Odezwa fanów nt. Del Piero...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 13:19

Ostatnio modne stało sie jezdzenie po moim masterze... :) Nawet goal.com nie odpuścil. Spotkało sie to ze sporem odwetem ze strony fanów Del Piero. I to nie są argumenty w stylu- on jest najlepszy, ale takze ciekawe przemyslenia. Wymagana znajomosc ANG.
http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 7&idSez=20 :ball:
BTW zamierzam tesh napisac do nich maila :)
Edited- link poprawiony :)
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2005, 15:27 przez Juverulez!, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 13:23

Moim zdaniem Del Piero jest za bardzo krytykowany!!!Nie mozna grać zawsze na najwyższych obrotach!!!Jestem pewien że Alex pokarze jeszcze tym niedowiarkom na co go stać!!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 19:02

TomiQ pisze:Moim zdaniem Del Piero jest za bardzo krytykowany!!!Nie mozna grać zawsze na najwyższych obrotach!!!Jestem pewien że Alex pokarze jeszcze tym niedowiarkom na co go stać!!!!
TA??jakos Alex od paru lat nie gra na najwyzszych obrotach.Juz pare sezonow mowil ze jeszce nam pokaze :wink: MOze to kiedys nadejdzie :twisted:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 19:09

Ja równiez uważam ze za bardzo jeżdżą po Alexe. Każdy pisze że jest już cienki. Każdy piłkarz przeżywa wzloty i upadki. Pisząc że Alex nie jest dobrym napastnikiem oszukujecie samych siebie. Ja wierzę w powrót Alexa do wysokiej formy. On będzie najlepszym napastnikiem, zobaczycie....

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 19:18

Przesadzają z plotkam i Alexie, że go sprzedadzą , moim zdaniem to bzdury. On jest wizytówką Juve. No bo kto z was nie ma w domu koszulki Juve z jego nazwiskiem na plecach. Moim zdaniem on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa !!

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 19:24

postaramy sie to wam przetłumaczyc ale jest tego poprostu bardzo dużo :)

bardzo to nawet za mało powiedziane

zobaczymy jak bedzie

chyba że ktos chce pomóc przy tłumaczeniu.:d

Obrazek
ickers

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 20:12

Powiem wam jedno.alex ma zakońvczyć karierę w JUVE i kontynuować tupracę jako trener czy coś tam takiego. :)

Obrazek
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 21:51

Alex jest wielki, i sądze że jest niesprawiedliwie krytykowany. Widać że ma wciąż dużo fanów na świecie.ALEX JESTEŚ NAJLEPSZY!!

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
pawel_ek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 22:09

Juz mnie to powoli zaczyna denerwowac. Nie lubie (lekko mowiac) Realu Madryt, ale popatrzcie jaka jest forma i sytuacja w klubie Raula? Ile on bramek strzelil? Jak dobrze gral? Na to nikt nie patrzy i tam symbole klubowe cos znacza :/ Jest krytykowany ale przynajmniej ma wsparcie ze strony klubu. Szkoda, ze takiego wsparcia brakuje Alexowi :(

kamil042

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 22:23

Aleks Del Piero to jest MISTRZ nad MISTRZAMI dla mnie jest i bedzie najlepszym pilkarzem na swiecie.
Jak ogladam mecz JUVE i jak Aleks niewyprowadza zespolu jako kapitan to juz dlamnie nie jest ten sam JUVE. On jest poprostu wielkim SYMBOLEM JUVENTUSU.

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 22:48

Za bardzo Alexa krytykują. Nawet jeśli jest słabszy to po co oni po nim jeżdżą? Przez to później zaczyna się kłótnia z fanami. Moim zdaniem Alex powinien zostać w Juve do końca kariery, a później być trenerem napastników.

Z Juve na dobre i złe!
raptorb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 11:17

Tez sie dolaczam do tych so bronią Del Piero. ALEX jest boski, on jest symbolem starej damy. Nigdy nie moze odejsć :-D

"jest boski" co to za argument ?? a moze ma fajny fryc i dlatego powinien grac ?? jak cos piszesz to podaj argument ;)
rasi

Obrazek
FORZA JUVE FORZA ALEX
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 15:47

Obroncy DP spojrzcie na jego gre a pozniej sie wypowiadajcie.
Wasz boski Alex gra jak co roku padake a kolejnych zapowiedzi o jego wielkim powrocie chyba juz nikt nie traktuje powaznie.
Poziom gry naszego napastnika wspaniale pokazal mecz z Milanem w czasie ktorego DP przechadzal sie po boisku niczym model po wybiegu.Chyba czas sie przyzwyczajac ze Alex bedzie powoli odsuwany od skladu.Nie bedzie potrafil wniesc nic wiecej niz Treze i Zlatan.

Niech zostanie w Juve gdyz za to co uczynil dla klubu nalezy mu sie stale miejsce w historii lecz jego szanse beda coraz mniejsze na wystepy w pierwszej 11.Przeciez nie moze grac tylko za zaslugi jezeli sa lepsi od niego oni musza grac a DP powienien dostawac szanse o ile na nie zapracuje.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 17:59

Szymek pisze:Ja równiez uważam ze za bardzo jeżdżą po Alexe. Każdy pisze że jest już cienki. Każdy piłkarz przeżywa wzloty i upadki. Pisząc że Alex nie jest dobrym napastnikiem oszukujecie samych siebie. Ja wierzę w powrót Alexa do wysokiej formy. On będzie najlepszym napastnikiem, zobaczycie....
Upadek Alexa trwa juz kilka sezonow...a jego jedynymi wzlotami są pojedyncze mecze..i to nie zawsze o wysoka stawke...a jesli ktos pisze ze Alex nie jest dobrym napastnikiem to masz racje ze sie myli...ale DP jest od forma i raczej nie powtorzy wyczynow z czasow swoich wielkich lat...po pierwsze juz troche wiosen sobie liczy...a po drugie ciagle trzymaja sie go kontuzje i nawet jesli udaloby mu sie odzyskac forme to i tak zaraz ja straci bo bedzie musial palzowac...krytyka wobec Alexa jest nieuzasadniona..ale krytyka wobec tych ktorzy za wszelka cene chca go wystawic w pierwszej 11 jest jak najbardziej sluszna..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 21:09

oj...najpeirw wszyscy po nim jezdzą, chcą go sprzedawac, bo alex nie jest formie, to juz nie ten sam Alex, to zmierzch jego kariery itp itd a teraz wszyscy wspolczują....troche hypokryzja mi tu jedzie...dla mnie alex jest zawsze wystarczajaco dobry na conajmniej pierwszą 11.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
ODPOWIEDZ