Cagliari 1:1 Juventus
- Mania
- Juventino
Jezeli jestes sympatyczna i w miare inteligentna dziewczyna z duzymi ambicjami to przemysle 8) Przeslij swoje info jesli spelniasz podane warunkiAGNIESZKA... WYJDŹ ZA MNIE!! ) Co do Twojego komentarza, to pozostaje mi rzec: nic dodać, nic ująć. Zgadzam się z Tobą w każdym słowie.
Agnieszka
- Wojtom
- Juventino
Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz !
Co sie dzieje?
Nie wiem co jest z Juventusem, do którego każdy jest przyzwyczajony, do Juventusu, ktory wygrywa ?! Jest coraz gorzej, myslalem, ze wpadka z Atalantą to sprawka rezerw, i że po tej porażce się zmobilizują, a tu znowu chyba ciągnęli na 1-0 i kara ! Kolejny gol stracony w ostatnich minutach, czyli najgorsze co moze byc...
Płakac mi sie chce i znowu stracilismy przewage nad Milanem
Jesli czegos nie zrobimy, spokojnie nas dogonią i odbiorą pierwszą pozycje, bo jak widac, są w o wiele lepszej formie niz my...
Miala byc super forma po przerwie-nie ma. Czekamy na powrot Juventusu, ktory znowu zacznie wygrywac, bo inaczej kolejny sezon pojdzie na straty...
Co sie dzieje?

Miala byc super forma po przerwie-nie ma. Czekamy na powrot Juventusu, ktory znowu zacznie wygrywac, bo inaczej kolejny sezon pojdzie na straty...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Supersonic
- Juventino
noż Kurza melodia!!! Przewaga topnieje szybciej niż lód w marcu na brudnej Wiśle. Jak tak dalej pójdzie to w marcu nie będzie już miało co topnieć... no chyba, że przewaga nad Udinese...
Kryzys musiał nadejść kiedyś niestety i mnie się wydaje, że ma on się już ku końcowi i nadchodzą lepsze czasy. (nie pytajcie na czym opieram moje hurraoptymistyczne sądy), po prostu myśle, że dzisiaj przelała się czara goryczy. Capello weźmie wszystkich każe im klęczeć 5h na grochu i może zroumieją, że skończyło się ciułanie. Albo się gra i się ma Scudetto, albo się nie gra i pierdzi w stołek. Mam nadzieję, że w 20 kolejce wyjdzie nowo narodzone Juve. F>O>R>Z>A>
Kryzys musiał nadejść kiedyś niestety i mnie się wydaje, że ma on się już ku końcowi i nadchodzą lepsze czasy. (nie pytajcie na czym opieram moje hurraoptymistyczne sądy), po prostu myśle, że dzisiaj przelała się czara goryczy. Capello weźmie wszystkich każe im klęczeć 5h na grochu i może zroumieją, że skończyło się ciułanie. Albo się gra i się ma Scudetto, albo się nie gra i pierdzi w stołek. Mam nadzieję, że w 20 kolejce wyjdzie nowo narodzone Juve. F>O>R>Z>A>
- Małysz
- Juventino
Ech, jak straciliśmy na 1:1, to myślałem, że mnie szlag trafi. Co się dzieje? Jeszcze niedawno jak strzeliliśmy na 1:0 to byłem spokojny, że zwycięstwo dowieziemy do końca, ale teraz w samym styczniu straciliśmy trzykrotnie bramki w końcówkach: najpierw z Parmą, potem Atalantą, teraz Cagliari. :? Nieciekawie to zaczyna wyglądać. Zwlaszcza, że Milan nie zwalnia tempa...
- mleko
- Juventino
heh...co tu duzo mowic...sezon wkracza w decydujaca faze...forma wszystkich zespolow rosnie(m.in. Realu ktory w wlasnie zakonczonym meczu wygral bez problemow 3-1-a wszyscy tak sie cieszyli ze na nich trafilismy...)...nasza spada i to w zastraszajacym tempie...tylko prawdziwy WSTRZAS moze nas uratowac.niech w najblizszej kolejce Milan wygra 6-1, JUVE niech poplynie-moze wtedy cos sie ruszy??!! moze...
- Farmer
- Juventino
Poprostu nie strzelamy bramek. nic by sie nie stalo gdyby strzelili w tym meczu 2 bramki. ale jak mamy strzelac bramki jak zadnych akcji nie robimy. w ataku nic sie nie dzieje. a Zlatan tylko przpuszcza pilke miedzy swoimi nogami zeby pilka poleciala do innego zawodnika tylko ze tam przewaznie nikogo nie ma
nie wiem co mam myslec. niedlugo obroncy beda musieli strzelac bramki 
Respect. FORZA JUVE

Respect. FORZA JUVE
- białas
- Juventino
ludzie, co to jest? jakaś liga podwórkowa? czy oni nie wiedzą, że gra się do ostatniego gwizdka? jakoś Inter o tym wie
gdybyśmy grali do końca w tych meczach, w których traciliśmy bramki w ostanich 10 minutach, to teraz byśmy mieli przynajmniej z 7 punktów więcej.
druga sprawa, to ja nie wiem, co robią niektórzy zawodnicy w Juve. dostają szansę w kolejnych meczach, ale nie potrafią jej wykorzystać. po jakiego ich trzymać? czy nie można ich sprzedać i kupić tych, którzy naprawdę by się przydali? niech Moggi pomyśli nad wzmocnieniami, bo inaczej to będzie tylko brud, smród, dno i wodorosty.
oby się otrząsneli po tych meczach, bo od dłuższego czasu czuć oddech Milanu na naszch plecach. w sumie lepiej tak, niż byśmy to my musieli dmuchać na ich plecy...
druga sprawa, to ja nie wiem, co robią niektórzy zawodnicy w Juve. dostają szansę w kolejnych meczach, ale nie potrafią jej wykorzystać. po jakiego ich trzymać? czy nie można ich sprzedać i kupić tych, którzy naprawdę by się przydali? niech Moggi pomyśli nad wzmocnieniami, bo inaczej to będzie tylko brud, smród, dno i wodorosty.
oby się otrząsneli po tych meczach, bo od dłuższego czasu czuć oddech Milanu na naszch plecach. w sumie lepiej tak, niż byśmy to my musieli dmuchać na ich plecy...
- lukasz.wm
- Juventino
Na półmetku jesteśmy pierwsi mimo słabszej ostatnimi czasy formy.
Za tydzien my u siebie z Brescią Milan na wyjeżdzie z Livorno.
Szkoda tak frajersko straconych punktów ,ale mimo wszystko jeszcze 19 meczy no i wszystko moze sie zmienic .A Milan niech goni i sie potyka.
Przynajmniej Adam dobrze skacze
pozdro.
Za tydzien my u siebie z Brescią Milan na wyjeżdzie z Livorno.
Szkoda tak frajersko straconych punktów ,ale mimo wszystko jeszcze 19 meczy no i wszystko moze sie zmienic .A Milan niech goni i sie potyka.
Przynajmniej Adam dobrze skacze
pozdro.
- 2MAN
- Juventino
Siły straczyło nam na poł sezonu ---> mieszanka wybuchowa : znane nazwiska, dobra forma i dużo szczęścia
Teraz zostało chyba nam tylko to pierwsze
Zaczynamy się sypać , brakuje skuteczności ... Milan w tamtym sezonie strzelał po 1 bramce na mecz
ale wygrywał ... a my niesety nie
Brakuje przebojowości , świeżości i zmian na boisku :evil:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- wiwat
- Juventino
Jak widze taki wynik, to az mnie skreca - dac sobie odebrac zwyciestwo po raz kolejny w ostatnich minutach meczu, to zakrawa na kpine. Moze Capello powinien popracowac nad koncentracja swoich graczy, bo jak tak dalej pojdzie, to odbierzemy Interowi pierwsze miejsce w ilosci zremisowanych meczow 

- _Jah
- Juventino
Nie rozumiem Was. Cagliari, zwłaszcza u siebie, to bardzo niewygodny rywal. Tymczasem My, zupełnie bez formy, po kompromitacji w Coppa Italia, hę. Remis był tutaj jak najbardziej do przewidzenia.
Nie gorączkujcie się tak, abowiem wystarczy jedynie trzeźwo ocenić syutuację. Na obecną chwilę nie ma sensu oglądanie się na Milan, gdyż róznica pomiędzy nami a nimi, jest ogromna. Nikogo z was nie powinna dziwić sytuacja, w której to my będziemy oglądać plecy Milanu. Wszakże nie jest to żaden wstyd, a żeby mieć ambicje rywalizowania z klubami o takiej klasie, niestety, sami również musimy prezentować najwyższą klasę. Tymczasem gramy niepewnie, wygrywamy na styku, tracimy głupie bramki, w końcowych fragmentach meczu. Przyszedł chyba czas na refleksje, aby mogli w lepszym stylu, zacząć nową rundę rozgrywek.
Przed nami kolejne 19 kolejek. Nie ukrywam, że terminarz jest dla nas korzystny. Za tydzień gramy na Stadio Delle Alpi z Brescią, która znajduje się w strefie spadkowej. Fotel lidera powinien być więc zachowany.
Nie gorączkujcie się tak, abowiem wystarczy jedynie trzeźwo ocenić syutuację. Na obecną chwilę nie ma sensu oglądanie się na Milan, gdyż róznica pomiędzy nami a nimi, jest ogromna. Nikogo z was nie powinna dziwić sytuacja, w której to my będziemy oglądać plecy Milanu. Wszakże nie jest to żaden wstyd, a żeby mieć ambicje rywalizowania z klubami o takiej klasie, niestety, sami również musimy prezentować najwyższą klasę. Tymczasem gramy niepewnie, wygrywamy na styku, tracimy głupie bramki, w końcowych fragmentach meczu. Przyszedł chyba czas na refleksje, aby mogli w lepszym stylu, zacząć nową rundę rozgrywek.
Przed nami kolejne 19 kolejek. Nie ukrywam, że terminarz jest dla nas korzystny. Za tydzień gramy na Stadio Delle Alpi z Brescią, która znajduje się w strefie spadkowej. Fotel lidera powinien być więc zachowany.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- paweł (neo)
- Juventino
Hmm...
Miałem tego nie komentowac bo szkoda sobie nerwy szarpac...
Ogladałem skrót z tego meczu...i myslałem ze dostane zawału....
Az zal serce mi sciska jak widze co oni robią!!
Niewiem co sie z naszymi dzieje....
Potrzeba co najmniej 3 dobrych nowych zawodników
:puck: Emerson nie ma w srodku z kim grac... appiach , tach i blasi to piłkarze nie godni grania w pierwszym składzie... Juve ..przynajmniej w takiej formie!!)
:puck: Obrona taka troche ospała... zero walecznosci...potrzeba co najmniej jednego dobrego sr obroncy typu bonera...bo ile mozna grac bez zmian w obronie.. nie majac godnych zastepców... przykłąd... Legro , montero , iuliano...(nadaja sie tylko na sp[rzedarz)
Potrzeba ofensywnego pomocnika ..bo nedveda mamy jednego.. całe szczescie jest tez camor.... ale czy to nie za mało... jak na serie A i LM..??
Del piero Ława....i tam z taka forma ma miejsce
Dobrze ze zakupili Mutu... bo jak zacznie grac w Juve Jak wParmie to bedzie duzym wzmocnieniem...Cassano nie chce....ale pewnie jak wielu z was moze jest gwiazda ale....hmm jakos mi nie pasuje do JUve..
Teraz oczekuje transferów... mamy troche czasu.. wiec niech Moggi sie postarta.. bo z taka gra to ja dziekuje...
Capello napewno niezle zjechał naszych po ostatnich meczach..
Wiecie czego sie boje...??... Tego ze na własne życzenie stracimy wszystko co jest do wygrania w tym sezonie
Juz we frajerski sposób wylecielismy z PW.
I tyle co ja mysle o tym...
Ps. Kto uwaza ze wystarczy szczelic jedna bramke Realowi w meczu zeby z nimi wygrac jest w wielkim błędzie.....
Ja juz zaczynam sie modlic....
Jak wygramy cos w tym roku jade do czestochowy na rowerze!!!(100 km w dwie strony)albo lepiej do Lichenia!! i ja na waszym miejscu tez bym tak zrobił bo nic innego nam nie pozostaje
Miałem tego nie komentowac bo szkoda sobie nerwy szarpac...
Ogladałem skrót z tego meczu...i myslałem ze dostane zawału....
Az zal serce mi sciska jak widze co oni robią!!
Niewiem co sie z naszymi dzieje....
Potrzeba co najmniej 3 dobrych nowych zawodników
:puck: Emerson nie ma w srodku z kim grac... appiach , tach i blasi to piłkarze nie godni grania w pierwszym składzie... Juve ..przynajmniej w takiej formie!!)
:puck: Obrona taka troche ospała... zero walecznosci...potrzeba co najmniej jednego dobrego sr obroncy typu bonera...bo ile mozna grac bez zmian w obronie.. nie majac godnych zastepców... przykłąd... Legro , montero , iuliano...(nadaja sie tylko na sp[rzedarz)
Potrzeba ofensywnego pomocnika ..bo nedveda mamy jednego.. całe szczescie jest tez camor.... ale czy to nie za mało... jak na serie A i LM..??
Del piero Ława....i tam z taka forma ma miejsce
Dobrze ze zakupili Mutu... bo jak zacznie grac w Juve Jak wParmie to bedzie duzym wzmocnieniem...Cassano nie chce....ale pewnie jak wielu z was moze jest gwiazda ale....hmm jakos mi nie pasuje do JUve..
Teraz oczekuje transferów... mamy troche czasu.. wiec niech Moggi sie postarta.. bo z taka gra to ja dziekuje...
Capello napewno niezle zjechał naszych po ostatnich meczach..
Wiecie czego sie boje...??... Tego ze na własne życzenie stracimy wszystko co jest do wygrania w tym sezonie
Juz we frajerski sposób wylecielismy z PW.
I tyle co ja mysle o tym...
Ps. Kto uwaza ze wystarczy szczelic jedna bramke Realowi w meczu zeby z nimi wygrac jest w wielkim błędzie.....
Ja juz zaczynam sie modlic....
Jak wygramy cos w tym roku jade do czestochowy na rowerze!!!(100 km w dwie strony)albo lepiej do Lichenia!! i ja na waszym miejscu tez bym tak zrobił bo nic innego nam nie pozostaje
- Wessal
- Juventino
No jeżeli będziemy tak grać to wątpie, żebyśmy pokonali Real.
Coś musi być w Juventusie nie tak. W tamtym sezonie beznadziejnie galiśmy. W tym sezonie dotąd było dobrze, ale Atalanta i teraz Cagliari... Jeżeli będziemy tak grać to niestety coś będzie trzeba zmienić. Może posprzedawać piłkarzy, nawet kilku tych lepszych i postawić na młodzież. Trzeba przecież jakieś zmiany zastosować jak tak będzie. Może trzeba sprzedać Camoranesiego, albo Del Piera. Trzeba wszystkiego próbwać, bo przecież coś jest nie tak.
Coś musi być w Juventusie nie tak. W tamtym sezonie beznadziejnie galiśmy. W tym sezonie dotąd było dobrze, ale Atalanta i teraz Cagliari... Jeżeli będziemy tak grać to niestety coś będzie trzeba zmienić. Może posprzedawać piłkarzy, nawet kilku tych lepszych i postawić na młodzież. Trzeba przecież jakieś zmiany zastosować jak tak będzie. Może trzeba sprzedać Camoranesiego, albo Del Piera. Trzeba wszystkiego próbwać, bo przecież coś jest nie tak.
- marsek
- Juventino
Co wy jesteście nienormalni?!!Przecież Cagliari to nie jest cieniutki klub typu Reggina!!!!To bardzo niewygodny przeciwnik szczególnie na własnym boisku!!!Tylko Milan tam z nimi wygrał !!no i Juve prawie....
Reamis zawdzieczamy Appiahowi i Zoli a wy juz nadajecie na forme Juve i na Capello...przeciez Juve cały mecz atakowało a Cagliari sie broniło!!!!
PS.Ti Amo: jaki wstyd?jaka żenada?ogladałes mecz wogóle?

PS.Ti Amo: jaki wstyd?jaka żenada?ogladałes mecz wogóle?