Mega koncert U2 w Chorzowie!!!!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 18:35

Panowie i panie 5 lipca na Stadionie Slaskim odbedzie sie koncert legendy rocka U2. Bilety mozna kupowac od dzisiaj w roznych punktach w calym kraju. Ceny to 150, 200, 300 i 500 złociszy.

Oto rozmieszczenie miejsc: http://www.odyssey.pl/slaski_u2.gif

A oto miejsca gdzie mozna kupic bilet: http://www.ticketpro.pl/index.asp?L=PL& ... =5&MAIN=44

Dodam, ze bilecik juz posiadam i jestem z tego powodu super szczesliwy ;]. Alez to bedzie wydarzenie :D.

ps. chyba nie zdublowalem tematu :P, szukalem ze slowem "U2", ale nie bylo :P.

srali muszki będzie wiosna
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 18:52

To na pewno jest wydarzenie muzyczne nr.1 w Polsce w tym roku tylko Odyssey kojazy mi sie bardzo źle :| Cóż zazdroszcze tym którzy idą na ten koncert sam bym poszedł ale koncert Królowej w Pradze wymeczy mnie mocno finansowo :twisted: :roll:

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:03

Co do tego czy U2 jest muzczynym wydarzeniem roku mam watpliwosci, bo graja jeszcze Ironi 8) No ale warto sie wybrac wiec ide z kuzynem :-D Juz nie moge sie doczekac bo na Ironach mnie niestety nie bedzie :? Do zobaczenia w Chorzowie :D

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:23

No juz sprawilem sobie bilet :D a właściwie 4 bo ide z rodzicami i siostrą. Bede w sektorze 28, ja sam wolalem isc na płyte bo bliżej sceny, lepsza atmosfera itp. ale ostatecznie skonczylo sie na sektorze 28. Zdanie Rodzicow przewazylo :(
Juz teraz nie moge sie doczekac koncertu

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:49

Ja juz mam pieniążki i napewno kupie ten bilecik i tam będe :) Do Chorzowa rzut beretem a przeżycie niesamowite, U2 to jeden z moich ulubionych zespołów, ogólnie rocka lubie :)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 20:04

Gałcio pisze:Ja juz mam pieniążki i napewno kupie ten bilecik i tam będe :) Do Chorzowa rzut beretem a przeżycie niesamowite, U2 to jeden z moich ulubionych zespołów, ogólnie rocka lubie :)
Lepiej sie spiesz z tym kupieniem bo jak czytam co sie dzieje za granica to obawiam sie że niedlugo moze zabraknac biletow, a nie sądze zeby zdeydowali sie dac kolejny koncert tak jak to zrobili w Londynie :wink:

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 20:13

Tak tak, bilety na 2 koncerty w Irlandii (160 tys sztuk) rozeszly sie w 50 minut ;]. W Lublinie w siedzibie Campus zostalo po dzisiejszym dniu (czyli pierwszym dniu sprzedazy biletow) tylko kilka tych za 150 zł. Reszta sie rozeszla (jeden do mnie :D). Jak tak dalej pojdzie to za 2 tygodnie jedynym sposobem na kupno bedzie czarny rynek, wiec spieszcie sie :P.

ALE SIE BEDZIE DZIALO :D:D:D:D:D

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 21:24

Gałcio pisze:Ja juz mam pieniążki i napewno kupie ten bilecik i tam będe :) Do Chorzowa rzut beretem a przeżycie niesamowite, U2 to jeden z moich ulubionych zespołów, ogólnie rocka lubie :)
kurde Gałcios zazdroszcze Ci, z chęcią bym sie przejechał ale Chorzów dość daleko i sam bym nie mógł.....a jak pomyśle że zagrają np. Fly, Red Hill Mining Tow, Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill me to mnie normalnie ściska :(

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 21:43

Tom_my pisze:
kurde Gałcios zazdroszcze Ci, z chęcią bym sie przejechał ale Chorzów dość daleko i sam bym nie mógł.....a jak pomyśle że zagrają np. Fly, Red Hill Mining Tow, Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill me to mnie normalnie ściska :(
No właśnie moze niech kazdy kto sie wybiera na koncert (i nie tylko) napisze jakie utwory najchetniej chcialby uslyszec (mam nadzieje ze nie zostanie to zaliczone do nabijania)

Jeśli nie liczyc utworow z ich najnowszej plyty (a tych sie pojawi pewnie sporo) chcialbym uslyszec:
- obowiazkow najwieksze przeboje czyli ,,One", ,,Where the Streets Have No Name" i pare innych
- piosenke zadedykowana specjalnie dla Polaków - ,,New Year's Day"
- No i wspaniałe na koncertach ,,Sunday Bloody Sunday "

Myśle że wiekszość z tych utworów pojawi sie naprawde :wink:

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2005, 21:10

na supporcie ma być The Killers :| co raz bardziej żałuje że nie jade...

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 21:58

Jakby kto chcial kupic bilet... to juz nie ma od poniedzialku :D.

Ale zycze powodzenia, moze znajdziecie gdzies na czarnym rynku :P.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 15:32

RadeKas pisze:Jakby kto chcial kupic bilet... to juz nie ma od poniedzialku :D.

Ale zycze powodzenia, moze znajdziecie gdzies na czarnym rynku :P.
znając życie, pewnie ktoś wystawi bilety na allegro ,by troszkę zarobić ;)

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 17:10

jeśli bedę miała odrobine szczęścia to może sie załapie na ten koncercik :-D ... bylo by super! chyba,że ktos chce sprzedac :-P ?? oczywiście w uczciwy sposób :wink:

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2005, 23:00

Pawciosss pisze:
Dobrze znasz zycie. Byl juz bilet na allegro za... 1500 zl :lol:.

Acha od razu was przestrzege. Nie kupujcie na allegro biletu! Odyssey monitoruje licytacje i bilety sprzedane tam beda automatycznie uniewazniane, wiec wyrzucicie kase w bloto.

Powodzenia.

Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2005, 23:26

RadeKas pisze:
Pawciosss pisze:
Dobrze znasz zycie. Byl juz bilet na allegro za... 1500 zl :lol:.

Acha od razu was przestrzege. Nie kupujcie na allegro biletu! Odyssey monitoruje licytacje i bilety sprzedane tam beda automatycznie uniewazniane, wiec wyrzucicie kase w bloto.

Powodzenia.
Hehe... troche przesadzasz. Skad oni niby beda wiedziec jaki numer biletu zostal sprzedany na allegro. Jesli nie jest to podane w aukcji to nie ma szans uniewaznic biletu. Myslisz ze ochrona bedzie miala liste "zakazanych numerow" i bedzie na nia patrzec czy dany bilet na niej jest czy go nie ma i sprawdza 60 tys. hehh. to chyba tydzien beda wpuszczac na koncert.
Moge sie mylic ale wydaje mi sie ze to jest tzw straszonko ;)

ODPOWIEDZ