Niemiecki sedzia manipulowal mecze.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 23:00

No, w Niemczech, a w Polsce juz na wszelki wypadek... :wink:

"Wprowadzenie przepisu o zakazie gry sędziów w piłkarskich zakładach bukmacherskich zaproponuje na najbliższym posiedzeniu Prezydium PZPN przewodniczący Kolegium Sędziów Janusz Hańderek. To profilaktyczne działanie związane z aferą sędziowską w Niemczech."

zrodlo i pelny artykul: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6623857&kat=1726

Heh no coz, pewnie to i dobrze, bo jak by juz i do ligi polskiej dopakowac jeszcze sprzedawanie meczow przez samych sedziow, to juz by bylo zupelnie wesolo.. :roll: A pewnie bylyby i mecze, gdzie nie wiadomo by bylo, czy mecz sprzedali pilkarze, czy sedzia :wink:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 23:08

mnowomiejsky pisze:Wprowadzenie przepisu o zakazie gry sędziów w piłkarskich zakładach bukmacherskich
Heh, ja myśle że to nie da wiele. Taki sędzie może np. wysłac kolego lub nawet syna i kazac mu obstawić np.
- synu, postaw na drużynę x, w 89 minucie gwizdne im karnego, a jak będzie trezaba to więcej...

Toche to śmieszne, ale niestety prawdzie. Niektórzy ludzie poprostu nie znają granic. Dałem X bo nie chciałem obrażac żadnej drużyny, że kupuje mecze.

Pozdrawiam 8)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 23:12

Szymek pisze:Heh, ja myśle że to nie da wiele. Taki sędzie może np. wysłac kolego lub nawet syna i kazac mu obstawić np.
- synu, postaw na drużynę x, w 89 minucie gwizdne im karnego, a jak będzie trezaba to więcej...
:lol: Buhahaha no faktycznie hieh hieh, nie masz przypadkiem w rodzinie jakiegos sedziego? :D :wink: Bo moze to juz tak z doswiadczenia? :wink: :D oczywiscie dżołk, ale w sumie masz racje Szymek, coz to duzo ukrywac, jak to sie mowi "na sposoby sa sposoby", a przekrety jak byly tak sa i beda, chyba ze moze by usunac w ogole fuche sedziego? Wtedy przynajmniej nie byloby tego problemu..

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 23:24

mnowomiejsky pisze::lol: Buhahaha no faktycznie hieh hieh, nie masz przypadkiem w rodzinie jakiegos sedziego? :D :wink: Bo moze to juz tak z doswiadczenia? :wink: :D
Zapewniam cię że nie mam.
Mój tata sędziuje jedynie spory w domu między mną a siostrą, nie da sie go przekupic :D
mnowomiejsky pisze: chyba ze moze by usunac w ogole fuche sedziego? Wtedy przynajmniej nie byloby tego problemu..
Tia jasne, w tedy na boisku sędziowałyby pięści piłkarzy..... noi kibice którzy sędziowaliby wbiegając na boisko zapewne... :D
No by była rozróba, w sam raz dla kapitana AS Romy...

ODPOWIEDZ