LaLiga
- aleksander1986
- Juventino
Tak ogółem to nie lubie Realu Madryt, a ich polityka tranferowa jest poprostu smieszna.Kolejny bezsensowny transfer.Co do Robinho źle zrobił że tam przeszedł, lepiej mógł iść do Chelsea lub Man.Utd. które się nim interesowały.
- Vincitore
- Juventino
:lol: :lol: :lol: !!! to mnie zdziwiłeś Rubinho - Niedorozwinięty transferJunakson pisze:Ta wiadomość jest ze strony realmadryt.pl
Hmm po prostu ich nie nawidze za te niedorozwinięte umyslowo transfery![]()
To raczej nie jest plotka...

- Junakson
- Madridista
No i sądzisz, że będzie grał w podstawowej jedenastcePelson pisze: :lol: :lol: :lol: !!! to mnie zdziwiłeś Rubinho - Niedorozwinięty transfer?? , człowieku jak by Moggi kupił Rubinho do Juve to bym go uzłocił!

Mylisz się, edzie siedział na ławce chyba, że Real sprzeda królika
Robinho jest dobry, ale nie nadaje sie do Realu.
- PABLO
- Juventino
to wszystko chodzi o marketing!!taki Figo,Beckham sami na siebie zarabiaja !!!Junakson pisze:"
Grrrr :twisted: :twisted: :twisted:
Ta polityka Realu mnie wkurza gdybym ja byl ''prezesem'' Realu to bym nie mail zamiaru go kupywac...
Lepiej trzeba poszukać następców Zidana i Figo i sprzedac Beckhama...
Oni nie mają oczu :twisted: nienawidze ich, niedawidze ich :twisted:
a co do tematu:kolejny talent ktorego nam sprzatneli po CH Ronaldo,Deco...
Moze chociaz Bonere i Kompanego nam sie uda kupic !
- Junakson
- Madridista
Hmm a przez ten marketing Real gra jak gra :-DPABLO pisze:to wszystko chodzi o marketing!!taki Figo,Beckham sami na siebie zarabiaja !!!
oczywiście nie mówie tego na dzień dzisiejszy, ale jak było nie całe 2 miesiące temu...
- M.
- Juventino
:lol: :lol:Pelson pisze::lol: :lol: :lol: !!! to mnie zdziwiłeś Rubinho - Niedorozwinięty transferJunakson pisze:Ta wiadomość jest ze strony realmadryt.pl
Hmm po prostu ich nie nawidze za te niedorozwinięte umyslowo transfery![]()
To raczej nie jest plotka...?? , człowieku jak by Moggi kupił Rubinho do Juve to bym go uzłocił!
Przecież Junakson ma rację! Po co nam Robinho ( :lol: )? Niech gra sobie w Realu. Przecież to jest kolejny piłkarz, który uważany jest za gwiazdę, a pewnie nie zrobi żadnej kariery. Myślełem, że Real zmądrzał (kupno Gravesena - świetna decyzja), ale widzę, że jednak nie. Kupili kolejną gwiazdkę, a pożytku z niego nie będzie. Rybeq ma rację (chociaż nawet gdyby Juve kupiło Robinho to i tak by im kibicował
:roll:
- Jezzo
- Juventino
Junakson o czym ty gadasz? jeśli myślisz że w przyszłym sezonie co mecz w pierwszej jedenastce ujrzysz Figo czy Zidane to się grubo mylisz, to normalna zmiana pokoleń a skoro Robinho jest uważany za ogromny talent w Ameryce Południowej to czemu nie spróbować go sprawdzić?
nie przypadkowo ostatnio pojawiły się plotki że Reyes też jest widziany w Madrycie oraz, że Perez chce Adriano. Skład trzeba odmłodzić i wie o tym doskonale koordynator Sacchi, który niedawno poszedł podglądać zawodników Romy, aby tam szukać ewentualnych zastępców dla starych gwiazdeczek(wiadomo o dobrych stosunkach prezesa Realu i Romy)
Diego myślałeś, że Real zmądrzał i będzie kupował przeciętniaków i wyrobników? też się grubo mylisz bo już od ponad pół wieku w Realu grają i będą grać gwiazdy, a jak chcesz zobaczyć skutki tej "głupoty" to popatrz na to, kto ile wygrał trofeów... (zmieniając trochę temat, ciekaw jestem ile meczów z udziałem młodego Brazylijczyka widziałeś...)
Pozdrawiam
nie przypadkowo ostatnio pojawiły się plotki że Reyes też jest widziany w Madrycie oraz, że Perez chce Adriano. Skład trzeba odmłodzić i wie o tym doskonale koordynator Sacchi, który niedawno poszedł podglądać zawodników Romy, aby tam szukać ewentualnych zastępców dla starych gwiazdeczek(wiadomo o dobrych stosunkach prezesa Realu i Romy)
Diego myślałeś, że Real zmądrzał i będzie kupował przeciętniaków i wyrobników? też się grubo mylisz bo już od ponad pół wieku w Realu grają i będą grać gwiazdy, a jak chcesz zobaczyć skutki tej "głupoty" to popatrz na to, kto ile wygrał trofeów... (zmieniając trochę temat, ciekaw jestem ile meczów z udziałem młodego Brazylijczyka widziałeś...)
Pozdrawiam
aLe MaDriD aLe !!!
- Raul
- Juventino
Dobry tekst. Jak Real go kupil to jest bezsensowna polityka transferowa ale jakby to byl Chelsea lub Man Utd to genialne posunieciealeksander1986 pisze:Tak ogółem to nie lubie Realu Madryt, a ich polityka tranferowa jest poprostu smieszna.Kolejny bezsensowny transfer.Co do Robinho źle zrobił że tam przeszedł, lepiej mógł iść do Chelsea lub Man.Utd. które się nim interesowały.

Albo bedzie to nowy Ronaldo albo Saviola, czas pokaze
- M.
- Juventino
Miałeś na myśli Gravesena? Przecież to jest wielkie wzmocnienie dla Realu! Jest to piłkarz, który nie myśli o ofensywie. Jest bardzo twardym zawodnikiem i bardzo dobrze prezentuje się w Realu. To jest dopiero wzmocnienie, a nie Robinho, który może i jest dobrze wyszkolony technicznie, ale nic poza tym :roll: .Jezzo pisze:Diego myślałeś, że Real zmądrzał i będzie kupował przeciętniaków i wyrobników?
Zależy kogo nazywa się gwiazdą. Jeśli według Ciebie gwiazdą jest Beckham to masz rację, w Realu grają same gwiazdy. Jednak według mnie gwiazdą to on jest, ale medialną, na boisku jest co najwyżej przeciętny. Za gwiazdę można uznać Zidana - on jest rzeczywiście genialny. Ale cała reszta "galacticos"? Figo - najlepsze lata ma za sobą, Real nawet nie chce (nie chciał?) przedłużyć z nim kontraktu, Ronaldo - fakt on akurat strzela bramki, Owen - kompletny niewypał, dużo lepszy był Morientes, którego Real akurat się pozbył :roll: .Jezzo pisze:też się grubo mylisz bo już od ponad pół wieku w Realu grają i będą grać gwiazdy
Ok, możemy to przeanalizować na przykładzie ostatnich 10 lat LM. Real wygrał 3 razy (1997-98, 1999-00, 2001-02) Juve tylko raz (1995-96), ale za to Juventus jeszcze 3-krotnie doszedł do finału (1996-97, 1997-98, 2002-03). Więc według mnie dokonania tych drużyn są zbliżone.Jezzo pisze:a jak chcesz zobaczyć skutki tej "głupoty" to popatrz na to, kto ile wygrał trofeów...
A wracając do gwiazd Realu: mam nadzieję, że gwiazdy takie jak Salgado (szkoda, że nie ma Hierro :-D ) w zbliżającej się edycji Ligi Mistrzów będą w takiej formie jak w maju 2003 roku
Również pozdrawiam.Jezzo pisze:Pozdrawiam
:roll:
- Vojtimar
- Juventino
On tam się zmarnuje. Przecież nie posadzą na ławkę Ronaldo, Raula a Owen już siedzi
. Chyba, że Luxemburgo coś mocno postanowi. A wiecie, ostatnio słyszałem wypowiedź Luxemburgo, że jeśli Ronaldo schudnie kilka kg to go nie dogoni żaden obrońca świata :lol:. Może tak by było kilka lat temu, gdy brazylijczyk był w swojej najwyższej formie, ale nie teraz jak ma 29 lat!

Z Juve na dobre i złe!
- Junakson
- Madridista
No jasne Robinho, Reyes, Adriano i kto jeszcze Baros czy ShevchenkoJezzo pisze:nie przypadkowo ostatnio pojawiły się plotki że Reyes też jest widziany w Madrycie oraz, że Perez chce Adriano.
Pozdrawiam

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Pelson to jest Robinho a nie Rubinho. Kupili napastnika kolejnego, ale sadze ze bedzie to dobry zawodnik i przynajmniej pierwszy sezon bedzie wlazil z lawki. Sadze ze odejdzie z Realu jakis napadzior, chociaz kto wie kto wie;). Niech mu sie tam dobrze gra, Real akurat lubie, znam kilku kibicow Realu i wiem jak oni maja z tym swoim Prezydentem -_-' i wiekszosc tych myslacych kibicow nie zgadza sie z polityka transferowa i nie uwielbia "galacticos". Podsumowujac Perez ma kolejna gwiazdke do swojej kolekcji, cieka jestem czy kupi kiedys obronce...
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Peja
- Juventino
Oj sie rozbrykalo stadko galacticos na naszym forum 8) .
Nie rozumiem Realu, kupuja tylko zawodnikow dobrych technicznie, nic po za tym. Myslalem ze po przyjsciu Sacchiego i Gravesena to sie zmieni, ale w realu nadal rzadza ludzie ktorzy swa wiedze pilkarska czerpia z kolorowych brukowcow co mozna zauwazyc po sprzedazy Morientesa i kupnie Robinho. Na dobra sprawe El Moro byl jedynym wartosciowym napastnikiem realu :roll: , no bo teraz kto tam ma grac? Otyly Ronaldo, Raul, ktory jest kompletnie bez formy, Owen, ktorego moze kiedys mozna bylo uznac za talent, beztalencie Portillo, czy wazacy niespelna 50 kg Robinho. W galacticos nie ma tzw walczakow(wyjatek Gravesen, Perez chyba musial byc najarany kiedy dokonywal transferu 8) ), ale i na to realowcy znalezli rozwiazanie, mianowicie na pozycji defensywnego pomocnika gral GUTI :lol: Dla mnie real madryt(galacticos 8) ) to co najmniej dziwny klub. Jestem prawie pewien, ze galaktyczni po 1/8 finalu LM beda musieli zejsc na ziemie
tomcamti6, Perez kupil Samuela
Nie rozumiem Realu, kupuja tylko zawodnikow dobrych technicznie, nic po za tym. Myslalem ze po przyjsciu Sacchiego i Gravesena to sie zmieni, ale w realu nadal rzadza ludzie ktorzy swa wiedze pilkarska czerpia z kolorowych brukowcow co mozna zauwazyc po sprzedazy Morientesa i kupnie Robinho. Na dobra sprawe El Moro byl jedynym wartosciowym napastnikiem realu :roll: , no bo teraz kto tam ma grac? Otyly Ronaldo, Raul, ktory jest kompletnie bez formy, Owen, ktorego moze kiedys mozna bylo uznac za talent, beztalencie Portillo, czy wazacy niespelna 50 kg Robinho. W galacticos nie ma tzw walczakow(wyjatek Gravesen, Perez chyba musial byc najarany kiedy dokonywal transferu 8) ), ale i na to realowcy znalezli rozwiazanie, mianowicie na pozycji defensywnego pomocnika gral GUTI :lol: Dla mnie real madryt(galacticos 8) ) to co najmniej dziwny klub. Jestem prawie pewien, ze galaktyczni po 1/8 finalu LM beda musieli zejsc na ziemie
tomcamti6, Perez kupil Samuela
- Szymek
- Juventino
Mi tam pasuje.
Niechciałbym zeby Moggi sprowadził go do Juve. A Realu nie darzę sympatią, Robinho równiez. Wąttpie aby tam dużo grał, przecież w Realu ważniejszy jest przerekalomawany atak Raul - Ronaldo. Real sie zbroi, a Juve nic. Piłkarze Realu nie mają woli walki, no może niektórzy, ale to są tylko poszczególe "egzemplarze". Wieć podsumowując, ja sie ciesze bo w Juve to go nie chciałem (i tak by nie przyszedł)
Niechciałbym zeby Moggi sprowadził go do Juve. A Realu nie darzę sympatią, Robinho równiez. Wąttpie aby tam dużo grał, przecież w Realu ważniejszy jest przerekalomawany atak Raul - Ronaldo. Real sie zbroi, a Juve nic. Piłkarze Realu nie mają woli walki, no może niektórzy, ale to są tylko poszczególe "egzemplarze". Wieć podsumowując, ja sie ciesze bo w Juve to go nie chciałem (i tak by nie przyszedł)