Real M. 1-0 JUVENTUS
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wiem że wielu z Juventinich nie lubią Realu, a ja jakkoś nic do Realu nie mam, bardzo lubię ż nimi grać bo zawsze mecze Juve-Real były wyrównane i bardzo ciekawe, raz my raz oni wychodzili zwycięsko, bardzo się cieszę że na nich trafiliśmy.
Pozdrowienia dla kibiców Realu.
Pozdrowienia dla kibiców Realu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Jaro
- Juventino
Jeszcze tylko 8 dni do pierwszego meczu 1/8 Finału Ligi Mistrzów.Pierwszy mecz Juvetus rozegra w madrycie.Co do formy Realu i Juve-Juventus pokazał w ostatnim meczu że nie ma mowy o kryzysie i wygrał zdecydowanie z Udinese (chociaż nikt tego nie stwierdzi po wyniku).Real natomiast szczęśliwie wygrał w otatniej kolejce La Liga w zespołem Osansuny na wyjeździe-wybitnie Realowi pomóg ten mecz wygrać bramkarz...z Pampeluny...Nie moge się odnieść osobiście do formy Realu ale z relacji ludzi którzy oglądają mecze Realu powszechne jest stwierdzenie że Real "gra piach".Nie mnie to oceniać ale Real wygrał kolejny już siódmy mecz w PD.Ale trudno oceniać to wszystko po statystykach ,po liczbach -takie mecze jak Real-Juve rządzą się swoimi prawami...jedno jest pewne-jedna drużyna odpadnie szybko z tegorocznej LM.
- minister_acm
- Milanista
Nie nawidze Juventusu, nienawidze Realu! Ale Juve może awansować dalej, przynajmniej się zmęczą trochę w wyścigu po Scudetto.
Ale nawet gdyby odpadli(bardzo możliwe) to i tak bedzie trzeba oddać hołd MILANOWI!
Ale nawet gdyby odpadli(bardzo możliwe) to i tak bedzie trzeba oddać hołd MILANOWI!
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 21:04 przez minister_acm, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA MILAN:D
- felix jaegar
- Juventino
jak ja lubie wypowiedzi takich mozgow ja minister _acm :lol: ale zostawiajac sprawe tego nie grzeszacego inteligencja osobnika, moge powiedziec ze sprawa meczu jest otwarta. zarowno druzyna realu jak i juve wygraly swoje ostatnie mecze... w zadnym z tych klubow nie ma mowy o kryzysie... wierze jednak goraco ze sprostamy przeciwnikowi i santiago bernabeu bedzie nasze :-D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- minister_acm
- Milanista
mam kilka spraw! po pierwsze nic nie nabijalem...ale cóż:| zostawie to bez komentarza! wyraziłem pogląd swój na temat tego meczu i swojego faworyta. Chyba po to jest to forum żeby wyrazić swoją opinię! Nie wiem czy tamtego posta było można zaliczyć do nabijania?? I jeszcze raz to napiszę! FORZA MILAN!
Jeśli dostanę za to drugą żółtą kartkę, to proszę o dokładne wytłumaczenie dlaczego! I do poprzedniej też bym mile widział wytłumaczenie;]
do poprzedniej masz - nabijanie. Chyba stac Cie na cos wiecej niz tylko to co napisales. I jesli nadal bedziesz pisal posty takie jak ten to na pewno sie nie uchronisz przed nastepnymi kartkami
Koniec tematu bo zaczyna sie robic balagan.
kouba
Jeśli dostanę za to drugą żółtą kartkę, to proszę o dokładne wytłumaczenie dlaczego! I do poprzedniej też bym mile widział wytłumaczenie;]
do poprzedniej masz - nabijanie. Chyba stac Cie na cos wiecej niz tylko to co napisales. I jesli nadal bedziesz pisal posty takie jak ten to na pewno sie nie uchronisz przed nastepnymi kartkami
Koniec tematu bo zaczyna sie robic balagan.
kouba
FORZA MILAN:D
- El Nino
- Juventino
Ja narazie nic nie mówiłem. Ale jest tu nie sprawiedliwie pod wzgledem wstawiania kartek. Ja dostalem kartke za to ze napisalem "Najlepiej byłoby sprowadzić Sorensena, albo Isaaksona" w temacie: drugi bramkarz juve-nie pamiętam tytulu. Fajnie? Nie ma sprawiedliwości na tym swiecie
I jeszcze sie dziwisz?
kouba
I jeszcze sie dziwisz?

kouba
- Coldsoul
- Juventino
Hm...... Jesli napisales tylko ,,Najlepiej byłoby sprowadzić Sorensena, albo Isaaksona" i dostales kartke to pewnie chodzi o to że nie rozwinales tematu a tego wlasnie sie wymaga na tym forum . Nie ma sensu wypowiadac sie w 1 zdaniu bo nie wnosi to nic do tematu a poza tym to nie my ustalamy reguły tylko twórcy i ludzie zwiazani z ta strona od wewnatrzZlatan Ibrahimovic pisze:Ja narazie nic nie mówiłem. Ale jest tu nie sprawiedliwie pod wzgledem wstawiania kartek. Ja dostalem kartke za to ze napisalem "Najlepiej byłoby sprowadzić Sorensena, albo Isaaksona" w temacie: drugi bramkarz juve-nie pamiętam tytulu. Fajnie? Nie ma sprawiedliwości na tym swiecie
Ja osobiscie ciesze sie ze istnieje taka strona jak Juvepoland i wydaje mi sie że regulamin na forum jest calkiem uzasadniony i zrozumialy
- JediMajster_acm
- Milanista
Real - Juve to może być naprawdę ciekawy mecz, chyba że znowu zabije go wasza taktyka i uprawianie wręcz przesadnego cattenachio (wasz dwumecz z Bayernem w grupie :lol: ) ! Real w zimie nie wzmocnił zbytnio kadry piłkarskiej (oprócz Gravesena, który chyba może wam trochę namieszać), ale nastąpiła wymiana kadry trenerskiej ! Przyszedł Luxemburgu i zaczęli lepiej grać ... ponoć kazał nawet ustalić specjalną dietę dla Ronaldo, bo, jak powiedział, "gdy Ronaldo schudnie kilka kilogramów znów będzie nie do zatrzymania" :lol:
:roll: ! Poczekamy - zobaczymy !
Jednak w Realu chyba znowu zaczyna się niezdrowa rywalizacja ... teraz główny konflikt jest jeżeli chodzi o atak ! Niby odszedł Morientes, ale nadal są Ronaldo, Raul i Owen, i coraz mniej osób widzi Raula w pierwszym składzie drużyny z Santiago Bernabeu !
Tak jak już powiedział, może (mam nadzieję, że będzie !) ciekawie !
PS Chyba jednak wolę, żebyście przeszli Real ... jakbyście odpadli również z LM to zostałaby wam tylko Serie A, a tego raczej nie chce ...
(z Coppa Italia wyeliminowała was 'wielka' Atalanta :roll: )
Jednak w Realu chyba znowu zaczyna się niezdrowa rywalizacja ... teraz główny konflikt jest jeżeli chodzi o atak ! Niby odszedł Morientes, ale nadal są Ronaldo, Raul i Owen, i coraz mniej osób widzi Raula w pierwszym składzie drużyny z Santiago Bernabeu !
PS Chyba jednak wolę, żebyście przeszli Real ... jakbyście odpadli również z LM to zostałaby wam tylko Serie A, a tego raczej nie chce ...
FORZA MILAN !
- Jaro
- Juventino
Jak się odnosisz do wyników 1-0 to przypomniej sobie jak Milan radził sobie dwa lata temu w grupowej fazie LM...JediMajster_acm pisze:Real - Juve to może być naprawdę ciekawy mecz, chyba że znowu zabije go wasza taktyka i uprawianie wręcz przesadnego cattenachio (wasz dwumecz z Bayernem w grupie :lol: ) !
Uważaj żeby ta taktyka nie "zabiła" Milanu...... znowu zabije go wasza taktyka ...
Już się ciesz z Pucharu Włoch :lol: bo mozecie więcej w tym sezonie nie zdobyć... :roll:...(z Coppa Italia wyeliminowała was 'wielka' Atalanta Rolling Eyes )
- Coldsoul
- Juventino
Troche mnie rozbawiles niektorymi swoimi stwierdzeniami :?JediMajster_acm pisze:Real - Juve to może być naprawdę ciekawy mecz, chyba że znowu zabije go wasza taktyka i uprawianie wręcz przesadnego cattenachio (wasz dwumecz z Bayernem w grupie :lol: ) ! Real w zimie nie wzmocnił zbytnio kadry piłkarskiej (oprócz Gravesena, który chyba może wam trochę namieszać), ale nastąpiła wymiana kadry trenerskiej ! Przyszedł Luxemburgu i zaczęli lepiej grać ... ponoć kazał nawet ustalić specjalną dietę dla Ronaldo, bo, jak powiedział, "gdy Ronaldo schudnie kilka kilogramów znów będzie nie do zatrzymania" :lol::roll: ! Poczekamy - zobaczymy !
W dwumeczu z Bayernem Juventus gral kompletnie calkowite cattenachio? No ciekawe.... w Turynie To Bayern sie calkowicie bronil i dlatego mecz wygladal srednio. A w Monachium? Tutaj rzeczywiscie starczyl remis i nic dziwnego ze Juve sie bronilo. A poza tym przypomniej sobie co robil Milan w Barcelonie.....
- JediMajster_acm
- Milanista
Jak sam napisałem więcej nie zdobyć ... pragnę wspomieć, że wy możecie nic w tym sezonie nie zdobyćJaro pisze:Już się ciesz z Pucharu Włoch :lol: bo mozecie więcej w tym sezonie nie zdobyć... :roll:

Nawet nie wiesz jak na to czekam ... 08.05.2005 - i się wszystko wyjaśni :twisted: !Jaro pisze:Uważaj żeby ta taktyka nie "zabiła" Milanu...
Czekaj, czekaj ...Jaro pisze:Jak się odnosisz do wyników 1-0 to przypomniej sobie jak Milan radził sobie dwa lata temu w grupowej fazie LM...
Pierwsza faza grupowa:
Milan 2-1 Lens
Deportivo 0-4 Milan
Bayern 1-2 Milan
Milan 2-1 Bayern
Lens 2-1 Milan
Milan 1-2 Deportivo
bramki: 12-7
Druga faza grupowa:
Owszem kilka 1-0 (cztery dokładnie), ale to była druga faza grupowa, z drużynami takimi jak Real, Borussia i Lokomotiv !
Juventus w sezonie 2004/2005 - faza grupowa:
Ajax 0-1 Juventus
Juventus 1-0 Maccabi
Juventus 1-0 Bayern
Bayern 0-1 Juventus
Juventus 1-0 Ajax
Maccabi 1-1 Juventus
bramki: 6-1 (grupa z Bayernem, Ajaxem i Maccabi :lol: :roll: )
Tak więc, nie mam więcej pytań ...
Poza tym ... sezon 2002/2003 Milan zakończył zwycięstwem w LM i chyba pamiętasz z kim grał wtedy w finale
Nie napisałem kompletnie całkowite tylko przesadne !MoszeUsz pisze:W dwumeczu z Bayernem Juventus gral kompletnie calkowite cattenachio?
To jest chyba różnica
FORZA MILAN !
- Coldsoul
- Juventino
Moze i jest roznica ale prawda jest taka że w dwumeczu z Bayernem tylko w 1 spotkaniu Juventus sie bronil a wiec nawet stwierdzenie ,,przesadne cattenachio" jest tu dla mnie nie na miejscu. A co do wynikow jakie nam zaprezentowales to chodzilo chyba Jaro o wyniki z poprzedniego sezonu z fazy grupowejNie napisałem kompletnie całkowite tylko przesadne !MoszeUsz pisze:W dwumeczu z Bayernem Juventus gral kompletnie calkowite cattenachio?
To jest chyba różnica!
- Jaro
- Juventino
Taa to była ta Borussia która rok później nie potrafiła się zakwalifikować do LM, a teraz troske uciekła od strefy spadkowej Bundesligi... no i jeszcze Lokomotiv....zawsze dobrze grał bo miał takiego sprzymierzeńca jak ...mróz... 8) No i było 4 razy po 1-0 o co konkretnie mi chodziło a grupy są porównywalne ...JediMajster_acm pisze: Druga faza grupowa:
Owszem kilka 1-0 (cztery dokładnie), ale to była druga faza grupowa, z drużynami takimi jak Real, Borussia i Lokomotiv !
A tak na marginesie to widze że bardzo jesteś dumny ze stylu który prezentuje Twój klub...żebyś tylko nie przejął kategorii myślenia kibiców Realu...styl nie wygrywa meczu-liczy się tylko zwycięstwo.Możesz zdobyć wicemistrzostwo prezentując piękny styl...ale dodatkowej gwiazdki nad Herbem Klubowym za to nie dostaniesz...
Tak doskonale pamiętam...ale żeby rozliczyć ten sezon musisz się jeszcze uzbroić na jakiś czas w cierpliwośćPoza tym ... sezon 2002/2003 Milan zakończył zwycięstwem w LM i chyba pamiętasz z kim grał wtedy w finale Wink !
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
JediMajster_acm idz na kanal milanu, popros o wytlumaczenie co to jest catenaccio i czym sie charakteryzuje. Ostatnio kibic Barcelony mial wyklad o tym co to jest catenaccio. Co do meczy w LM, liczy sie skutecznosc, co z tego ze ktos zagra pieknie tylko po to by odpasc. Trzeba grac z glowa i wazyc sily. A nie wmowisz mi ze grupa Bayern, Ajax i Maccabi jest slaba. Nic nmeporadze ze trafiliscie na mocna grupe. A takie rpzepychanki do niczego nie prowadza. Bo wytykac kazdy umie a docenic umie niewielu. Lepiej zamiast "nadmiernie interesowac " sie innymi druzynami powinni niektorzy sie zajac swoimi wlasnymi.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a