Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- Bad_Magick
- Juventino
Co do tych nowych umów Polsatu SPort to jednego jestem pewien, z Liverpoolem na pewno podpisali. Juz 3 razy kiedy ja siedziałem przed TV (a robie to bardzo radko) leciał mecz Pucharu Anglii Watford - Liverpool.
Próbował znaleźć jakiś kontakt z Polsatem Sport. Chciałem ich zapytać jaki mecz będą transmitować 22 lutego. Niby wszyscy są przekonani ze Real - Juve, ale to nigdy nic nie wiadomo. A wypadało by wiedizeć jeśli chce się oglądnąć ten klasyk w większym gronie. Może ktoś z was posiada jakiś kontakt z Polsatem Sport ? Tylko nie z Polsatem Cyfrowym bo tam mi pewnie nie odpowiedzą (zresztą nie znalazłem nigdzie biura obsługi klienta ani nic podobnego).
Próbował znaleźć jakiś kontakt z Polsatem Sport. Chciałem ich zapytać jaki mecz będą transmitować 22 lutego. Niby wszyscy są przekonani ze Real - Juve, ale to nigdy nic nie wiadomo. A wypadało by wiedizeć jeśli chce się oglądnąć ten klasyk w większym gronie. Może ktoś z was posiada jakiś kontakt z Polsatem Sport ? Tylko nie z Polsatem Cyfrowym bo tam mi pewnie nie odpowiedzą (zresztą nie znalazłem nigdzie biura obsługi klienta ani nic podobnego).
- Wojtom
- Juventino
Ja znalazłem tylko jednego maila ze wszystkich stron Polsatu i nie tylko. Mianowicie ten, który podawany był już wcześniej : poczta@polsat.com.plBad_Magick pisze:Może ktoś z was posiada jakiś kontakt z Polsatem Sport ? Tylko nie z Polsatem Cyfrowym bo tam mi pewnie nie odpowiedzą (zresztą nie znalazłem nigdzie biura obsługi klienta ani nic podobnego).
Pisałem na ten adres z pytaniem "jakie bedą transmitowac mecze LM" chyba 3 maile i do tej pory nic. Odpowiedzi juz sie nie spodziewam, bo watpie zeby wogole to przeczytali.
Pozostaje nam poczekac i na jakiejs stronie typu http://www.telemagazyn.com.pl/ przeczytać za kilka dni, jakie mecze będą transmitowane na Polsacie, bo narazie na dzień dzisiejszy mozna sprawdzic tylko do czwartku 17 lutego. Mecz jest 22, wiec za około 5 dni bedzie juz dokladnie wiadomo co i jak. Mam jednak nadzieje, jako posiadacz Polsatu Sport, ze nie puszczą tego samego co TVP, ale postarajć sie przedstawic mecze Juve z Realem. Bo gdyby na zadnym kanale nie transmitowali tego meczu, to naprawde byliby delikatnie mowiąc "głupcami" ! :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- paku
- Juventino
Infolinie Cyfrowego PolsatuBad_Magick pisze:Próbował znaleźć jakiś kontakt z Polsatem Sport. Chciałem ich zapytać jaki mecz będą transmitować 22 lutego. Niby wszyscy są przekonani ze Real - Juve, ale to nigdy nic nie wiadomo. A wypadało by wiedizeć jeśli chce się oglądnąć ten klasyk w większym gronie. Może ktoś z was posiada jakiś kontakt z Polsatem Sport ? Tylko nie z Polsatem Cyfrowym bo tam mi pewnie nie odpowiedzą (zresztą nie znalazłem nigdzie biura obsługi klienta ani nic podobnego).
Sprzedażowa (22) 466-66-66
Ogólna (22) 356-66-66
Techniczna (22) 356-66-55
Echostar (22) 356-66-44
Zamawanie Playboy TV (22) 356-66-33
Aktywacja (22) 356-66-22
Reklamacje (22) 356-66-66
Infolinia Sprzedażowa czynna codziennie od godz. 07.00-23.00.
Pozostałe Infolinie czynne codziennie od godz. 08.00-22.00
Adres korespondencyjny
CYFROWY POLSAT S.A.
BIURO ZARZĄDU:
ul. Łubinowa 4A
03-878 Warszawa
SIEDZIBA FIRMY:
Radiówek 27a
Emów
05-462 Wiązowna
PUNKT SERWISU I ZWROTU DEKODERÓW:
ul. Łubinowa 4A
03-878 Warszaw
Zapewne nie o to Ci chodzilo

- gosciu_Muranista
- Juventino
22 lutego Polsat sport będzie transmitować mecz Real-Juve a 23.II Barca-Chelsea. I jest to pewna wiadomość!!! Ponadto widziałem zajawki na polsacie w których pokazali jakie mecze będą transmitować.
- Lypsky
- Juventino
Wszystko ladnie i fajnie tylko szkoda ze nie wszyscy ten polsat sport posiadajaWajron pisze:Co do Polsatu Sport to jestem szczęśliwym jego posiadaczek i w 100% wolałbym aby transmisja była właśnie w Polsacie - dlaczego/ Cała ta atmosfera, ciekawi i śmieszni experci w studiono i jakoś transmisji o wiele lepsza na Polsacie Sport nie mówiąc już o komentarzu, liczę na Borka i Strejlaua

Coz, mi pozostaje miec nadzieje ze dzikim fartem znajde mecz na ktoryms z kanalow kablowki inaczej klapa

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- paku
- Juventino
Dj, proponuje abyś poszukał na zwykłej antenie czeskiej 1 bądz 2. Nie daje gwarancji ze będzie mecz Juve ale są na to duże szanse.DjJuve pisze:Wszystko ladnie i fajnie tylko szkoda ze nie wszyscy ten polsat sport posiadajaWajron pisze:Co do Polsatu Sport to jestem szczęśliwym jego posiadaczek i w 100% wolałbym aby transmisja była właśnie w Polsacie - dlaczego/ Cała ta atmosfera, ciekawi i śmieszni experci w studiono i jakoś transmisji o wiele lepsza na Polsacie Sport nie mówiąc już o komentarzu, liczę na Borka i Strejlaua
Coz, mi pozostaje miec nadzieje ze dzikim fartem znajde mecz na ktoryms z kanalow kablowki inaczej klapa
- JUVEFANE_10
- Juventino
22 lutego na 100% pokazuja mecz Real-Juventus już były reklamy zapowiadające ten mecz!!!!!!!Wszystcy szczęśliwy polsatu mogą zobaczyć ten mecz w tym i JA!!!!!!:)
JESTEM OSZUSTEM
- Wojtom
- Juventino
No i faktycznie są reklamy na Polsacie Sport ! 
Bedzie mecz 22 lutego Real-Juventus :-D Juz sie nie moge doczekac ! Przedchwilką widzialem wlasnie reklame i bardzo sie ciesze
Mam nadzieje, ze zobaczymy ładne widowisko !
P.S Wspolczucia dla tych, co nie mają Polsatu Sport.

Bedzie mecz 22 lutego Real-Juventus :-D Juz sie nie moge doczekac ! Przedchwilką widzialem wlasnie reklame i bardzo sie ciesze

Mam nadzieje, ze zobaczymy ładne widowisko !
P.S Wspolczucia dla tych, co nie mają Polsatu Sport.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Szymek
- Juventino
Czyli dla mnieWojtom pisze:Wspolczucia dla tych, co nie mają Polsatu Sport
Ide zaraz namówić tatę żeby kupiłk jakiś dekoder

mam pytanie:
Czy jest już pewne w 100% że meczu nie będzie można obejzec na zwykłej kablówce?
Pozdrawiam
- Vincitore
- Juventino
Hmmm ja mam Polsat Sport ale im zbytnio nie ufam po tym jak mieli puścić mecz Juve a puścili w ostatniej chwili kogo innego , ostatnio słyszałem że Real dał światło dziennne swojej nowej telewizji na której mają być pokazywane treningi (a'propos: w Polsacie babka fajnie to powiedziała : ''Teraz kibice bedą mieli wszystko na wierzuch i dowiedzą sie czy Ronaldo tak naprawdę wolno biega , a Figo zagaduje sie z kolegami''
) maja być też puszczane mecze i babka podreśliła : Nawet Te Z Ligi Mistrzów , więc wie ktoś może jak nazywa sieta telewizja , bo kiedys było RealMadrit Channel ale wtedy tam meczy nei było :?

- gosciu_Muranista
- Juventino
To jest pewne. Cały czas lecą na polsacie zwiastuny LM.Seiru pisze:Czy pewne jest to, że mecz będzie na Polsat Sport![]()
Bo jeżeli tak, to jestem uratowany![]()
Mecz, a potem nocka u wujka w Imieliniu.
- Lizard
- Juventino
No to szanse zmalały do zera...Dj, proponuje abyś poszukał na zwykłej antenie czeskiej 1 bądz 2. Nie daje gwarancji ze będzie mecz Juve ale są na to duże szanse.

Dla niedowiarków link:
http://www.czech-tv.cz/program/23.02.2005.html
- paku
- Juventino
Mecz odbywa się 22.02 !Lizard King pisze:No to szanse zmalały do zera...Dj, proponuje abyś poszukał na zwykłej antenie czeskiej 1 bądz 2. Nie daje gwarancji ze będzie mecz Juve ale są na to duże szanse.Czesi pokażą mecz Barca-Chelsea, więc nici z obejrzenia meczu Juve u "pepików"
![]()
Dla niedowiarków link:
http://www.czech-tv.cz/program/23.02.2005.html
20:25
STUDIO FOTBAL Live
Real Madrid - Juventus Turín
A więc Mecz Juventusu na Czeskiej telewizji !