HipHopowa strona Forum.
- _Jah
- Juventino
Przed chwilą dostałem właśnie bluzkę 'Eternia', z której jest niesamowicie dumny
. Fajnie jest wyrażać siebie, swoim ubiorem. Jest to jak gdyby tatuaż, odzwierciedlający moje przekonania i gusta muzyczne. Zrzeszenie, która skupia takie zespoły, jak: Grammatik, Stare Miasto, Płomień81, Echo, Flexxip, 247, a co za tym idzie takich wyjadaczy jak: Eldo, Dizkret, Pezet, Mes, Blef, Pjus, Eis, Małolat, Pudel, Parker, Deobe, Łona, Jimson wspieranych przez producentów typu Noon, Dena, Ajron, Dj Taśmy, Dj Panda, Dj Twister. Czysta esencja polskiego rapu, który wszyscy powinni znać. Big up, hę.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- PABLO
- Juventino
ta stronka nie dzialaAndrewtbg pisze:http://www.hiphopfoundry.com/game_feat. ... o_(kobra)-((hiphopfoundry.com))(eminemlounge.com)).mpg
peace

- Vincitore
- Juventino
Dobra WWO , Peja i te inne spoko ale PAKT POŁUDNIE ??? przecież nie dość że to Komercha to jeszcze podrabiają uliczny styl rymowania Molesty czy ZiP Składu , po pierwsze Molesty jużnie maPedr pisze:widac ze znacie sie na hh jak tego niesluchacie to niekomentujcie bo to jest muzyka z przekazem cos zarabistego a najlepsze squady to-WWO,PEJA,FENOMEN,MOLESTA,HEM GRU PFK, PAKT POŁUDNIE!!!!

- Vincitore
- Juventino
http://www.logomania.net.pl/hiphop/mp3.html - Gdzieś tam w połowie strony są kawałki Ostrego (O.S.T.R)
Edit: Acha i jeszcze ''zapisz element docelowy jako''
- Slim
- Juventino
Pelson pisze:http://www.logomania.net.pl/hiphop/mp3.html - Gdzieś tam w połowie strony są kawałki Ostrego (O.S.T.R)
Ej albo ten serwer jest magiczny albo ja mam cos z laczem.... Sciagnalem dla qmpla CD DKA-Krol Aniolow w 18 sekund... kazda MP3 szla po sekunde.... transfer 5MB/s....
Mowie sprawdze sciagne sobir OSTRa.... no kurde to samo

- Vincitore
- Juventino
Z twoimi łączami wszystko OK bo u mnie jest to samo :twisted:Slim pisze:Pelson pisze:http://www.logomania.net.pl/hiphop/mp3.html - Gdzieś tam w połowie strony są kawałki Ostrego (O.S.T.R)
Ej albo ten serwer jest magiczny albo ja mam cos z laczem.... Sciagnalem dla qmpla CD DKA-Krol Aniolow w 18 sekund... kazda MP3 szla po sekunde.... transfer 5MB/s....
Mowie sprawdze sciagne sobir OSTRa.... no kurde to samoale czad
Dziekuje za podanie linka do tej stronki
Wystarczy troche przeczepać temat bo link do tej piosenki jest juz w .. pierwszym poście: http://www.hiphopfoundry.com/game_feat. ... o_(kobra)-((hiphopfoundry.com))(eminemlounge.com)).mpgPABLO pisze:moze mi ktos podac linka do link do mpe 50centa how we do ??
z gory dzieki
- PABLO
- Juventino
tak jest ale mnie ten link nie dziala wyskakuje error!
adres strony zmienia mi sie w cos takiego: http://hiphopservers.com/404.shtml
- Vincitore
- Juventino
A próbowałeś ''zapisz element docelowy jako'' bo jak w to klikniesz to jasne że Ci ta stronka wyskoczyPABLO pisze:tak jest ale mnie ten link nie dziala wyskakuje error!
- Andryk
- Juventino
1. Mam kilka newsów Dla Was
Traclista Centa już oficjalna!
Tracklista:
1. The Massacre Intro (Produced By Dr. Dre)
2. When The Guns Come Out (Produced By Dr. Dre)
3. Candy Shop (Featuring Olivia)(Produced By Scott Storch)
4. In My Hood (Produced By Dangerous LLC)
5. This Is 50 (Produced By Sha Money XL)
6. Gatman & Robin (Featuring Eminem) (Produced By Emimem)
7. Rider Music (Produced By Hi-Tek)
8. Position Of Power (Produced By J.R.)
9. Piggy Bank (Produced By Needlez)
10. G-Unit The Gang (Featuring Lloyd Banks, Young Buck & Tony Yayo) (Produced By Dr. Dre)
11. Disco Inferno (Produced By Dangerous LLC)
12. Gotta Love My Style (Produced By Needlez)
13 . Somebody’s Gotta Die Tonight (Produced By Eminem)
14. Get In My Car (Produced By Hi-Tek)
15. Baltimore Love Thing (Produced By Q-Beats)
16. So Amazing (Featuring Olivia) (Produced By J.R.)
17. We Don’t Need Them (Produced By Buckwild)
18. Time To Shine (Featuring Tony Yayo) (Produced By Jimi Kendrixxx)
19. I Thug You Up (Featuring Jamie Foxxx) (Produced By Styles)
20. Hate It Or Love It (Remix) (Featuring G-Unit) (Produced By Dr. Dre)
oby tylko G-unit The Gang było w klimacie Gd'Up
2. jest juz takze okładka Centa: www.gunitworld.com/images/massacrecover.jpg
bardzo ciekawa okładka.
3.W necie można znaleść tekst nowego freestyle'u aurostwa wszystkim znanego rapera o psedonimie Jay-Z. Podobno jego tekst można interpretować jako atak na The Game'a. Mi osobiście wydaję się to stwierdzenie conajmniej przesadzone. Tym bardziej, że Jay ma dobre kontakty z Cent'em. Świadczy o tym m.in. wspólne nagrywanie remix'ów z udziałem Cent'a i Jay'a, no i ich wspólna reklamówka obuwia sportowego Reebok...
Środowy występ Jay-Z w nowojorskim radiu Hot 97 nie był dissem skierowanym do Game'a. Potwierdził to już sam wykonawca. Wcześniej pojawiły się plotki, że przez ten freestyle pomiędzy dwoma raperami dojdzie do beef'u.
Z drugiej jednak strony...
W tej chwili Game'a jest na europejskiej trasie, promującej jego płytę. Wczoraj wieczorem zagrał koncert w Heineken Music Hall w Amsterdamie. Podczas przerwy między utworami zaczął skandować:
''Jay-Z / Beanie Sigel / Memphis Bleek / Ashanti / Murder Inc. / Ja
Rule / Irv Gotti / Yukmouth / Joe Budden / Roc-A-Fella CAN S*CK MY D*CK!''
Ma to być odpowiedź na wszystkie utwory do niego skierowane, w tym ostatni z Jay'a (Game nie znał wtedy jeszcze jego stanowiska w tej sprawie).
ja jestem przekonany ze do Beef'u nie dojdzie
nie z jay'em....
Traclista Centa już oficjalna!
Tracklista:
1. The Massacre Intro (Produced By Dr. Dre)
2. When The Guns Come Out (Produced By Dr. Dre)
3. Candy Shop (Featuring Olivia)(Produced By Scott Storch)
4. In My Hood (Produced By Dangerous LLC)
5. This Is 50 (Produced By Sha Money XL)
6. Gatman & Robin (Featuring Eminem) (Produced By Emimem)
7. Rider Music (Produced By Hi-Tek)
8. Position Of Power (Produced By J.R.)
9. Piggy Bank (Produced By Needlez)
10. G-Unit The Gang (Featuring Lloyd Banks, Young Buck & Tony Yayo) (Produced By Dr. Dre)
11. Disco Inferno (Produced By Dangerous LLC)
12. Gotta Love My Style (Produced By Needlez)
13 . Somebody’s Gotta Die Tonight (Produced By Eminem)
14. Get In My Car (Produced By Hi-Tek)
15. Baltimore Love Thing (Produced By Q-Beats)
16. So Amazing (Featuring Olivia) (Produced By J.R.)
17. We Don’t Need Them (Produced By Buckwild)
18. Time To Shine (Featuring Tony Yayo) (Produced By Jimi Kendrixxx)
19. I Thug You Up (Featuring Jamie Foxxx) (Produced By Styles)
20. Hate It Or Love It (Remix) (Featuring G-Unit) (Produced By Dr. Dre)
oby tylko G-unit The Gang było w klimacie Gd'Up

2. jest juz takze okładka Centa: www.gunitworld.com/images/massacrecover.jpg
bardzo ciekawa okładka.
3.W necie można znaleść tekst nowego freestyle'u aurostwa wszystkim znanego rapera o psedonimie Jay-Z. Podobno jego tekst można interpretować jako atak na The Game'a. Mi osobiście wydaję się to stwierdzenie conajmniej przesadzone. Tym bardziej, że Jay ma dobre kontakty z Cent'em. Świadczy o tym m.in. wspólne nagrywanie remix'ów z udziałem Cent'a i Jay'a, no i ich wspólna reklamówka obuwia sportowego Reebok...
Środowy występ Jay-Z w nowojorskim radiu Hot 97 nie był dissem skierowanym do Game'a. Potwierdził to już sam wykonawca. Wcześniej pojawiły się plotki, że przez ten freestyle pomiędzy dwoma raperami dojdzie do beef'u.
Z drugiej jednak strony...
W tej chwili Game'a jest na europejskiej trasie, promującej jego płytę. Wczoraj wieczorem zagrał koncert w Heineken Music Hall w Amsterdamie. Podczas przerwy między utworami zaczął skandować:
''Jay-Z / Beanie Sigel / Memphis Bleek / Ashanti / Murder Inc. / Ja
Rule / Irv Gotti / Yukmouth / Joe Budden / Roc-A-Fella CAN S*CK MY D*CK!''
Ma to być odpowiedź na wszystkie utwory do niego skierowane, w tym ostatni z Jay'a (Game nie znał wtedy jeszcze jego stanowiska w tej sprawie).
ja jestem przekonany ze do Beef'u nie dojdzie

- Vincitore
- Juventino
Uwaga!! To Sporawa Życia I Smierci!! Rano przyjechałdo mnie mały kuzyn gdy byłęm w szkole i zaczął sie bawic komputerem a on o tym nie ma pojęcia i usunął mi folder ''KLASYKA POLSKIEGO RAPU'' gdzie miałem wszyctkie moje albumy hh 3/4 udało mi się odzyskać teraz potrzebuję jeszcze 7 piosenek Hemp Gru ( nie piszcie ściagnij z kazy bo to nie ma sensu!) jak by ktoś zarzucił linka to tych piosenek:
-Nie Zapomne
-Jestem
-Sami Swoi
-Projekt Negatyw
-Zjedz Skręta
-Jak To Było...
-Kanar (skit)
BŁAGAM NA KOLANACH!!
-Nie Zapomne
-Jestem
-Sami Swoi
-Projekt Negatyw