Nie ma sporu Davids - Mancini

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
tevez

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 19:49

Trener Interu Mediolan Roberto Mancini zaprzeczył prasowym pogłoskom, jakoby między nim a Edgarem Davidsem istniał jakiś osobisty spór. Przypomnijmy, że pod wodzą trenera Davids nie występuje regularnie w pierwszej drużynie.

- Davids? Jest piłkarzem Interu to chyba nie ulega wątpliwości. Pytacie dlaczego nie wychodzi w pierwszym składzie? Dlatego, że ma problemy z psychiką. To główny powód. Grał w spotkaniu z Bologna, ale później miał pewne problemy, o których nie chcę mówić. Oczekuję, że będzie przydatny drużynie w najbliższych spotkaniach - powiedział Roberto Mancini.

moim zdaniem on powinien wrocic do juve bo sie w tym interze marnuje

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 19:55

wcale sie nie dziwie ze ma problemy z psychika, nie jeden zawodnik mialby problemy z psychika jak sie remisuje 75% meczow w sezonie :lol: . moim zdaniem, powinien wrocic do Juve, tylko ten zarzad interu blokuje transfer :| nie rozumiem ich reakcji :?

Obrazek
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 20:20

jakby Davids chcial powrocic do Juve to by podpisal z nami kontrakt a nie z Interem, hmm problemy z psychiką??? ciekawe czemu?? :wink:
nie mial na co poweidziec to powiedzial na psychike :P szkoda go moze jeszcze bedzie w Juve :roll: fajna by byla srodkowa pomoc: Emerson-Davids :wink: a jesli mowi trener ze nie ma sporu to raczej nie bedize w Juve Davidsa no chyba ze kłamie :P

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 20:22

Powiem tyle Davids się już skończył!! z dniem pierwszego założenia koszulki Barcelony myslałem że to jest jego koniec ale strzelił kilka goli i grał na przyzwoitym poziomie bardzo załowałem że Edgar odszedł od nas później przeszedł do Interu myslałem że wyjdę ze skóry ze złości! teraz gra niedość że słabo to jeszcze prawie wogóle Edgar zgasł definitywnie teraz już się kończy powinien odejść do jakiegoś Corintians albo na Katar bo w wielkim futbolu już nic nie zwojuje!

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 20:30

lukask1 pisze:jakby Davids chcial powrocic do Juve to by podpisal z nami kontrakt a nie z Interem, hmm problemy z psychiką??? ciekawe czemu?? :wink:
nie mial na co poweidziec to powiedzial na psychike :P szkoda go moze jeszcze bedzie w Juve :roll: fajna by byla srodkowa pomoc: Emerson-Davids :wink: a jesli mowi trener ze nie ma sporu to raczej nie bedize w Juve Davidsa no chyba ze kłamie :P
Davids jest poklocony z Moggim jak sie nie myle i dlatego od nas odszedl :twisted: moze ma problemy z psychika bo nie jest pewny swoich mozliwoscici, boi sie gry zeby sie nie zblaznic ale jakos nie moge w to uwierzyc,tu musi chodzic o cos innego :wink:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 21:02

Wcale się nie dzie czemu ma problemy z psychiką - jak się gra w takiej drużynie jak inter to trudno nie mieć takich problemów. Przeprowadza do Mediolanu napewno nie wyszła mu na dobre. Fajnie byłby zobaczyć go znów w szeregach Juventusu.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 21:59

Davids odszedł od nas i poszedł do Barcelony i nie grał jakoś rewelacyjnie ale tesh nie zawodził, lecz w Interze to jush zupełnie inna sprawa. Nie gra prawie w ogule a jak gra to bardzo przeciętnie i niczym sie nie wyróżnia. Dużo moich przed mówców wspominało że chcieliby aby Edgar wrócił do nas lecz nie popieram ich zdania ponieważ jest jush powoli wygasającą gwiazdą bo przecież nie można grać cały czas na bardzo wysokim poziomie jak to czynił jeszcze przed odejściem z Juventusu. Co prawda przydałby sie nam środkowy pomocnik z prawdziwego zdarzenia, aby Emerson miał z kim pograć w środku pola ale osobiście nie chciałbym aby na dzień dzisiejszy był to Davids a np: Van der Vaart albo Rosicky.

Grande Juve, Vinci Per Noi
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 22:23

Pelson pisze:Powiem tyle Davids się już skończył!! z dniem pierwszego założenia koszulki Barcelony myslałem że to jest jego koniec ale strzelił kilka goli i grał na przyzwoitym poziomie bardzo załowałem że Edgar odszedł od nas później przeszedł do Interu myslałem że wyjdę ze skóry ze złości! teraz gra niedość że słabo to jeszcze prawie wogóle Edgar zgasł definitywnie teraz już się kończy powinien odejść do jakiegoś Corintians albo na Katar bo w wielkim futbolu już nic nie zwojuje!
Miej choć trochę szacunku do Edgara! To że zaczyna tracić blask, nie znaczy że trzeba Go wysyłać na Katar! Nie jednego zawodnika jeszcze Edziu mógłby uczyć gry w piłkę. Szkoda że w Interze ma problemy. Davids jest przykładem prawdziwego Juventino i zawsze będzie przeze mnie ceniony i szanowany!

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 14:47

10 Szymon pisze:
Pelson pisze:Powiem tyle Davids się już skończył!! z dniem pierwszego założenia koszulki Barcelony myslałem że to jest jego koniec ale strzelił kilka goli i grał na przyzwoitym poziomie bardzo załowałem że Edgar odszedł od nas później przeszedł do Interu myslałem że wyjdę ze skóry ze złości! teraz gra niedość że słabo to jeszcze prawie wogóle Edgar zgasł definitywnie teraz już się kończy powinien odejść do jakiegoś Corintians albo na Katar bo w wielkim futbolu już nic nie zwojuje!
Miej choć trochę szacunku do Edgara! To że zaczyna tracić blask, nie znaczy że trzeba Go wysyłać na Katar! Nie jednego zawodnika jeszcze Edziu mógłby uczyć gry w piłkę. Szkoda że w Interze ma problemy. Davids jest przykładem prawdziwego Juventino i zawsze będzie przeze mnie ceniony i szanowany!
Ludzie wyluzujcie,Davids ma teraz trudne czasy,ale to przejdzie :twisted: Kazdy zawodnik to przechodzi i mowienie teraz ze on juz jestm historia to glupota.Najepiej by bylo zeby zmienil klub on chyba tam sie nie odnalazl

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
ODPOWIEDZ