Wasz ulubiony film !!!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2003, 13:51

Ogladaliscie moze Underworld? Ten film mnie wbił w krzesło, siediałem w 2 rzedzie. Tak wygladałem podczas tego filmu i po wyjscia z kina -> :shock: Strasznie mi sie podobał. Takiego czegos potrzebowałem..

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 13:42

How High
Człowiek z Blizną
Leon Zawodowiec
Garfield, nie chodzi mi tylko film ale nawet bajki lubie ogladac

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 15:02

filmy, które bardzo lubię, to:

Kill Bill
Efekt motyla
Fulp fiction
Władca pierścieni (3 części)
Old school.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 21:32

Bardzo podobają mi się Polskie Komedie ale Wielkie wrażenie zrobił na mnie film ''Brudny Glina'' z samym Śp Tupackiem w roli głównej lubię też filmy typu Kevin Sam w Domu , Kochany Urwis itp aha byłbym zapomniał ''Kopnij piłkę Jak Beckham''

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 23:19

Ja sie troche naooglądałem :? i to tak więcej niż troche 8)
Od tych które lubie najbardziej:

-Ring (amerykański) - zrobił na mnie takie wrażenie że po 2 latach dalej sie go boje pooglądać i na samą myśl o scenach z filmu mam ciarki na plecach :?
-Matrix 1 ( no i ewentualnie 3 ) - oglądałem 1-ke chyba ponad 35 razy i zawsze podoba mi się na nowo
-Alien ( jako całość - chodz zdecydowanie najlepsza 1-ka

Filmy takie jak : Trainspotting,Starship Troopers,Fifth Element,Human Traffic ,Terminator 2 ,Leon Zawodowiec , Podziemny Krąg , Władca Pierścieni 1i3 ,Ostatni Samuraj ,Hakerzy 1 ,Wróg u bram ,American History X ,Star Wars (Episode 4,5,6) ,Rajska Plaża ,Bad Boys 2 ,Spiderman 2 ,Equalibrium ,Traffic ,Seven (Siedem) ,Pulp Fiction , itd ... i pewnie za 5 min napisze jeszcze z raz tyle :D

a jedyny polski który uwielbiam i trawie : Dzień Świra 8)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
cierpik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2004, 15:41

Fimy ktore podobaly, podobaja i chyba nie przestana mi sie podobac:
- Underground, Kustoricy
mysle sobie, ze to nie przypadek, ze zawsze na jakichkolwiek mistrzostwach, kibicuje reprezentacji Serbii, a dawniej oczywiscie Jugoslawii
- Pulp Fiction, Tarantino
po prostu uwielbiam ogladac ten film, genialna rozmowa w taksowce ("amerykanskie imiona gowno znacza")
- Zycie jest piekne, Benigniego
bardzo optymistyczny film
Od czasu Zycie jest... zaden film mi sie rownie bardzo nie podobal,jak Big Fish,Duza Ryba, Burtona. jeszcze nie raz go pewnie obejrze.
i wlasnie te filmy Wam polecam, szczerze.

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2004, 12:17

Jest dużo świetnych filmów. Seria American Pie i Władca Pierścieni są naprawdę super. Zwłaszcza Powrót Króla to moim zdaniem najlepszy film jaki zrobiono. A poza tymi to: Znaki, Twierdza, Szybcy i Wściekli i kilka innych.

Z Juve na dobre i złe!
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 15:20

FanJuventusu pisze:Kurcze Ostatnio ogladalem Zaj...Fajny film pt. " Oszukac przeznaczenie part1 or 2" bardzo mi sie spodobal i bardzo goraco Polecam Wszystkim... Troche to stary Film ale trzyma cały czas w Napieciu!
Ja wiem czy trzymaja w napieciu :roll: Pierwsza czesc jeszcze troche trzyma, ale druga to juz film dla mas, w ktorym postawili na efekty i wyszla kicha. Ale to tylko moje zdanie. W napieciu to mnie trzymal "Ring" wersja Japonska. Brrrr, musialem go ogladac na raty i z mama, ktora wyszla w polowie bo nie mogla go ogladac :-D

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 18:53

misiek174 pisze:Skazani na Shawshank ( nie wiem czy to sie tak pisze :-D )
Tak, to sie tak pisze :D

Jesli chodzi o mnie to podobaja mi sie filmy z Nicolasem Cage'm- m.in "Con Air" (Lot Skazancow), "Face Off" (Bez Twarzy) itp. Teraz do kin wchodzi jakis nowy film z Cage'm- "Skarb Narodow" czy jakos w tym stylu- fajnie, mam nadzieje, ze bedzie dobry :roll:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 20:22

mnowomiejsky pisze:
misiek174 pisze:Skazani na Shawshank ( nie wiem czy to sie tak pisze :-D )
Tak, to sie tak pisze :D

Jesli chodzi o mnie to podobaja mi sie filmy z Nicolasem Cage'm- m.in "Con Air" (Lot Skazancow), "Face Off" (Bez Twarzy) itp. Teraz do kin wchodzi jakis nowy film z Cage'm- "Skarb Narodow" czy jakos w tym stylu- fajnie, mam nadzieje, ze bedzie dobry :roll:
Rowniez lubie filmy z Cage'm i widzialem już "Skarb Narodów". Naprawde dobry i bardzo zagadkowy film, caly czas trzyma w napięciu od samego początku. Nie bede opowiadal calego, bo nie bedzie przyjemnosci ogladania :wink: W kazdym razie polecam ! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 20:35

Wojtom pisze:Rowniez lubie filmy z Cage'm i widzialem już "Skarb Narodów". Naprawde dobry i bardzo zagadkowy film, caly czas trzyma w napięciu od samego początku. Nie bede opowiadal calego, bo nie bedzie przyjemnosci ogladania :wink: W kazdym razie polecam ! 8)
No pewnie ze nie opowiadaj :D Ale skoro mowisz ze dobry, to trzeba bedzie chyba sie wybrac.. :roll: Powiedz mi jedna rzecz, bo jestem ciekawy, w trailerze mowili ze kwestia w filmie dotyczy tajemnicy templariuszy, czy to chodzi o cos zwiazanego ze 'Swietym Graalem'? czy ten film opiera sie na tej tematyce? Pytam bo ostatnio obalilem "Kod Leonarda da Vinci", tam byl tolkowany ten temat i jestem ciekawy czy ten film to rowniez o nim. Ile trwa? I ocen go od 1-10 jak mozesz :roll: I sorry za upierdliwosc :wink:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2005, 20:59

Film trwa 2 godziny i 5 minut, w skali od 1-10 oceniam go na 8/9 spokojnie. 8) Zalezy kto jakie filmy tez lubi :wink: A co do tajemnicy templariuszy, to jest to mnostwo zagadek, do ktorych dochodzą po kolejnych sciażkach, a powiązania ze "Swietym Graalem" raczej nie ma.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 23:08

elanor7 pisze:Osada,Świt żywych trupow i teksanska masakra pila mechaniczna:]:]:]
Osada?? Boze jak ten film mnie rozczarowal! Szedlem do kina naprawde nastawiony ze zobacze cos ekstra, a ten film to wg mnie porazka. Dwa razy sie przestraszylem (bo muzyka raptownie glosno zabrzmiala) w ciagu calego filmu! :evil: Beznadzieja moim zdaniem. :?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 23:17

mnowomiejsky pisze:
elanor7 pisze:Osada,Świt żywych trupow i teksanska masakra pila mechaniczna:]:]:]
Dwa razy sie przestraszylem (bo muzyka raptownie glosno zabrzmiala) w ciagu calego filmu! :evil: Beznadzieja moim zdaniem. :?
Dokładnie, na filmie mozna sie przestraszyc, tylko wtedy, gdy chwile jest cicho i nagle huknie głosno jakis odglos albo muzyka. Ogolnie film mi sie nie podobał... :roll: Bardziej sie balem na Laleczce Chucky :D :wink:

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2005, 11:39

chyba nikt nie wspomnial o Tanczacym z Wilkami (pelecam kazdemu :) )i American Beauty(czy jak to sie pisze 8) ) Kolekcjoner kosci i Stary gdzie moja bryka :D:D:D:D

Apropo Widzial Ktos BUT MANITU Z dubbingiem

ODPOWIEDZ