Polscy napastnicy już strzelają !!!
- zlatan_sc
- Juventino
Gregory Rasialdinho bohaterem w Londynie
No prosze, jak nasi napastnice beda tak dalej grali to bedziemy mieli Mistrzostwa Swiata podane jak na tacy 8) O ile Franek nie dostanie gwaltownego spadku formy, Zuraw nie bedzie mogl grac w Levante i sie obrazi a Gregory powie, ze Lubi Anglikow i nie bedzie im strzelal bramek 

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Andryk
- Juventino
Rasiak może i jest dobry ale tylko i wyłacznie w 2 lidze angielskiej. Jeśli chcesz porównywać to proszebartusek pisze:Ciiiiiiicho Andrewtbg bo Cie tu zbesztają...Andrewtbg pisze:nie rozumiem ludzi, którzy poruwnują jakiegos tam rasiaka do ebeigo smolarka. :?![]()
Nasz Grzesiu powrócił już i nie ma co na niego narzekać!!! 2 bramki w Londynie a Derby wygrywa z West Ham 2-1 !!! WIeć jest sie z czego cieszyc !!! 11 trafienie Rasiaka w sezonie to juz coś !!!
Nasi napastnicy wracjaja do formy.... Rasiak, Niedzielan, Smolarek jest jeszcze Frankowski, Żurawski no i zdrowy ponoć Olisadebe....
Ciekawe co ustali Janas.... :lol:
1. Derby - 2 liga angielska > Borussia Dortmund 1 liga niemiecka - duża różnica....
2. Rasiak - Napastnik < Smolarek pomocnik - o ile sie orientuje
Kto powrócił?? o czym Ty człowieku mówisz? jest w takiej samej formie co wtedy gdy grał w groclinie. Jak w sienie sobie chłopak nie poradzil to co by było gdyby grał w borussi? zastanów sie co mówisz. Gdyby grał rasiak w 4 lidze angielskiej i strzelałby 30 bramek na sezon to też byś mówił, że wrócił do formy??? Ja do tego piłkarza sie nigdy już nie przekonam. W kadrze widziałbym juz bardziej niedzielana i nie sadzę, żeby janas miał jakies problemy z wystawianiem składu.
ps. sry za błedy jezykowe, ale się spieszyłem na obiad

- Spitfire
- Juventino
e widziałem tą bramke i Rasiax by tego nie strzelił,raczej jakby trafił w piłke to by na aut poleciała.Porównywanie holenderskiego Ebiego z hmmm niewiadomo jakim Rasiakiem mija sie z celemJunakson pisze:Smolarek grał cienko...
a miał taką okazje ze nawet Rasiak by strzelił.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- howik
- Juventino
POmylilo ci sie z bramko Kollerato spróbuj sam zdobyć taką bramkę w pełnym biegu mając na karku obrońce i bramkarza który mógł obronić strzał.

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- gosciu_Muranista
- Juventino
ale jakbyś dokładnie zobaczył to Ebi miał obrońce na sobie podobnie zresztą jak sam zauważyłeś Koller. A co do napadu to i Niedzielan się przełamał wreszcie oby tylko kontuzji nie miał.howik pisze:POmylilo ci sie z bramko Kollerato spróbuj sam zdobyć taką bramkę w pełnym biegu mając na karku obrońce i bramkarza który mógł obronić strzał.
- ballack13
- Juventino
No nie obrażaj RasiakaJunakson pisze:Smolarek grał cienko...
a miał taką okazje ze nawet Rasiak by strzelił.
Rasialdo strzelił dwie bramki w ostatnim meczu swojego klubu
i ma juz w 11 bramek
- Pawciosss
- Juventino
Gadanie ... Dla Rasiaka idealną ligą jest angielska i to udowadnia w tym sezonie. Co z tego ,że narazie gra w Premier One. Jak tak dalej będzie grał to wprowadzi swój zespół do Premiership. Ja też nigdy nie byłem zwolennikiem drewnianej gry Grzesia ,ale mimo wszystko w Derby mu naprawdę dobrze idzie. Mimo iż opuścił pierwsze 10 meczy w lidze swojego obecnego klubu zdążył skompletować i tak 11 bramek.
Zresztą chyba narazie nikt z nas (a może jednak
) nie widział jak on gra w Derby ...
Co do Ebiego - został on sprowadzony do BVB i na pewno bardzo chcę powrócić do regularnej gry w pierwszym zespole ( w Feynoordzie raczej za dużo takich okazji ostatnio nie miał ,przedtem dalsze dobre występy pokrzyżowała mu dyskwalifikacja ,która się co chwilę przedłuzała).
No i udało mu się dobrze zaprezentować już w pierwszym meczu.
I bardzo dobrze. Miejmy nadzieję ,że jest to krok do wywalczenia sobie w tej rundzie pewnego miejsca w Dortmundzie ,a później przejściu do jakiegoś dobrego klubu (może po dobrych występach Marwijk będzie chciał wykupić Smolarka) po powrocie z wypożyczenia ,bądź zwrócenia na siebie uwagi przez coacha klubu z Rotterdamu.
Zresztą chyba narazie nikt z nas (a może jednak

Co do Ebiego - został on sprowadzony do BVB i na pewno bardzo chcę powrócić do regularnej gry w pierwszym zespole ( w Feynoordzie raczej za dużo takich okazji ostatnio nie miał ,przedtem dalsze dobre występy pokrzyżowała mu dyskwalifikacja ,która się co chwilę przedłuzała).
No i udało mu się dobrze zaprezentować już w pierwszym meczu.
I bardzo dobrze. Miejmy nadzieję ,że jest to krok do wywalczenia sobie w tej rundzie pewnego miejsca w Dortmundzie ,a później przejściu do jakiegoś dobrego klubu (może po dobrych występach Marwijk będzie chciał wykupić Smolarka) po powrocie z wypożyczenia ,bądź zwrócenia na siebie uwagi przez coacha klubu z Rotterdamu.
- bartusek
- Juventino
Stary kto mówił, że chcę ich porównywać.....Andrewtbg pisze: Jeśli chcesz porównywać to prosze
Ebi może grać na obu pozycjach... Reprezentacji faktycznie przydał by się bardziej jako prawoskrzydłowy...Andrewtbg pisze: 2. Rasiak - Napastnik < Smolarek pomocnik - o ile sie orientuje
No tez o to mi chodzi... Przynajmniej bramki strzela, 2 liga bo druga ale strzela... Nie pisałem, ze jes to świetnym napastnikiem tylko, że dobrze mu idzie w Derby i nie ma mu co dokuczać..Andrewtbg pisze: Kto powrócił?? o czym Ty człowieku mówisz? jest w takiej samej formie co wtedy gdy grał w groclinie.
Masz racje, że trudno mu bedzie wywalczyć miejsce w składzie reprezentacji, chociaz Janas na niego stawiał jak był w katastrofalnej formie to kto wie co zrobi teraz.......hehe //Pozdro
- Lizard
- Juventino
I to Cię martwi :?tylko ze rasiak tez strzela:?
Sorki, ale dla mnie Rasiak powinien dostać szansę w kadrze, jeśli będzie dalej prezentował taką formę i to nie tylko w klubie. O ile krytyka byłego zawodnika Groclinu kilka miesięcy temu była jak najbardziej słuszna (brak klubu, ogrania, powołania "z kapelusza"), tak teraz można zastanowić się nad jego osobą. Od przybytku głowa nie boli, lepiej przebierać w kilku napastnikach w dobrej formie, niż w żadnych.
- aSsItCh
- Juventino
zapominacie o Rasiaku, który w Derby non stop strzela bramki i to o nim powinniście pisać najwięcej!

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Deni
- Juventino
Grzesiek to zawodnik stwożony do gry na Wyspach.Sądze że w Sienie to byłby czas stracony a tak wyrasta nam na króla strzeloców drugiej ligi AngielskiejaSsItCh pisze:zapominacie o Rasiaku, który w Derby non stop strzela bramki i to o nim powinniście pisać najwięcej!
----->WWW.AJAX.ANV.PL <-------
- rad3k88
- Juventino
http://forum-multi.com/dload.php?action=category&id=2 - tu są bramki Rasiaka, (nalezy sie zarejstrować)