzisiaj na to pytanie odpowiedzieć-Capello delegując takie ustawienie zaznacza że ważne jest to aby jeden z napastników cały czas asekurował środek pola aktywnie uczestniczac w akcjach defensywnych zespołu.A w meczu z Realem wyjdziemy w pozycji do kontrataków więc to ustawienie wydaje się mało REALne.
Drugie możliwe ustawienie to system 4-4-2 z dwoma defensywnymi pomocnikami.Wydaje mi sie ono najbardziej prawdopodobne w meczu z Realem.Zadaniem priorytetowym w tym meczu bedzie opanowanie środka pola a ustawienie 4-4-2 w tej materii jest bardziej praktyczne niż ustawienie 4-3-3.
No i zostaje jeszcze "sprawa Nedveda".Czy zagra w tym meczu?Jeżeli tak to zapewne zajmie miejsce na lewej flance natomiast Zambrotta dotychczas zastępujący Pavla na tej pozycji wróci do lewej strony obrony.Jeżeli Nedved nie wyjdzie w pierwszej 11stce tego spotkania to Zambro zagra w pomocy a jego miejsce w obronie zajmie bądź Pessotto bądź Montero.
Przy ustawieniu 4-4-2 powstaje jeszcze jedno pytanie-jak bedzie wyglądał atak Juve ? Najprawdopodobnie będzie to dwójka Zlatan-Treze a Alex pozostanie na ławce rezerwowych...jak bedzie wyglądała 11stka Juve a jak Realu? Które ustawienie odniesie sukces ? Jak zwykle boisko zweryfikuje przypuszczenia i odpowie na wiele pytań...

felix jaegar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 11:59

hmm... mecz z realem to wyjatkowe spotkanie pod wieloma wzgledami: nigdy w meczach obu tych druzyn nie ma jednoznacznego faworyta, obie druzyny chca cos sobie udowodnic... nie sadze aby Capello byl na tyle odwazny i zdecydowal sie na inne ustawienie jak 4-4-2, to dobre rozwiazanie gdyz gra mniej niz czworka w obronie przeciw napastnikom realu to dosc ryzykowne zagranie... ja na mecz czekam z niecerpliwoscia choc nie powiem ze jestem pewien wygranej juve...
P.S. Warszawiacy! zajrzyjcie na topic "22.02.05 20.45 Real Madrid vs. Juventus Torino" ---> Champions Pub

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 15:18

A wiec do meczu mniej niż tydzień. Nadzieje ? Wygrana, albo remis Juve. Remis będzie sukcesem patrząc na to ze mecz rewanżowy w Turynie.

Mecz będzie można zobaczyć na Polsacie Sport i Czeskiej 2 ;)

Pozdrawiam :)

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 19:21

paku pisze:Mecz będzie można zobaczyć na Polsacie Sport i Czeskiej 2 ;)

A nie wie ktos przypadkiem czy ta czeska 2 jest na cyfrze??
Sorki za offtopic

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 19:32

ja czekam na ten mecz ale tez sie nie napalam na wygrana juve bo sie moze to zle skonczyc ale mimo to mam nadzieje ze bedzie remis 1-1 a w 2meczu 2-1 dla nas :P

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2005, 19:59

Peja pisze:
paku pisze:Mecz będzie można zobaczyć na Polsacie Sport i Czeskiej 2 ;)

A nie wie ktos przypadkiem czy ta czeska 2 jest na cyfrze??
Sorki za offtopic
Nie oriętuje się czy na cyfrze jest, ale jest na zwykłej antenie :P Pozdrawiam i również sory za offtopic :P

Zablokowany