Nominacje do najlepszego piłkarza Serie A
- Wojtom
- Juventino
Sześciu zawodników będzie walczyło o nagrodę „najlepszego piłkarza Serie A". Włoskie Stowarzyszenie Piłkarzy do tego lauru nominowało sześciu piłkarzy - Kakę, Andriy’a Shevchenkę, Paolo Maldiniego, Alberto Gilardino, Pavla Nedveda i Francesco Tottiego.
Gala, na której przyznane zostaną nagrody odbędzie się 24. stycznia o godzinie 21.00 w Mediolanie. Zdaniem wielu włoskich ekspertów zwycięzca może być tylko jeden - Andriy Szewczenko.
http://www.lechsport.pl/?act=news&more=40434
Ja mam tylko pytanie, co tu robi Totti ? :? :roll:
Mysle, ze walka rozstrzygnie sie pomiedzy Nedvedem a Shevą.
Gala, na której przyznane zostaną nagrody odbędzie się 24. stycznia o godzinie 21.00 w Mediolanie. Zdaniem wielu włoskich ekspertów zwycięzca może być tylko jeden - Andriy Szewczenko.
http://www.lechsport.pl/?act=news&more=40434
Ja mam tylko pytanie, co tu robi Totti ? :? :roll:
Mysle, ze walka rozstrzygnie sie pomiedzy Nedvedem a Shevą.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Lypsky
- Juventino
A ja mysle ze walka roztrzygnie sie miedzy Sheva a...Sheva.Wojtom pisze: Mysle, ze walka rozstrzygnie sie pomiedzy Nedvedem a Shevą.
W tym roku nie ma mocnych na Ukrainca i nikt nie jest w stanie mu zagrozic.Zlota Pilka mowi sama za siebie.
Dziwi brak Adriano a znalazenie miejsca dla Tottiego

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- zlatan_sc
- Juventino
Wlasnie, gdzie jest Adriano
A Jakulovski
O Tottim szkoda gadac, jesli chcieli na sile wziasc kogos z Romy to mogli Montele (nie wiem jak sie poprawnie pisze).

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- kouba
- Qualità Juventino
Nie badzmy nastawieni tylko na swoich pilkarzy. Nie tylko Ci z Juve sa najlepsi. Nedved gra bardzo dobrze i bez niego Juve byloby inne, ale Sheva to.. Sheva
On gra od roku genialnie i to jemu zdecydowanie i bezsprzecznie nalezy sie ta nagroda.
Brak Adriano faktycznie jest zaskoczeniem, ale na pewno nie za Tottiego. W Pilke to on dobry jest. Ale nic pozatym. Tak czy inaczej zwyciesca juz jest i nie ma roznicy kto jest/byl kandydatem 8)
P.S skoro Maldini to czemu nie Zambrotta :?

Brak Adriano faktycznie jest zaskoczeniem, ale na pewno nie za Tottiego. W Pilke to on dobry jest. Ale nic pozatym. Tak czy inaczej zwyciesca juz jest i nie ma roznicy kto jest/byl kandydatem 8)
P.S skoro Maldini to czemu nie Zambrotta :?
- Wojtom
- Juventino
kouba pisze:Brak Adriano faktycznie jest zaskoczeniem, ale na pewno nie za Tottiego. W Pilke to on dobry jest.
Moze i tak, ale najlepszym piłkarzem Serie A, nigdy bym go nie nazwał...Rybeq pisze:jest prostakiem i chamem ale gra swietnie.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- norbert
- Juventino
macie racje Szeva zgarnie nagrode ale jakby zlatan grał wczesniej w juve i prezentował to co dzis prezentuje to pewnie on by wygrał...
2.post
2.post
norbert pisze:ale szczerze mowiac to kto zostanie najlepszy na płułwyspie apeninskim to mnie tak naprawde <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Jak dla mnie to Szewa bez apelacyjnie wygra. Dziwi mnie obecność Tottiego i Maldiniego. Już prędzej w miejsce Tottiego bym dał jego kolege z klubu Montelle albo zawodnika Interu-Adriano.
- 2MAN
- Juventino
Dlaczego nie ma Adriano
:evil: :shock: Chyba jakieś nieporozumienie
A wygra napewno Szewczenko 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Adu
- Juventino
kto tu dal tottiego? to jaks pomylka, z reszta jak dla mnie to tylko Sheva, Nedved i Gilardino zaluzyli na te nominacje. a dodalbym jeszcze Buffona. A co do tego kto wygra to chyba nie ma watpliwosci... Sheva oczywiscie.
a czemu Moggi nie byl nominowany?
a czemu Moggi nie byl nominowany?

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Dajcie spokoj...... I po co oni ten caly plebiscyt robia..... Dali by nagrode Schevczence i tyle.... Przeciez nikt inny i tak nie wygra. A jezeli jednak ktos inny to ja zaczne wierzyc w cuda