Cagliari 1:1 Juventus
- Machnes
- Juventino
Starszy mi mówi, że go wykończe meczami Serie A, a szczególnie Juventusu. i trudno się z nim nie zgodzić :? o tyle ostatnie mecze miały pewnie jakieś prognozy na ciekawy mecz (4-2 Livorno, 3-3 Atalanta), ale to co pokazali to było najgorsze! Juventus nastawiony na defensywe był tylko w mecz z Milanem i rewanżowym z Bayernem. A z Cagliari?? To było totalne walenie głową w mur, dochodziliśmy do pola karnego i traciliśmy piłke
Nasz atak pozycyjny ostatnio szwankuje. I nie chodzi tu o brak skuteczność, ale o brak stwarzania okazji :? Zauważyłem, że tylko Zambro, Thuram i Camor wygrywają pojedynki biegowe reszta ma jakiegoś kiepskiego speeda
musimy czekać na kogoś kto ożywi naszą grę! Niewyobrażam sobie, aby Moggi tak jak rok temu nikogo nie sprowadził
(transfer Mutu to żaden transfer z powodu dyskwalifikacji) przypomina mi się zeszły sezon w "wykonaniu" Capello, to jak zniszczył przewagę Romy, mam nadzieje, ze teraz będzie inaczej.
PS. niby po świętach mieli zawodnicy odpocząć
ale jak narazie na 4 mecze wygrali tylko jeden :?

PS. niby po świętach mieli zawodnicy odpocząć

- M.
- Juventino
Niestety masz rację :roll: Juve nie ma dobrych, wartościowych zmienników. W meczu z Parmą nie mógł grać Thuram zagrał Montero i zawalił bramkę. W Atalantą cały blok defensywny był rezerwowy i skutek: trzy stracone bramki. Z Cagliari pojawił się rezerwowy Appiah i też można powiedzieć, że zawalił bramkę. Nawet mocny atak (Trezeguet, Del Piero, Ibrahimovic i nieobliczalny Zalayeta) gra słabo. Niestety, ale jak napisał baker rozgrywki powoli wchodzą w decydującą fazę, a forma Juventusu nie napawa optymizmem :evil: . Ale miejmy nadzieję, że szczyt formy przyjdzie w odpowiednim momencie.baker pisze:Ogolnie wiec nie ma na razie zapowiadanej przez Capello poswiatecznej reaktywacji. Juve wciaz gra na rownym, przecietnym poziomie. Dodatkowo niedlugo zaczynaja sie najwazniejsze mecze CL i Serie A wkroczy w najwazniejsza faze. Wtedy granie jednym skladem moze juz okazac sie mniej skuteczne niz dotychczas. A jak pokazuja ostatnie mecze, w Turynie brakuje wartosciowych zmiennikow.
:roll:
- Martin
- Juventino
Dla wszystkich zainteresowanych podaje link do całego meczu:
http://bt.ydy.com/torrent/CAGvsJUV-01.17.torrent
Format RMVB. Calosc zajmuje 344 MB. Do sciagania oczywiscie potrzebny klient torrenta.
http://bt.ydy.com/torrent/CAGvsJUV-01.17.torrent
Format RMVB. Calosc zajmuje 344 MB. Do sciagania oczywiscie potrzebny klient torrenta.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- BIGGI
- Qualità Juventino
Włoskiemu arbitrowi, Salvatore Racalbuto grozi długa dyskwalifikacja. Komisja dyscyplinarna do spraw arbitrów wszczęła postępowanie przeciwko sędziemu po meczu Cagliari- Juventus.
Racalbuto popełnił kilka karygodnych błędów a dodatkowo słownie atakował zawodników Cagliari. Dziś odbyło się przesłuchanie piłkarzy z Sardynii. Wszyscy zgodnie zeznali, że byli dyskryminowani przez arbitra przez całe spotkanie.
Teraz komisja bada dowody przeciwko Racalbuto. Jeśli zarzuty Caglairi potwierdzą się wówczas sędziemu grozi długa dyskwalifikacja, która może zmusić go do zakończenia kariery.
pilka.pl
Racalbuto popełnił kilka karygodnych błędów a dodatkowo słownie atakował zawodników Cagliari. Dziś odbyło się przesłuchanie piłkarzy z Sardynii. Wszyscy zgodnie zeznali, że byli dyskryminowani przez arbitra przez całe spotkanie.
Teraz komisja bada dowody przeciwko Racalbuto. Jeśli zarzuty Caglairi potwierdzą się wówczas sędziemu grozi długa dyskwalifikacja, która może zmusić go do zakończenia kariery.
pilka.pl
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak wklejałem to tutaj to tematu jeszcze nie było.Porownaj godziny.Szymek pisze:@Biggi jest już temat o tym sędzi.
Szkoda że meczu nie powtórzą bo w tedy bysmy wygrali![]()
Kolo troche przesadził "atakując ich słownie".... :?
Ale wkurza mnie ta cała sytuacja,zawsze musi chodzić o sędziego ktory prowadził mecz JUVE :x