Real M. 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2005, 17:23

czy ktoś już na 100% wie, czy mecz będzie można zobaczyć na żywo na Polsacie Sport?

aLe MaDriD aLe !!!
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2005, 23:20

No to teraz ja zabiore glos :) Mozna latwo zauwazyc, ze nie darze Realu sympatia :) To tak delikatnie ujme na wstepie =)

Troszke historii:

Z Realem nigdy nie gralo nam sie latwo, przewaznie mecze konczyly sie roznica 1 bramki i watpie zeby teraz bylo inaczej... Pamietam jakby to bylo dzis final z 1998 r. Ahhh Amsterdam Area, nie byl dla nas szczesliwym stadionem :evil: Przegrana 1:0 pewnie po najwazniejszej bramce w zyciu Mijatovic'a, w koncowce kilka szans Juve ale losow finalu odwrocic sie juz nie dalo :( No i stalo sie. Faworyt przegral, a w tym samy dniu na dodatek zerwala ze mna pierwsza dziewczyna :? (no dobra :) Tego nie mozna rownac z meczem Juve, bo to nie byl jakis wielki zwiazek z racji naszego wieQ :) ). Nio i chyba wlasnie od tego meczu zaczalem nie lubic Realu.
Po 5 latach obydwa Team'y znow na siebie trafily (ponownie maj :) ) :twisted: :twisted: No juz do 2003 roQ zdazylem w pelni znienawidzic Real. Nie bylismy wtedy faworytami, chyba to i lepiej :) Podobnie jak w poprzednim pojedynQ nasza gra dyrygowal Lippi. Korzystny uklad meczy (pierwszy na wyjezdzie) dawal nutke optymizmu. Jednak moze nie wynik, ale gra Bianconerich w pierwszym spotkaniu dawala nikle szanse na jak sie pozniej okazalo niezapomniany rewanz. Ataki Realu szybko zostaly sfinalizowane bramka Ronaldo (ahhhh jak korcilo mnie zeby napisac swistaka :D ). Nagly zwrot akcji nastapil po szybkiej kontrze i bramka Trezegola do szatni :) Troche przypadQ :) Jak sie pozniej okazalo ostatnia dla nas jak na razie na Santiago Bernabeu. Ok kwadrans przed koncem zwycieska bramka dla krolewskich za sprawa brazylijczyka Carlosa. Po niemal 2 tygodniowej przerwie zelazna jedenastka (az przypomne sQuad :) Gigi - Thuram, Tudor, Montero, Birindelli - Zambrotta, Tacchinardi, Davids - Nedved - Alex, Treze) dnia 14.05.2003 zagrala najpiekniejszy jak dotad mecz jaki na zywo zdolalem obejrzec :) Pierwsza polowa to dominacja Starej Damy, i 2 piekne bramki Davida i Alexa, szczegolnie ta druga wspaniala przy ktorej nasz kapitan osmieszyl Salgado i Hierro(ten drugi pomimo pieknej kariery jest kojarzony przez wielu tylko z tym meczem, czyli jako nieudacznik najkrocej mowiac :P ). Nawet nie wiem jak opisac moja radosc, ale moge opisac pokoj :P Otoz telewizor ozdobiony szalikami, sciany koszulkami i plakatami, a ja sam pieknie ubrany i pomalowany na zeberke :D Druga polowa zaczela sie od ataQw realu, ktory wyraznie lepiej gral po wejsciu Ronaldo. Wlasnie po jego akcji 100% sytuacje zmarnowal Figo mylac sie z 11 metrow... Przypomnijcie sobie radosc Buffona (az lezka sie w oQ kreci), pozniej bramka Nedveda i honorowe trafienie Zidane'a (tutaj mozna przypomniec o kartce dla Pavla, ale wystarczy lez :P ). No i tyle z historii :)

Teraz:

Juve jeszcze nigdy nie mialo tak dobrego startu jak w tym sezonie, natomiast Real jest nieco zagubiony i traci 7 pkt do prowadzacej Barcy. Chociaz to druzynie prowadzonej przez Capello mozna zarzucic brak stylu i walki w niektorych meczach, to wlasnie my wydajemy sie byc faworytem (z historii nie wrozy to nic dobergo, ale czas pokarze :P ). Odkad Fabio trenuje Juve nie zdarzylo sie mu spektakularne zwyciestwo, ale tez kleska. W tym meczu powinno zagrac przynajmniej 6 zawodniQw Juve pamietajacych poprzedni sukces (Gigi, Alex, Treze, Pavel, Lilian, Camor i Zambi). Kapitalnego Davidsa powinien zastapic Emerson, w obronie bedzie Canna, a w ataQ dojdzie niezawodny Zlatan :) Jestem optymista, zreszta na ten mecz przyjezdza do mnie BOOM (zawsze jak razem kibicujemy jest sie z czego cieszyc) ktory zaQpil nowa ORGINALNA koszulke, a ta zapewne przyniesie nam szczescie :D Pozostaje kwestia transmisji meczu w tv, ktora chyba nie jest jeszcze wyjasniona. Na nasza niekorzysc przemawiaja mecze z Bayernem ktore delikatnie mowiac nie byly porywajacymi widowiskami, ale Juve-Real to klasyk CL wiec powinnismy go zobaczyc na zywo.

Zakonczenie:

Post troszke dlugi, wiec watpie zeby go ktos przeczytal :P hehe watpie to nawet za malo powiedziene :) Ale thx nawet tym ktorzy zaczeli :D

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 00:20

Troche pokory, uwazam ze bedzie ciezko przejsc Real, mam nadzieje ze pilkarze Juve wygraja ten dwumecz, ale nic nie jest pewne. Co do formy Realu to cuiagle rosnie, treningi wprowadozne przez Luxemburgo daja efekty, a w Juve absencja zawodnikow wplywa na wyniki i jakosc gry. Mam nadzieje ze na Real juz wszyscy sie wykuruja i bedziemy grali podstawowym najsilniejszym wypoczetym skladem.
pozdr

Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 01:35

IGI szkoda, że 9 marca będziesz mógł się pocieszyć tylko swoim avartarkiem i podpisem :) ja mam propozycje na inny: Real - Juve 1:0, Pamietacie? :D

aLe MaDriD aLe !!!
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:09

Jezzo pisze:IGI szkoda, że 9 marca będziesz mógł się pocieszyć tylko swoim avartarkiem i podpisem :) ja mam propozycje na inny: Real - Juve 1:0, Pamietacie? :D
Jezzo, to ja Ci powiem, ze po tym meczu juz pewnie nigdy nie wejdziesz na nasze forum i nie zobaczysz nowego avatarka, ani podpisu :P Ale oka troche pokory, wynik moze byc rozny :? Jakbys czytal moj post, wiedzialbys ze pamietam 1:0 :twisted:

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:23

H@! Mamy szansę na obejżenie meczu i to myślę duzą!
Barcelona-Chelsea wygrało z Milan-Manu bo widziałem zapowiedź i to cieszy, bo ten mecz napewno przyciągle "tłumy" przed tv.

Myślę, że uda nam się rywalizacja z Livepool-Leverkusen bo mecz odbędzie się na Bernabeu, a chyba ci z Polsatu Sport wiedza, że na świątyni Delle Alpi idzie o przycięcie komarka podczas meczu, więc wątpie czy zobaczymy rewanż w Turynie.

Boje się jednego - Polsat Sport i TVP pokażą ten sam mecz :x :x :x

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:41

Mecz Juve - Real jest transmitowany na zywo w Polsacie Sport.a Tak poza tym liga angielska tesh jush jest......w poniedzialek na polsacie sport mecz Arsenal Aston villa. pozdro

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:41

A do tego czy pokaże mecz Juve to nie jestem pewien, ale zawsze zostaje czeska telewizja :D Jak gra Juve z Nedvedem to mecz jest pokazywany, oczywiscie jak jest godny przeciwnik. Mecz za kilkanascie dni, Czy uda nam się tak jak 2 lata temu ? Oby tak, bynajmniej ja jestem dobrej mysli :!: :twisted: 8)

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:49

Wajron pisze:H@! Mamy szansę na obejżenie meczu i to myślę duzą!
Barcelona-Chelsea wygrało z Milan-Manu bo widziałem zapowiedź i to cieszy, bo ten mecz napewno przyciągle "tłumy" przed tv.

Myślę, że uda nam się rywalizacja z Livepool-Leverkusen bo mecz odbędzie się na Bernabeu, a chyba ci z Polsatu Sport wiedza, że na świątyni Delle Alpi idzie o przycięcie komarka podczas meczu, więc wątpie czy zobaczymy rewanż w Turynie.

Boje się jednego - Polsat Sport i TVP pokażą ten sam mecz :x :x :x
To ze Barca - Chelsea wygra z meczem Milanu bylo pewne, poniewaz to chyba najwiekszy hicior :) Ale skoro byla juz zapowiedz, to z pewnoscia takze wiadomo jaki mecz beda transmitowac 22 lutego. Pojedynek Jacek kontra Jurek nie bedzie wg mnie wielkim widowiskiem, a obecnosc PolaQw nie jest niczym nadzwyczajnym. To przeciez dopiero 1/8 finalu... Tylko, a zarazem az pozniewaz spotka sie w niej Juve z Realem :) A wiec jestem spokojny o transmisje.

Wajron -> Rewanz na Delle Alpi nie musi byc usypiajacym widowiskiem. Najwiekszy wplyw na to bedzie mial wynik z pierwszego spotkania. Jednak jezeli bedzie korzystny dla Juve nie watpie w Twoja racje :D

Obrazek
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 13:57

POWTARZAM MECZ JUVE - REAL bezposrednia transmisja na polsacie sport !!!!!!!! ;] ja jego

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 14:04

gustlik pisze:POWTARZAM MECZ JUVE - REAL bezposrednia transmisja na polsacie sport !!!!!!!! ;] ja jego
Kurcze, jak dla mnie porażka. Bo mam tylko zwykłą kablówkę :(
Będe musiał skołować ekipe i iść gdzieś na mecz albo wbić się do qumpli.
Na 100% na TVp nie będzie a pierwszego ani rewanżowego meczu
Juve - Real ???
Pozdrawiam 8)

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 14:16

gustlik pisze:POWTARZAM MECZ JUVE - REAL bezposrednia transmisja na polsacie sport !!!!!!!! ;] ja jego
Na 100% prawdziwa informacja ?
Mam nadzieje, ze jest to prawda, bo juz myslalem, ze tego meczu nie zobaczymy. :) Dla pewnosci poogladam troche Polsat Sport i mam nadzieje, ze zobacze jakies reklamy, ktore mnie w tym przekonaniu utwierdzą. :)

Owszem, mecz ten moze sie zakonczyc roznym wynikiem, ale widowisko na takim poziomie, z udzialem ukochanej druzyny zawsze chetnie sie oglada i juz dzis sie nie moge doczekac tego spotkania. :)

Swoją drogą, Barcelona-Chelsea tez niczego sobie spotkanie bedzie, powiedzialbym nawet, ze moze okazac się najciekawszym w tej fazie LM.
Zobaczymy co sie bedzie działo. :)
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2005, 14:31 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 14:18

Mam nadzieje,ze radosc z faktu, ze Real - Juventus bedzie transmitowany przez Polsat Sport, nie bedzie przedwczesna...jesli juz pokaza to mam nadzieje, ze nie bedzie to przykre przezycie dla naszych oczu...

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 15:38

Mam nadzieje ze bedzie to swietny mecz i licze na to ze oba sklady zagraja w komplecie. Co do meczu to pewnie ebde ogladal go w pubie, ale to sie okaze wszystko.
pozdr

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 16:00

Normalnie jak masz racje to juz sie ciesze!!! :D :D mialem nadzieje ze mecz pokaze Polsat Sport bo wszyscy wiedza ze... TVP pokaze albo "polski pojedynek" albo inny "super hit" no ale TVP nie wie co to JUVE!!!! :P

Obrazek
Zablokowany