Real M. 1-0 JUVENTUS
- IGI
- Juventino
No i soopergustlik pisze:POWTARZAM MECZ JUVE - REAL bezposrednia transmisja na polsacie sport !!!!!!!! ;] ja jego

mi tez dzis nie dziala polsat sport...
kouba
oka juz dziala

Ostatnio zmieniony 06 lutego 2005, 11:24 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- pite
- Juventino
Ok niech ci bedzie.. a dziś?Peja pisze:Rzeczywiscie jest sie czym szczycic, zwyciestwo nad jedna z najslabszych druzyn w La Liga :roll:pite pisze:a ostatni mecz z Mallorca? no co pewnie powiecie, ze dzieki sedziemu Real wygral?- Mallorca strzelala na bramke realu tylko z rzutow wolnych - i gdzie do cholery był karny wtedy co Moya wskoczyl na Raula? (bramkarz nawet nie dotknal pilki:/ ) Real jeszcze popracuje nad sktutecznoscia (18 roznych) i wtedy pogramy sobie - zobaczymy czy jestescie optymistami ;]
pozdrawiam
P.S.
mam nadzieje, ze wykuruje sie P.Nedved
z sport.onet.plDB/inf. własna/05 lutego 2005 23:55
"Spacerek" Realu, dramatyczny mecz Valencii
Real Madryt gładko pokonał Espanyol Barcelona 4:0 w meczu 22. kolejki Primera Division. Dwa gole zdobył powracający do wysokiej formy Raul, a po jednym dołożyli Zinedine Zidane i Thomas Gravesen. W dramatycznych okoliczność zremisowała Valencia.
Piłkarze Realu w meczu z czołową drużyną Primera Division, Espanyolem, sprawiali wrażenie, jakby urządzili sobie kolejny trening.
Ostre strzelanie rozpoczął w 13. minucie Zinedine Zidane, który wpadł z piłką w pole karne, "wkręcił" w murawę Ibarrę i mocno uderzył w stronę bramki. Strzelał z ostrego kąta, ale trafił precyzyjnie - w samo okienko.
Po pół godzinie gry na snajperską listę wpisał się Raul, który dobił futbolówkę z najbliższej odległości po ty, jak ta odbiła się od słupka po strzale Luis Figo.
Po zmianie stron przewaga Realu także nie podlegała dyskusji. "Królewscy" udokumentowali ją dwoma golami. Kwadrans przed końcem meczu po dośrodkowaniu z lewej strony Santiago Solariego największym sprytem w polu karnym wykazał się Raul, który lekko trącił piłkę, a ta wpadła do siatki.
Wynik meczu ustalił najnowszy nabytek Realu - Thomas Gravesen. Duńczyk technicznym strzałem zza linii pola karnego pokonał bezradnego bramkarza gości. Było to pierwsze trafienie popularnego "Shreka" w barwach stołecznego zespołu.
tu juz nie napiszesz ze "Rzeczywiscie jest sie czym szczycic, zwyciestwo nad jedna z najslabszych druzyn w La Liga" :lol:
Espanylo jest chyba czwarty? 8)
http://sport.onet.pl/1020297,248,311480 ... plina.html
Realmadrid
i Hala Madrid !
i Hala Madrid !
- ToMeK
- Juventino
Nie kloccie sie... Real jest w dobrej dyspozycji i na pewno wygrana z Espanyolem nie jest fartem, ani brakiem formy druzyny z Barcelony... Jesli Galacticos (swoja droga lol ) wygrywa tak jak kolega wyzej napisal - z 4 druzyna, to musi znaczyc, ze jesli zagra tak samo z pierwsza druzyna ligi wloskiej to ich rozjedzie,gdyz ta otatnio jest w tragicznej formie...
Real nas pozre...Real nas pograzy...Real nas osmieszy...
Moze jest to wywolane wczorajszym meczem, ale jesli zagramy tak, to nie mamy co marzyc o dalszej fazie rozgrywek LM.
Real w tym momencie jest o niebo lepszy. :o
Post jest pesymistyczny... lepiej sie nastawiac na porazke, niz na wygrana i pozniej sie rozczarowac. :? Swoja droga juz dawno nie bylem pewny zwyciestwa...roznice jednobramkowe wywoluja u mnie rozpacz...
Pozdrawiam
Real nas pozre...Real nas pograzy...Real nas osmieszy...

Moze jest to wywolane wczorajszym meczem, ale jesli zagramy tak, to nie mamy co marzyc o dalszej fazie rozgrywek LM.
Real w tym momencie jest o niebo lepszy. :o
Post jest pesymistyczny... lepiej sie nastawiac na porazke, niz na wygrana i pozniej sie rozczarowac. :? Swoja droga juz dawno nie bylem pewny zwyciestwa...roznice jednobramkowe wywoluja u mnie rozpacz...
Pozdrawiam
- paku
- Juventino
Heh nie ma sie co czarowac. Jesli Juve mysli o pokonaniu Realu musi drastycznie zmienic sposób gry. Real jest w formie co pokazuje spacerek z Espaniolem. 4-0 Wygrana nie bierze sie z farta, czy z pomyłek sędziego. Raul wraca do formy, Gravessen zaczyna strzelać dla Realu, takze Zidane. A Juve ? Dość ze sposób grania beznadziejny, jeszcze bym nie miał pretensji jakby ten sposób grania przynosil efekty w dwoch ostatnich meczach, ale sami widzicie jak jest. Na dzień dzisiejszy Juve będzie łatwym rywalem dla Realu, miejmy nadzieje ze powróci Nedved do gry i wtedy wszystko będzie tak jak za starych czasów kiedy to wygrywaliśmy po 1-0 8) :twisted:
- Matigol
- Juventino
Co raz bardziej sie boje o konfrontacje Juve z Realem,gdyz mozna zauwazyc spadek formy u juve i do tego nie mamy silnej lawki rezerwowej, a widac to w przypadku kontuzji Nedveda i absencji Camoranesiego nie widac ich zastepcow i do tego nie ma kto poprowadzic gry.
- Splimer
- Juventino
Z więlką niecierpliwością czekam na ten mecz, a tym bardziej nie moge się doczekać kiedy myślę o ich ostatnim spotkaniu
. Mam głęboką nadzieje, że Juve poradzi sobie z galaktycznymi, są wielkim zespołem ale nie potrafią być tak zgrani jak Bianconeri. 

- SFOLTAN
- Juventino
słuchajcie co domeczu w telewizji to moze pokazom na cyfrze na jakims włoskim ? pamiętam tylko przypomnijcie na jakikm kanale były pokazywane mecze juve - djugarden ? moze tam puszczą ? pamiętacie jak to kanal był ?
- Lypsky
- Juventino
ToMeK pisze: Real nas pozre...Real nas pograzy...Real nas osmieszy...
Jak dla mnie nie ma takie mozliwosci.
Narzucimy styl gry ktory Realowi moze nie przypasowac 8)
Real nie jest lepszy, nie od nas.ToMeK pisze:Real w tym momencie jest o niebo lepszy. :o
Moze forme prezentuja wyzsza ale bez nerwow mozna ich pokonac w koncu w obronie caly czas wystepuje Salgado :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ToMeK
- Juventino
Jesli narzucimy styl taki jak w poprzednich dwoch meczach to mecz zapowiada sie bardzo ciekawie :lol: Tylko,ze wtedy my nie bedziemy swietowac zwyciestwa...DjJuve pisze:ToMeK pisze: Real nas pozre...Real nas pograzy...Real nas osmieszy...
Jak dla mnie nie ma takie mozliwosci.
Narzucimy styl gry ktory Realowi moze nie przypasowac 8)
Jesli chodzi o mecz, to bardzo zadowolilby mnie remis w Hiszpanii...
- Lypsky
- Juventino
Obecnie jestesmy w slabej formie wiec nie ma porownaniaToMeK pisze:Jesli narzucimy styl taki jak w poprzednich dwoch meczach to mecz zapowiada sie bardzo ciekawie :lol: Tylko,ze wtedy my nie bedziemy swietowac zwyciestwa...

Miejmy nadzieje ze do meczow w CL podszlifujemy forme i bedziemy mogli ogladac nasza...skuteczna padake

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
W sezonie 2002/2003 LM mozna powiedziec, ze tez gralismy "skuteczną padake" tylko troche lepsząDjJuve pisze:Obecnie jestesmy w slabej formie wiec nie ma porownaniaToMeK pisze:Jesli narzucimy styl taki jak w poprzednich dwoch meczach to mecz zapowiada sie bardzo ciekawie :lol: Tylko,ze wtedy my nie bedziemy swietowac zwyciestwa...![]()
Miejmy nadzieje ze do meczow w CL podszlifujemy forme i bedziemy mogli ogladac nasza...skuteczna padakebo raczej niczego innego nie mozna sie spodziewac.

Mam nadzieje, ze te porazki do nich w jakis sposob przemowią i postarają się w potyczce z Realem zagrac lepiej, bo inaczej bedzie kiepsko...
P.S Wczoraj wieczorem ogladalem jeszcze Sabato Sprint, i dziwi mnie dlaczego tak czesto pokazywali potęzny strzal w kosmos Olivery? Niby ze to byl grozny strzal ? :? Tak, gdyby bramka byla 2 metry wyzsza, padło by piekne okienko, nic poza tym. :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
gdybym stawial kase to postawil bym oczywiscie na REAL, ktory jak tak dalej pojdzie nas rozniesie! Od poczatku nowego roku nie zagralismy dobrego meczu. Ta osmio pkt przewaga bylo powdem zlej gry milanu, a dobrej gry juve. gdzie jest to juve z poczatku sezonu? juz im sie nie chce grac?
- pite
- Juventino
Ja mam najdzie o dobrego sędziego.. oby nie z niemiec :lol: - P.L.Colina by mi wystarczyl.. tak zeby byl to sprawiedliwy mecz - w meczu Real-Espanylo sedzia był do dupy (jak i rowniez liniowi) byly spalone, ktorych nie było
- a o rece w polu karnym jednegfo z graczy espanyolu to juz nie wspomne 

Realmadrid
i Hala Madrid !
i Hala Madrid !
- mnowo
- Qualità Juventino
Mysle ze gdyby sedziowal Pierluigi Collina to mecz bylby nadzwyczaj sprawiedliwy :lol: zwlaszcza, ze jest on Wlochem...pite pisze:Ja mam najdzie o dobrego sędziego.. oby nie z niemiec :lol: - P.L.Colina by mi wystarczyl.. tak zeby byl to sprawiedliwy mecz