HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2005, 14:34

Pelson pisze:Co do tej pisoenki z Oliwią jest niezła ale znacznie lepiej by było gdyby ktos inny zaśpiewał to co ona bo troche kiczowate brzmienie!
według mnie wspaniale pasuje do bitu. Napewno britney Spears lepiej by tego nei zaspiewała :D gwarantuje Ci.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 11:54

przepraszam, że pisze drugi raz, ale musze jakos dyskusje rozpocząć

najpierw mam dla Was informacje na temat nowej płytki Centa
Fifty zmienił po raz kolejny nazwe swojego nowego albumu teraz zwać sie on bedzie: "The massacre "
tracklista juz w necie krazy :)
trackilsta o to i ona
When The Guns Come Out (Produced By Dr. Dre)
Somebody's Gotta Die Tonight (Produced By Eminem)
Gatman And Robin (Feat. Eminem) (Produced By Eminem)
Rider Music (Produced By Hi Tek)
Get In My Car (Produced By Hi Tek)
This Is 50 (Produced By Sha Money XL)
Disco Inferno (Produced By Dangerous LLC)
In My Hood (Produced By Dangerous LLC)
Position Of Power (Produced By J.R.)
So Amazing (Feat. Olivia) (Produced By J.R.)
Candy Shop (Feat. Olivia) (Produced By Scott Storch)
We Don't Need Them (Produced By Buckwild)
Baltimore Love Thing (Produced By Q Beats)
Piggy Bank (Produced By Needlez)
G-Unit The Gang (Feat. Lloyd Banks, Young Buck & Tony Yayo)

8 marca juz w sklepach
oprócz tego wiadomo, że pierwszym singlem bedzie Candy Shop z Olivią
juz sie nie moge doczekac

po drugie
wracam moze tak do tamtego roku :D CO sądzicie o ostaniej płytce Mobb Deep- Amerikaz Nightmare
Ja myśle, że po raz kolejny Prodigy i Havoc pokazali na co ich stać. bity są świetne. Nie jestem zorietnowany czy bedzie ich kolejna produkcja. Mi najbardziej podobają sie kawałki Throw your hands i real niggas
pozdrawiam 8)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 12:25

Jeżeli chodzi o płytkę 50 Centa powinna być rewelacją tego roku! wydaje mi się że 50 Cent to obecnie najlepszy MC w Stanach oczywiście po ŚP Tupacku i Dr .Dre z niecierpliwością czekam na płytkę Centa

Mobb Deep nigdy ich nie lubiałem ich płytki mi poprostu nie podchodzą są dla mnie zbyt monotoone i nudne nie słucham ich z przyjemnościa za wyjątkiem kilku piosenek

Z innej beczki co powiecie Na Temat płytki Jazzurekcja Ostrego jestem troche wczesny bo jakiś tydzień temu zasysnąłem ją z Torrenta i wydaje mi sie że O.S.T.R jako jeden z nielicznych Polskich Freestylowców zasługuje na uznanie pozatym jego poprzednie płyty były znakomite!!

Jak by ktos chciał zassać kilka albymów niech sietutaj wbija : http://soft4u.website.pl/albumyhh.htm ablumy zasysam za pomocą ''zapisz elementdocelowy jako''

Pozdrawiam

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 13:57

Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci :] W koncu na swoim sprzecie jestem :] I to nowiutenkim :D ahhh pachnie swiezoscia ;-)

Ale do rzeczy :]

Chcialbym zaprosic was na stronke www.humanbeatbox.com do dzialu AUDIO.... Dlaczego? hmmm sprobuje was skusic tym linkiem do beatboxu RHAZELa :] Koles wymiata!

http://216.17.105.144/~hbc/media/rahzel ... y_knew.mp3

Kiedy tego slucham po prostu nie wiem co mowic :] Z reszta posluchajcie sami :] Polecam!

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 14:19

Ogladajac ,,klatke" przez pewien moment leciala mi nieznana piosenka.Zaczelo sie tak.. Walka prawdy i klamstwa, kultury i hamstwa w podziemiach i na ulicach miasta, na klatkach wojna piesci na hasla tu czesto zwycieswto wyglada jak porazka.!! Jesli znacie tytul tej piosenki prosze podajcie mi :D

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 14:41

jestem pewien, że chodzi Ci o piosenke, która sie znajduję na soundtracku do filmu "klatka".
piosenka to głos ulicy- na ulicach 8)

pozdrawiam

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 14:56

[quote="Slim"]Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci :] W koncu na swoim sprzecie jestem :] I to nowiutenkim :D ahhh pachnie swiezoscia ;-)

Ale do rzeczy :]

Chcialbym zaprosic was na stronke www.humanbeatbox.com do dzialu AUDIO.... Dlaczego? hmmm sprobuje was skusic tym linkiem do beatboxu RHAZELa :] Koles wymiata!

http://216.17.105.144/~hbc/media/rahzel ... y_knew.mp3

Kiedy tego slucham po prostu nie wiem co mowic :] Z reszta posluchajcie sami :] Polecam![/quote]

Ej ziomek ojest... ten bit box nie jest dobry wcale... powiem więcej - jest słaby :) Kila Kela wymiata na bit boxie no i w polsce też mamy kilku niezłych, RDW przecież jest masta... no i jeden z młodych Katowickich bitboxerów Arczi :) Są o wiele lepsze niż ten Rhazela :)

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2005, 15:47

KOPEĆ pisze:Ej ziomek ojest... ten bit box nie jest dobry wcale... powiem więcej - jest słaby :) Kila Kela wymiata na bit boxie no i w polsce też mamy kilku niezłych, RDW przecież jest masta... no i jeden z młodych Katowickich bitboxerów Arczi :) Są o wiele lepsze niż ten Rhazela :)

Nie badz smieszny!! Nie porownuj Polakow do Rhazela... Killa Kella tez wysiada przy Rhazelu.... Rhazel jest jedynym czlowiekiem na swiecie potrafiacym jednoczesnie bitowac i rymowac... Rhazel wymiata i powie Ci to kazdy kto sie na tym zna.... Widac ty nie masz zbyt wiele pojecia o tym skoro twierdzisz ze RHAZEL jest CIENKI!! Nie ma lepszego od niego chociazby ze wzgledu na to ze nikt w zyciu nie zrobi tych 2 rzeczy jednoczesnie co Rhazel! Rhazel jest mistrzem beatboxu...

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 00:31

Andrewtbg glos ulicy czy glos na ulicach bo nie moge znalesc tego w kazie :( mam jeszce jedno pytanko w klatce byla tez piosenka za dobrze slow nie pamietam-gdyby te sciany mogly mowic duzo bys sie dowiedzial) jakos tak,moze znasz tytul.Z gory dziekuje :wink:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2005, 10:51

howik pisze:Andrewtbg glos ulicy czy glos na ulicach bo nie moge znalesc tego w kazie :( mam jeszce jedno pytanko w klatce byla tez piosenka za dobrze slow nie pamietam-gdyby te sciany mogly mowic duzo bys sie dowiedzial) jakos tak,moze znasz tytul.Z gory dziekuje :wink:
tak jest to piosenka tylko teksik troche podobny to jest Projektanci - Ściany
a ten tekst to chyba tak: gdyby ściany mogły mówić to usłyszałbys wiele! o bólu, o głodze,o strachu, o biedzie, gdyby ściany mogły mówić to ułsyszał bys dużo ale powiedz czy chciałbys słuchaec tego co mówią.
PS. piosenka jest bardzo fajna, ogólnie cały Klatka Soundtrack to świetna produkcja! oby było takich wiecej!
pozdro

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 11:56

Slim pisze:
KOPEĆ pisze:Ej ziomek ojest... ten bit box nie jest dobry wcale... powiem więcej - jest słaby :) Kila Kela wymiata na bit boxie no i w polsce też mamy kilku niezłych, RDW przecież jest masta... no i jeden z młodych Katowickich bitboxerów Arczi :) Są o wiele lepsze niż ten Rhazela :)

Nie badz smieszny!! Nie porownuj Polakow do Rhazela... Killa Kella tez wysiada przy Rhazelu.... Rhazel jest jedynym czlowiekiem na swiecie potrafiacym jednoczesnie bitowac i rymowac... Rhazel wymiata i powie Ci to kazdy kto sie na tym zna.... Widac ty nie masz zbyt wiele pojecia o tym skoro twierdzisz ze RHAZEL jest CIENKI!! Nie ma lepszego od niego chociazby ze wzgledu na to ze nikt w zyciu nie zrobi tych 2 rzeczy jednoczesnie co Rhazel! Rhazel jest mistrzem beatboxu...
Zgadzam się z tobą Slim , Rhazel wymiata wcześniej słyszałem jego wyczyny i jest wyśmienity , poprostu wymiata! ludzie nie ośmieszajcie sie z Polakami co drugi Polski MC klepie to samo klepisko czyli komercje tylko starsze składy widać że robią rap z pasją (zip , ewnement itp) skoro 80% Polskich MC nie umie tworzyć Hip Hopu to tym bardziej nie mają zielonego pojęcia o beatboxie , też próbowałem robić beatbox tylko że wychodził mi sam bit i jeszcze przypominał techno! :wink:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2005, 07:54

wczoraj była swiatowa premiera clipu candy shop 50 centa
http://s118395052.onlinehome.us/50%20Ce ... EMIRE).mpg
tu macie link do CANDY SHOP - video oczywiscie
co o nim sądzicie? według mnie klip jest świetny, mam nadzieje, że beda go czesto puszczac w tv bez wgledu co tam sie dzieje :D w teledysku przeciez fifty wogóle bez laski sie nie rusza i jeszcze ta oliva........ ahhh
muscicie to objrzec 8)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2005, 20:29

No To Może Zmienimy klimat na ........ Hip Hop ... francuski może dla niektórych wyda się to śmieszne ale mnie to się podoba mimo iż oceniam tą muzykę po jednym albumie Soundkail - ''Racailsound System'' i niektóre piosenki są naprawdę świetne , Dragon Davy (czyt Soundkail) imponował mi już gdy nagrywał z WWO czy Ziperą chociażby nawet piosenka WWO - Nie Bój Się Zmiany Na Lepsze , Soundkail naprawdę nieźle tam zapodawał

Na Zachętę mam dla was piosenkę Soundkail - ''RacailSound'' - oto link: http://www.prosto.pl/prostopl/mp3/Sound ... eSound.mp3 jak dla mnie piosenka jest świetna przesłuchajcie i napiszcie co o tym myślicie :wink:

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 00:18

Też lubię francuski hh. Stara płyta ,ale naprawdę dobra. Soundkail wymiata 8) Ściągnij se jeszcze taki IAM.

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 11:30

[quote="Slim"][quote="KOPEĆ"]Ej ziomek ojest... ten bit box nie jest dobry wcale... powiem więcej - jest słaby :) Kila Kela wymiata na bit boxie no i w polsce też mamy kilku niezłych, RDW przecież jest masta... no i jeden z młodych Katowickich bitboxerów Arczi :) Są o wiele lepsze niż ten Rhazela :)[/quote]

Nie badz smieszny!! Nie porownuj Polakow do Rhazela... Killa Kella tez wysiada przy Rhazelu.... Rhazel jest jedynym czlowiekiem na swiecie potrafiacym jednoczesnie bitowac i rymowac... Rhazel wymiata i powie Ci to kazdy kto sie na tym zna.... Widac ty nie masz zbyt wiele pojecia o tym skoro twierdzisz ze RHAZEL jest CIENKI!! Nie ma lepszego od niego chociazby ze wzgledu na to ze nikt w zyciu nie zrobi tych 2 rzeczy jednoczesnie co Rhazel! Rhazel jest mistrzem beatboxu...[/quote]

Ja nie stwierdziłem że Rhazel jest cienki tylko że akurat ten bitbox do którego dałeś linka jest słaby :P w bitboxy rhazela nie wątpie :)
Czytaj ze zrozumieniem :)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ