Dziewięciolatek w Manchesterze United?!
- DamKam
- Juventino
Ten gosc jest super !!!!
Nigdy wczesniej nie widzialem zeby 6-9 latek robil takie rzeczy :shock:
To moze byc drugi Maradona.... i pod wzgledem umiejetnosci i pod wzgledem marketingowym !!!! Diego tez zauwazyli w wczesnym wieku i od razu zaczeli nim manipulowac, niestety przede wszystkim chcieli zbic na nim kase :?
A jak bedzie z tym mlodzikiem... zobaczymy
Jedno jest pewne gosc wymiata i tyle
Nigdy wczesniej nie widzialem zeby 6-9 latek robil takie rzeczy :shock:
To moze byc drugi Maradona.... i pod wzgledem umiejetnosci i pod wzgledem marketingowym !!!! Diego tez zauwazyli w wczesnym wieku i od razu zaczeli nim manipulowac, niestety przede wszystkim chcieli zbic na nim kase :?
A jak bedzie z tym mlodzikiem... zobaczymy
Jedno jest pewne gosc wymiata i tyle
- Kombinat
- Juventino
Mogłbyś dokładniej opisać gdzie jest ten dział? Ja tam widzę tylko filmy, filmy 2 nie ma....Radosław Gorol pisze:www.freestyle-lg.prv.pl tam w dziale filmy2 jest filmik o nim do ściągnięcia (filmik z numerem 106).
Według mnie jeżeli szum wokół Cherao nie ucichnie to pomyśli że jest najlepszy i straci umiejętności.
POŻYJEMY ZOBACZYMY.
AVE BIANCONERI
- Radosław Gorol
- Juventino
dział filmy2 jest 9 od lewej, 6 od prawej.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- M.
- Juventino
Mnie ten film nie urzekł. Chłopka dobrze gra w piłkę, jednak do doskonałości nawet jak na swój wiek mu jeszcze brakuje. Jeżeli on ma być gwiazdą na skalę światową, to ja grałem z gwiazdami co najmniej na skalę europejską. Chłopakowi woda sodowa odbije i będzie myślał, że już jest Bóg wie jaką gwiazdą. Nie zrobi wielkiej kariery.
:roll:
- marvellous82
- Juventino
Od najmlodszych lat zle wzorce. Wlasnie dlatego sie zmarnujekoksu_klb pisze: P.S. Niestety jest fanem AC Milan i Shevchenko.
Ma cały strój z AC Milan oczywiście jako Shevchenko.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Oglądałam ten filmik z zapartym tchem. Dzieciak jest genialny :!:
EDIT
Mam nadzieje że chłopak nie trafi do Anglii. Lepiej dla niego byłoby pozostać w Ameryce Pd przez kilka lat (w dobrym klubie typu Santos lub Boca Juniors) i dopiero po dwudziestce pomyśleć o ewentualnej przeprowadzce do Włoch lub Hiszpanii
Na planszy jest podana data urodzenia 12.05.1995, w filmie są połączone urywki z różnych meczówMania pisze:Wszystko ladnie, pieknie ale ile ten chlopiec ma w koncu lat?
Data powstania filmu- Jan 09 2001. Chyba nie mial wtedy 5 lat :shock:![]()
![]()
EDIT
Mam nadzieje że chłopak nie trafi do Anglii. Lepiej dla niego byłoby pozostać w Ameryce Pd przez kilka lat (w dobrym klubie typu Santos lub Boca Juniors) i dopiero po dwudziestce pomyśleć o ewentualnej przeprowadzce do Włoch lub Hiszpanii
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2005, 18:31 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- TomiQ
- Juventino
to sie robi powoli śmieszne!!!Niedługo działacze najwiekszych klubów europiejskich zaczną szukać w przedszkolu!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- gosciu_Muranista
- Juventino
a w ten sposób bardzo łatwo wypaczyć dziecku psychike. Dowie się że wielkie klubu o niego zabiegają to zwariuje szczególnie gdy już kontrakt podpisze zarówno z klubem jak i sponsorami. Będzie mieć od groma kasy to i o piłce zapomni bo co ma biegać skoro ma tyle kasy. I będzie konieć dzieciaka. Takimi wspaniałymi dzieciakami powinien zająć się nie trener a psycholog żeby dziecku sodówa nie uderzyła.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
nie wiem , może teraz ma 11^^ ?Mania pisze:Wszystko ladnie, pieknie ale ile ten chlopiec ma w koncu lat?
Data powstania filmu- Jan 09 2001. Chyba nie mial wtedy 5 lat :shock:a mi sie ten ziomek podoba
tutaj strona z filmikiem : http://members.home.nl/nplompen/
sciągnijscie plik jean carlos
enjoy
ale loby ma ffajne![]()
![]()
Agnieszka

Dawniej Virus[Mauro].
- Gałcio
- Juventino
W drużynach młodzieżowych chłopak moze być niestamowity ale gdy wejdzie w "swiat" piłki seniorskiej moze stać sie średniakiem, pamiętajmy ile już takich nowych Pele i Maradon było ... o ilu słychać ? Niewielu więc troszke dystansu do tego ...
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.