Wisła Kraków Mistrzem Polski !!!
- Jah
- Juventino
Liga Mistrzow... tylko ten cel powinien Krakowian interesowac. Co zrobic, aby marzenie kibicow wreszcie sie spelnilo. W koncu po raz ostatni takiej sztuki dokonalismy 7 lat temu... a raczej dokonal - Widzew Łódź.
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Semi
- Qualità Juventino
Co zrobić żeby wejść do Ligi Mistrzów
1. Nie sprzedawać podstawowych zawodników
2. Dokupić 2-3 dobrych zawodników najlepiej na pozycje GK, DC, MC
3. Przedłużyć umowe z Kużbą
4. Dobrze przepracować okres przygotowawczy do nowego sezonu

1. Nie sprzedawać podstawowych zawodników
2. Dokupić 2-3 dobrych zawodników najlepiej na pozycje GK, DC, MC
3. Przedłużyć umowe z Kużbą
4. Dobrze przepracować okres przygotowawczy do nowego sezonu
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- Gianluigi
- Juventino
Teraz czas na lige mistrzow :-D .Całe szczęscie ze Wisla wygrała lige ,bo przyznam ze mialem obawy co do Gieksy
.Teraz nalezy utrzymac trzon zespolu i kupic kogos na miejsce Kosowskiego bo to jest prawie pewne ze odejdzie . Za rok Widzew mistrzem Polski :-D

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No tak Wisła najlepsza. Myślę, że jak najbardzieju zasłużenie chociaż początek sezonu miała zdecydowanie lepszy. W PU grała rewelacyjnie a po odpadnięciu tak jakby trochę spuściła z tonu. Zdarzały sie wpadki ale to nieprzeszkodziło Wiślakom w zdobyciu mistrza. Co zorbić by być w fazie gr. LM? Proste, zatrzymać koniecznie Kosowskiego, Kuźbę, Żurawsiego, Głowackiego i postarać sie o pozyskanie jakiegość dobrego zawodnika(szczególnie bramka). Szczerze jestem za Wisłą aby grała w LM ponieważ.....może być w gr. z JUVENTUSEM :!: A to by była życiowa szansa aby pojechać na mecz JUVE :!:
Trzymajmy kciuki.

- juveluck
- Juventino
Stalo sie to co bylo wiadome juz od dawna. Bylo by milo jak by awansowali do Champions, ale zeby to osiagnac nie moga sprzedawac najlepszych pilkarzy. A nawet ejzeli icj nei sprzedadza to nic pewnego czy tam zagraja, a bylo by milo miec swojego przedstawiciela, a jak by jeszce zagrali w grupie z Juve....
, dobra rozmarzylem sie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No i bardzo dobrze.....kamien spad mi z serca.Jak mialem se wyobrazic ze Dospel(Boże co za nazwa--hehehehe
)mialby nas reprezentować w LM.Są poprostu jedyną drużyną w chwili obecnej która może coś pokazać w Europejskich Pucharach,No ale jak sprzedadzą kluczowych zawodników to nie wiem jak sie skonczy ich kariera w europie. 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fajnie by było jakby awansowali i trafili na Juve.Co my byśmy z tego mieli???Oczywiście okazje do obejrzenia Bianco-Nerich na żywo i za dużo mniejsze pieniądze nisz jaby cza byo jechać do Turynu.Wątpie w to żeby ktoś nie skorzystał z takiej okazji!!!!Pokazalibyśmy światu że Juve ma kibiców wszędzie 

- BIANCONERI
- Juventino
To,że Wisła zdobyła tytuł wcale mnie nie dziwi,ma ona zdecydowanie najlepszą drużyne w lidze,świetnego trenera.Prawie pewne jest odejście Kosowskiego,który aż się rwie do silniejszej ligi,niewiadomo co stanie się z Kuźbą...Wisła też musi mieć szczęście w losowaniu LM,niechciałbym żeby trafili na Chelsea czy Newcastle :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W pucharze Uefa Wisła juz pokazała , że potrafi grać w piłkę. Niesprawiedliwie odpadli z Lazio bo w dwumeczu byli drużyną lepszą. Pkazali, że potrafią wygrać z Parmą i Schalke no i prawie z Lazio :evil: Wiec szansa na awans jest duża. Trzeba trzymać kciuki

- kornknot
- Qualità Juventino
Przygotowanie do sezonu to oni na pewno będą mieć najlepsze w lidze - widać to było w poprzednim sezonie zwłaszcza w PU jak zabiegali na śmierć włochów i niemców. Uważam że powinni zainwestować w stadion - zwłaszcza w murawe bo jest w żałosnym stanie i przez to zdarzało im sie tracić bramkę u siebie. Następnie niech kupią bramkarza, pozbyli sie Kosowskiego bo na tym wiele zarobią i kupili perspektywicznych zawodników. Otco 8)
- Marco_Biancini
- Juventino
A ja wolałbym żeby Wisla zagrala w fazie grupowej z Deportivo
Przynajmniej mialbym szanse zobaczyc na zywo jak Wisełka gra!

Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- RUDI
- Juventino
WISELKO skladam gratulacje i licze na awanas do grupowej fazy ligi mistrzow . Moze Wisla bedzie w grupie z Juve to bedzei okazja aby poogladac turynczykow bo z Gliwic do Krakowa niedaleko
a mozliwe ze Wisla rozegrala by jakies spotkania na stadionie slaskim zeby wiecej ludzi pomiescic 
A recepta na lige mistrzo wydaje sie prosta :
Nie sprzedac zawodnikow
wzmonic sklad
dobrze sie przygotowac
i miec szczescie w losowaniu

A recepta na lige mistrzo wydaje sie prosta :
Nie sprzedac zawodnikow
wzmonic sklad
dobrze sie przygotowac
i miec szczescie w losowaniu
FORZA JUVE