Kulisy passy Juventusu :D
- Vincitore
- Juventino
Boskie!!! Najlepsze ze wszystkich Buffon jest w tym wszystkim najlepszy nie ma mocnych!! Buffon sie obściskuje z Thramem no nie moge!! the best !!Dzięki czekamy na wiecej bo nadal jestem nie nasycony spoko miało być za tydzień jest dzisiaj!!! CZEKAMY NA WIĘCEJ!! Mutu bedzi O Zona puszczać!
- Łucja
- Juventino
Heh, niezłe, ale się nie śmiałem. Dobry był tekst o Legro, ale już gdzieś mówiłem nie lubię tego typu "dzieł", bo wyglądają na wymuszone :?
Znacznie bardziej lubie humor Pratchetta, mistrz!
Wolę, spontaniczne teksty takie na gg na przykład (pozdro dla Amana 8) )
gdzie nie ma czasu na wykombinowanie - piszesz co myślisz
Znacznie bardziej lubie humor Pratchetta, mistrz!
Wolę, spontaniczne teksty takie na gg na przykład (pozdro dla Amana 8) )
gdzie nie ma czasu na wykombinowanie - piszesz co myślisz
- Trezegool
- Juventino
Zarąbista opowiastka - chyle czoła dla autora - trzeba miec dar i wyobraźnie żeby takie cos napisać - ja bym nie umiał napewno. Mimo że powiedziałes że to juz ostatni "odcinek" to czekam na kolejny bo jest na co o ile będzie tak dobry jak poprzednie!!!
- howik
- Juventino
HEhe chlopie jestes super,masz talent wykorzystaj to jakos,dzieki tobie wyszedlem z dolka,rozbawiles mnie do lez :lol: zapomniaelm przez moment ze rozwalilem rakiete za 600zl
prosze napisz jeszce pare takich tekstow bo nie uwierze ze wena ci sie konczy 
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- BIGGI
- Qualità Juventino
HEHEHEHE TO JEST NAJLEPSZE !! WEZCIE TO SOBIE WYOBRAŹCIE HEHEHEHna boisko przyszedł Stephanne Appiah w pomalownym na czarno mopie na głowie i z wielkimi goglami narciarskimi na oczach.
-Jak tyś się ubrał ? - zapytał Capello po czym pomarszczył czoło. MIał już tego serdecznie dosyć.
-Jak mnie nazywają następcą Edgara Davidsa, to muszę wyglądać tak jak on - odpowiedział - w dodatku niedługo zmieniam obywatelstwo i przybiorę na wadzę. Davids jak w mordę srzelił !
O luuuudzie ale sobie humor poprawiłem ! Świetne :lol:
Na prawde doskonaly tekst, czekam na więcej odcinków

- Supersonic
- Juventino
hmmm niezbyt poruszyło mnie to opowiadanie. Co prawda podobało mi się zgrabne wplatanie faktów w historie, ale całość jest taka trochę banalna.
Jest też kilka minusów od strony językowej: powtórzenia, błędy składniowe, gramatyczne. To wszystko można oczywiście poprawić, ale nie od razu ... Turyn zbudowano.
Plus za to, że potrafisz pisać obiektywnie i nie oszczędzać nikogo i niczego
Opowiadanko proste, łatwe i przyjemne- szybko się to czyta- ale bez rewelacji...
P.S. no i ciągle taka sama konwencja
Napisz coś zupełnie innego, bo w ten sposób będziesz stał w miejscu
Jest też kilka minusów od strony językowej: powtórzenia, błędy składniowe, gramatyczne. To wszystko można oczywiście poprawić, ale nie od razu ... Turyn zbudowano.
Plus za to, że potrafisz pisać obiektywnie i nie oszczędzać nikogo i niczego
Opowiadanko proste, łatwe i przyjemne- szybko się to czyta- ale bez rewelacji...
P.S. no i ciągle taka sama konwencja