LaLiga
- JUVEFANE_10
- Juventino
Prezydent Santosu zaprzeczył że Robinho będzie zawodnikiem Realu.A co do Realu to się dziwie kolejny zawodnik co się bedzie marnował.Jest tam takich pare no i na szczęscie Moro odszedł.Bo nie zasługiwał na siedzenia na ławce.Owen też powinien odejśc dla dobra swojej kariery.
JESTEM OSZUSTEM
- J1897
- Juventino
Hiszpańscy kibice, biorący udział w internetowej ankiecie madryckiego dziennika „As” uważają, że Raul nie zasługuje na grę w podstawowym składzie Realu Madryt.
„As” na swojej stronie internetowej przeprowadził ankietę, w której pytano kibiców, czy Raul powinien grać w podstawowym składzie Realu. 55 procent głosujących wskazało odpowiedź „nie”. W ankiecie wzięło udział prawie 52 tys. internautów.
więcej: http://sport.onet.pl/1054076,wiadomosci.html
:shock: kurczę, widzę, że sytuacja podobna jak u nas z Alexem... kibice "wyrzekają" się symbolu swojego klubu... nie sądziłem, że pupilek publiczności z Madrytu, może być nieprzychylnie przyjmowany... no ale cóż, teraz widać czego pragną kibice...
„As” na swojej stronie internetowej przeprowadził ankietę, w której pytano kibiców, czy Raul powinien grać w podstawowym składzie Realu. 55 procent głosujących wskazało odpowiedź „nie”. W ankiecie wzięło udział prawie 52 tys. internautów.
więcej: http://sport.onet.pl/1054076,wiadomosci.html
:shock: kurczę, widzę, że sytuacja podobna jak u nas z Alexem... kibice "wyrzekają" się symbolu swojego klubu... nie sądziłem, że pupilek publiczności z Madrytu, może być nieprzychylnie przyjmowany... no ale cóż, teraz widać czego pragną kibice...
- Vincitore
- Juventino
No Cóż tak to teraz jest Raul jest doskonały graczem ale juz nie tak dobrym jak kiedyś napewno obecnie lepszy jest Owen ale nie Ronaldo atak Owen - Raul powinien być odpowiedni dla Realu , chociaż Ronaldo mimo tego że tak go nie nawidzimy jest bardzo dobrym piłkarzem i nie uszukujmy się !! mimo iż uważamy że jest gruby i gra padake to jednak wykorzystac sytułącje wykorzystać potrafi, ale to juz inna bajka
Jeżeli chodzi o Raula to obok Zidana i Owena to jedyny piłkarz Galacticos którego lubię i do którego nic nie mam , Raul jest geniuszem , ale jego czas powoli siękońcvzy tak jak Del Piero mimo że jeszcze nei jest taki stary (Del Piero 31 lat no w sumie też :roll: :lol: ) sam nie wiem co mysleć o wieku Alexa , no ale miejmy nadzieje że ta wiadomosć przygnębi troche Raula i nei zagra dobrych spotkań z Bianconerimi albo może go podbudowac i będzie chciał pokazać że wciaż jest fenomenem!
Jeżeli chodzi o Raula to obok Zidana i Owena to jedyny piłkarz Galacticos którego lubię i do którego nic nie mam , Raul jest geniuszem , ale jego czas powoli siękońcvzy tak jak Del Piero mimo że jeszcze nei jest taki stary (Del Piero 31 lat no w sumie też :roll: :lol: ) sam nie wiem co mysleć o wieku Alexa , no ale miejmy nadzieje że ta wiadomosć przygnębi troche Raula i nei zagra dobrych spotkań z Bianconerimi albo może go podbudowac i będzie chciał pokazać że wciaż jest fenomenem!
- nookie
- Juventino
To ze wiekszosc kibicow w tej ankiecie wypowiedziala sie przeciwko Raulowi to takie badania nie moga byc od konca miarodajne..nalezaloby spytac wszystkich kibicow albo wybrac jakas grupe reprezentantywna i wśród nich zrobic takie badanie...ale mimo tego i tak chyba duzo osob nie popiera Raula..czy dobrze czy zle dla nas? :? chyba bez roznicy...Real ma 3 swiatowej klasy napastnikow i jesli nie jeden to drugi bedzie potrafil nam zagrozic..wiec ja bym sobie niczego nie obiecywal..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Kuba Napierski
- Juventino
To jest inaczej niż u nas bo u nas kibice są z Alexem naszczęście a w Realu?? :roll: No cóż oni już chyba zapomnieli co Raul zrobił dla tego klubu. Mam nadzieje że u nas sprawy tak się nie potoczą :x . A tak w ogóle uważam że Raul się nie wypalił, cenię tego gracza choć nie lubię Realu. On jeszcze pokaże co potrafi miejmy nadzieję że nie w meczu z nami :twisted: . Alex też powróci i znów wszyscy uznają go za symbol JUVE 

- jaro10
- Juventino
jezeli mialbym glosowac to powiedzialbym równiez nie. to co raul pokazuje swoją grą jest ponizej przecięetnej na zawodnika takiego klubu; z taka forma muglby grac, a przede wszystkim zaslugiwać na gre w Saragossie czy Osasunie; poza tym uwazam ze nie zasluguje na pierwszą jedenastke zadnych z najlepszych klubów swiata.uwazam ze nie slusznie porównywac tą sytuacje z tą w juve
zawsze Del Piero
- białas
- Juventino
napewno nie zapomnieli, co Raul zrobił dla klubu, ale przy obecnej dyspozycji, nie dziwię się im. dawne stwierdzenie "Raul Madryt" jest już nieaktualne. Raul nie prezentuje tego, co np. 4 lata temu. teraz jest zupełnie inny. można go porównać do DP. obaj stanowili kiesdyś o sile swoich zespołów, teraz jest zupełnie inaczej.Antoni Napierski pisze:No cóż oni już chyba zapomnieli co Raul zrobił dla tego klubu. Mam nadzieje że u nas sprawy tak się nie potoczą
nie oznacza to jednak, że zbliża się zmierzch kariery Raula. może to być okres przejściowy. miejmy nadzieję, że nie zakończy się za 7 dni...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ankieta w internecie :lol: dobre... tylko szkoda, że nie wiarygodne. Pamiętajmy, ze dostęp do tej strony mają i kibice Barcy, Atletico i każdego innego klubu na świecie. Aby zrobić "zamieszanie" głosowali na NIE. Nie ma co robić szumu z tego powodu. Jestem pewnien, ze gdyby ta ankieta przeprowadzona była na stadionie Santiago Bernabeum wynik byłby zupełnie inny. Raul to symbol Realu. Tam go po prostu ubustwiają i jestem pewnien, ze za nic w świecie nie chceiliby sie go pozbyć.
- Szymek
- Juventino
Święta racja. W tej ankiecie mogli głosować kibice innych klubów. Wynik jest jaki jest. Ten wybór możemy traktoważ z przymrużeniem oka.UlTrAs pisze:ankieta w internecie dobre... tylko szkoda, że nie wiarygodne. Pamiętajmy, ze dostęp do tej strony mają i kibice Barcy, Atletico i każdego innego klubu na świecie. Aby zrobić "zamieszanie" głosowali na NIE. Nie ma co robić szumu z tego powodu. Jestem pewnien, ze gdyby ta ankieta przeprowadzona była na stadionie Santiago Bernabeum wynik byłby zupełnie inny. Raul to symbol Realu. Tam go po prostu ubustwiają i jestem pewnien, ze za nic w świecie nie chceiliby sie go pozbyć.
Pamiętają, ale trener ustalając pierwszą "11" nie patzy na sukcesy ani zasługi tylko na postawę na meczach i treningach. Gdyby w Juve patrzyli na zasługi i na wszystko co piłkarz zrobił dla klubu to Alex miałby raczej pewne miejsce w pierwszej "11".Antoni Napierski pisze:No cóż oni już chyba zapomnieli co Raul zrobił dla tego klubu. Mam nadzieje że u nas sprawy tak się nie potoczą
Pozdrawiam
- Aniolek
- Juventino
- 2MAN
- Juventino
Nie wszyscy muszą lubić Raula , tak jak My nie wszysyc lubimy Alexa :x
Proste , pozatym to jest ankieta internetowa ,a to mało wiarygodne ... ale mimo wszytko może troche dziwić bo Raul , może nie strzela ,ale chyba gra dobrze ...
Proste , pozatym to jest ankieta internetowa ,a to mało wiarygodne ... ale mimo wszytko może troche dziwić bo Raul , może nie strzela ,ale chyba gra dobrze ...
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- TomiQ
- Juventino
Popieram Cie w 100 %!!!!Takze uważam że raul powinien grzać ławe w realu!!!A co sytuacji Alexa w JUVe i raczej był nie przyruwnywał jej do sytuacji raula w realu!!jaro10 pisze:jezeli mialbym glosowac to powiedzialbym równiez nie. to co raul pokazuje swoją grą jest ponizej przecięetnej na zawodnika takiego klubu; z taka forma muglby grac, a przede wszystkim zaslugiwać na gre w Saragossie czy Osasunie; poza tym uwazam ze nie zasluguje na pierwszą jedenastke zadnych z najlepszych klubów swiata.uwazam ze nie slusznie porównywac tą sytuacje z tą w juve
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Jezzo
- Juventino
jak można za przeproszeniem (mam nadzieję że mod wybaczy) pieprzyć takie glupoty że Robinho będzie się marnował w Realu! a Dinho marnuje się w Barcy? przeceiż gra w takim klubie jak Real to dla niego wielka szansa i jeśli się sprawdzi będzie wielką gwiazdą (i napewno nikt go nie sprowadza po to żeby siedział na ławce). Tyle w tym temacie
p.s. czemu zbanowaliście Rybqa, i kto teraz będzie węszył jak wielkie są długi Realu?
p.s. czemu zbanowaliście Rybqa, i kto teraz będzie węszył jak wielkie są długi Realu?

aLe MaDriD aLe !!!
- Andryk
- Juventino
nie rozumiem, nie których waszych odpowiedzi :? Kogo maja sie wyrzekać??? piłkarza??? lol...
Mnie to praktycznie nie dziwi, ponieważ gra on w tej chwili beznadziejnie i nie sam nie wiem co on jeszcze robi w podstawowej jedynastce. Jeśli część kibiców nie zyczy sobie raula w pierwszym składzie to świadczy tylko o tym, że dla klubu chca dobrze, bo przecież lepiej posadzić na ławce wielka gwiazde, a wpuścić w dobrej formie np. Owena.
Del Piero to podobna sprawa. Alex jest dla mnie idolem, ale jeśli widać, że nic mu nie wychodzi to po co go pchać w pierwszą jedynastce. Przecież jak nie bedzie grał jeden czy dwa mecze to nie bedzie sie zachowywał jak kasperczak... Zawsze lepiej wpuścić zawodnika mniej wartościowego, niż postawić chorągiewke na meczu... ( przepraszam z góry z chaos w wypowiedzi, ale jestem w trakcie konsumowania posiłku:) )
Wy sie lepiej szatana wyrzekajcie, a nie piłkarzy!
Mnie to praktycznie nie dziwi, ponieważ gra on w tej chwili beznadziejnie i nie sam nie wiem co on jeszcze robi w podstawowej jedynastce. Jeśli część kibiców nie zyczy sobie raula w pierwszym składzie to świadczy tylko o tym, że dla klubu chca dobrze, bo przecież lepiej posadzić na ławce wielka gwiazde, a wpuścić w dobrej formie np. Owena.
Del Piero to podobna sprawa. Alex jest dla mnie idolem, ale jeśli widać, że nic mu nie wychodzi to po co go pchać w pierwszą jedynastce. Przecież jak nie bedzie grał jeden czy dwa mecze to nie bedzie sie zachowywał jak kasperczak... Zawsze lepiej wpuścić zawodnika mniej wartościowego, niż postawić chorągiewke na meczu... ( przepraszam z góry z chaos w wypowiedzi, ale jestem w trakcie konsumowania posiłku:) )
Wy sie lepiej szatana wyrzekajcie, a nie piłkarzy!