Nominacje do najlepszego piłkarza Serie A
- TomiQ
- Juventino
Nie wiem co Totti robi w tej 6 no ale coż to oni wybierają!!Moim zdaniem Sheva albo Nedved odiorą nagrode!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Szymek
- Juventino
Tak jak was dziwi mnie brak Adriano :roll:
Mam nadzieję że walka rostrzygnie się między Shevą a Nedvedem i oby Pavel w tej rywalizacji wygrał. Ale nie zapominajmy że jest tam jeszcze Kaka, Maldini, Totti :roll: .....
Mam nadzieję że walka rostrzygnie się między Shevą a Nedvedem i oby Pavel w tej rywalizacji wygrał. Ale nie zapominajmy że jest tam jeszcze Kaka, Maldini, Totti :roll: .....
- howik
- Juventino
NIespodzianki nie bedzie wygra Shevo,tylko czemu nie ma tu Adriano to on powinien wygrac :twisted: Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem w serie A jest Adriano
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- M.
- Juventino
:-D Dokładnie. Raczej dziwne by były, gdyby najlepszy piłkarz świata nie został najlepszym graczem w swojej lidzeDjJuve pisze:A ja mysle ze walka roztrzygnie sie miedzy Sheva a...Sheva.
:roll:
- Raffikki87
- Juventino
Wugra Sheva a jego rywalem będzię Maldini
a oto najlepsza trójka według mnie :
1.Sheva
2.Maldini
3.Nedved
a oto najlepsza trójka według mnie :
1.Sheva
2.Maldini
3.Nedved
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Vincitore
- Juventino
Obok Shevy duże szanse na wygraną ma również Paolo Maldini tenzawodnik troche zrobił nie tylko dla Milanu ale i ma pewien wkład w ostatnie lata gry Azzurich i to właśnie on może zagrodzić Szewczence drogę po to trofeum a nei wiem co tutaj robi Gilardino rozumiem że jest on doskonałym młodym napastnikiem ale według mnie dopiero wchodzi na rynek i jeszcze nie powinien byc nominowany do tak prestiżowej nagrody moim zdaniem za niego powinien znalesć sie Adriano bo jest napradę dobrym piłkarzem i często w meczach Interu pokazuje klasę jeżeli chodzi o Pavla Nedveda to wątpie by miał jakieś szanse nie gra tak jak 2 lata temu gdy wraz z Del Piero rządzili piłkarską Europą Nedved wciąż jest świtnym i doskonałym zawodnikiem jednak juznie jest aż tak wielkim silnikiem napędowym Bianconerich jak kiedyś był

- Kuba Napierski
- Juventino
No cóż na to wyróżnienie zasługuje Pavel ale napewno wygra ktoś z ,,wielkiego Milanu"phi, niedoczekanie
- Radidam
- Juventino
Z Jankulovskim troche przesadziles ale wlasnie gdzie jest Adrianozlatan_sc pisze:Wlasnie, gdzie jest AdrianoA Jakulovski
O Tottim szkoda gadac, jesli chcieli na sile wziasc kogos z Romy to mogli Montele (nie wiem jak sie poprawnie pisze).

Wydaje mi sie ze walka odbedzie sie miedzy niestety Kaka a Szewczenka moze cos jeszcze nedved namieszac ale niesadze

- Iver.pk
- Juventino
W ogole nie ma co dyskutowac na temat bo wiadomo ze wygra Sheva :!: Natomiast mozna by podyskutowac na temat wielu nieobecnych,ktorzy swoja postawa na boisku pokazali ze trzeba sie z nimi liczyc ma na mysli oczywiscie jak wiekszosc z Was Adriano,a takze Zambrotte :!:
Adriano w tym sezonie pokazuje wielka klasei az dziw czemu go nie ma-spowodowane to moze byc to tym ze w poprzednim sezonie az takiej furory nie zrobil oraz tym ze Milan jets faworyzowany
Zambrotta natomiast w przekroju calego roku chyba jednak wypadl dosc przyzwoicie i takze dziwi mnie jego nieobecnosc na tej liscie nominowanych. Uwazam w powinien on znalesc sie w miejsce Maldiniego bo w koncu Zambro w tym roku pokazal ze jest nietuzinkowym graczem (o czym my juz wiedzieleismy wczesniej :-D ) i nalezala mu sie chociaz nominacja.
Adriano w tym sezonie pokazuje wielka klasei az dziw czemu go nie ma-spowodowane to moze byc to tym ze w poprzednim sezonie az takiej furory nie zrobil oraz tym ze Milan jets faworyzowany
Zambrotta natomiast w przekroju calego roku chyba jednak wypadl dosc przyzwoicie i takze dziwi mnie jego nieobecnosc na tej liscie nominowanych. Uwazam w powinien on znalesc sie w miejsce Maldiniego bo w koncu Zambro w tym roku pokazal ze jest nietuzinkowym graczem (o czym my juz wiedzieleismy wczesniej :-D ) i nalezala mu sie chociaz nominacja.
To ze "wchodzi na rynek" nieznaczy ze nie powinien byc uwzgledniany :!: Pokazal juz w tamtym sezonie ze jest bardzo dobrym napastnikiem a co najwazniejsze skutecznym(drugie miejsce tuz za Sheva) i potwierdza to w tym sezonie :!: Moze nie strzela juz tyle co wczesniej ale jest jedyna nadzieja Parmy na utzrymanie sie w lidze :!:Pelson pisze: nei wiem co tutaj robi Gilardino rozumiem że jest on doskonałym młodym napastnikiem ale według mnie dopiero wchodzi na rynek i jeszcze nie powinien byc nominowany do tak prestiżowej nagrody
Daj spokoj :!: Badz realista czlowieku wiadomo ze Nedved nie wygra bo juz nie jest w takiej formie jak wczesniej przed kontuzja kolana :!:Antoni Napierski pisze:No cóż na to wyróżnienie zasługuje Pavel

- TottiGol
- Romanista
Dziwią mnie następujące wypowiedzi:
1) [b]Co tu robi Totti?[/b]
A znacie się choć trochę na piłce? Jeśli Waszym zdaniem zawodnik (przez połowę sezonu grający na pozycji ofensywnego pomocnika) strzela 20 goli w jednym sezonie i ma na koncie już 10 w połowie kolejnego sezonu, a na dodatek asystuje przy kolejnych 11 nie zasługuje na powołanie to tylko pogratulować :lol:
2) [b]Powinien wygrać Nedved [/b]:lol: :lol: :lol: Żyjecie wspomnieniami z roku 2003, kiedy rzeczywiście był najlepszym piłkarzem Serie A. Teraz to już niestety cień tamtego zawodnika. Idąc Waszym tokiem myślenia uważam, że powinien wygrać Roberto Baggio
3) [b]A gdzie jest Jankulovski?[/b] Ktoś ma niezłe poczucie humoru
A tak na poważnie to ewidentnie brakuje miejsca dla Adriano, które zajął mu Gilardino. Zastanawia mnie nominacja Maldiniego. Przecież jest konkurs na najlepszego piłkarza Serie A w ubiegłym roku, a w samym Milanie lepszym obrońcą był chociażby Nesta. Już prędzej nominowałbym właśnie jego. Wygra natomiast Schevchenko
1) [b]Co tu robi Totti?[/b]

2) [b]Powinien wygrać Nedved [/b]:lol: :lol: :lol: Żyjecie wspomnieniami z roku 2003, kiedy rzeczywiście był najlepszym piłkarzem Serie A. Teraz to już niestety cień tamtego zawodnika. Idąc Waszym tokiem myślenia uważam, że powinien wygrać Roberto Baggio

3) [b]A gdzie jest Jankulovski?[/b] Ktoś ma niezłe poczucie humoru

A tak na poważnie to ewidentnie brakuje miejsca dla Adriano, które zajął mu Gilardino. Zastanawia mnie nominacja Maldiniego. Przecież jest konkurs na najlepszego piłkarza Serie A w ubiegłym roku, a w samym Milanie lepszym obrońcą był chociażby Nesta. Już prędzej nominowałbym właśnie jego. Wygra natomiast Schevchenko
Forza Roma
- juve_faaan
- Juventino
Znamy się więcej niż troche na piłce, dlatego się pytamy co tu robi Totti.TottiGol pisze:Dziwią mnie następujące wypowiedzi:
1) Co tu robi Totti?A znacie się choć trochę na piłce? Idąc Waszym tokiem myślenia uważam, że powinien wygrać Roberto Baggio
![]()
Poczucie humoru to ty miałeś przy rejestracji wpisując w rubryczkę "Nick" TottiGol.TottiGol pisze:3) A gdzie jest Jankulovski? Ktoś ma niezłe poczucie humoru![]()
Moim zdaniem na 99 % wygra Szewczenko (bo ma podobne nazwisko do Juszczenko - nie no żartuje

- bblackk
- Juventino
Moim zdaniem nie ma wątpliwości kto zdobędzie tą nagrodę... w tym roku sobie równych tylko Schevchenko. Mógłby konkurowac z nim Giladinio, gdyby prezentował taką formę strzelecką jak w zeszłym roku. Zeszły sezon dla Nedveda nie był najlepszy, dlatego nie upatruje go jako zwycięzcy. W tym roku jest 20 lecie Maldiniego w Milanie, za co może znaleźć się w czołówce. Adriano miał niezłą końcówkę zeszłego sezonu i świetną dyspozycję utrzymuje do dzisiaj, ale to za mało żeby być w gronie nominowanych.

- DamKam
- Juventino
Jezeli ten konkurs ma byc na najlepszego zawodnika Serie A obecnie to zdecydowanym faworytem wydaje sie Szewa, ale jezeli biora pod uwage caloksztalt gry we Wloszech to wydaje mi sie iz powinien wygrac Maldini !!!!
Nie bede ukrywal ze zwyciestwo Pavla cieszylo by mnie niezmiernie... ale raczej to nie mozliwe.
Nie bede ukrywal ze zwyciestwo Pavla cieszylo by mnie niezmiernie... ale raczej to nie mozliwe.
- Wessal
- Juventino
No cóż. ten sezon należał tylko i wyłącznie do Szewczenki. Naprawdę dziwne by było to, żeby wygrał ktoś inny.
Co do tej ankiety to chyba jakiś pijany musiał ustalić zawodników którzy będą się do tego kwalifikowali. Gdzie jest Adriano?? Gdzie Zambrotta i wielu, wielu innych?? A poco jest Gilardinho i Totti?! Naprawdę nierozumiem tego. Może ten Adriano czy Zambrotta by nie wygrał, ale napewno oni byli lepsi on np. Tottiego. Zresztą i tak wygra Szewczenko... Chociaż Szewa praktycznie tylko strzela gole. Ale przecież od tego jest napastnik... I przez to m.in dostał Złotą Piłkę. A np. taki Adriano przecież też bardzo dużo strzela bramek. I według mnie Adriano jest lepszy od Szewczenki. Ale chyba oni wolą Szewczenke od Adriano, bo Szewczenko w reprezentacji jest gwiazdą, a Adriano w Brazylii jets jednym z wielu.
Co do tej ankiety to chyba jakiś pijany musiał ustalić zawodników którzy będą się do tego kwalifikowali. Gdzie jest Adriano?? Gdzie Zambrotta i wielu, wielu innych?? A poco jest Gilardinho i Totti?! Naprawdę nierozumiem tego. Może ten Adriano czy Zambrotta by nie wygrał, ale napewno oni byli lepsi on np. Tottiego. Zresztą i tak wygra Szewczenko... Chociaż Szewa praktycznie tylko strzela gole. Ale przecież od tego jest napastnik... I przez to m.in dostał Złotą Piłkę. A np. taki Adriano przecież też bardzo dużo strzela bramek. I według mnie Adriano jest lepszy od Szewczenki. Ale chyba oni wolą Szewczenke od Adriano, bo Szewczenko w reprezentacji jest gwiazdą, a Adriano w Brazylii jets jednym z wielu.