Koszulka Juve!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 11:01

To jest typowa replika. Noi czarny pas prześwityje przez reklame SKY. 8) Oryginalne chodzą w cenach ok. 260 zł 8)

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 14:40

Szymek pisze:To jest typowa replika. Noi czarny pas prześwityje przez reklame SKY. 8) Oryginalne chodzą w cenach ok. 260 zł 8)
Zgadzam się. Ta koszulka to replika. Reklama Sky świeci się jak prasowanka i na dodatek nie pokazali tyłu koszulki (nie wiadomo jaką czcionką napisane są nazwiska). Swoją drogą to oryginalne koszlki widziałem już po 150 zł (ale to i tak za dużo :roll: )

:roll:
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2005, 22:21

chcialem wytlumaczyc... to nie jest replika ! To ze przeswituje sponsor to nic nie znaczy... sa rozne typy koszulek... training, matchday i primary. Z przeswitujacym sponsorem sa wlasnie matchday... sa to oryginalne koszulki nike... to tylko tak w woli wyjasnienia ;)

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2005, 23:40

OH dzieki ci Trunxik-naprawde ulzylo mi :P bo co to za sens kupowac replike za 100 pln :P
THX

HHHURRRRRRRAAAAAAAAAAA :DDDD

Obrazek
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2005, 23:46

Lepiej pojedziemy na mecz i wywiesimy transparenty: "Dajcie nam koszulki, my from POLAND :-D"

A i do BOOMA, twoj podpis: "it's the last time YOU will" powinno byc "it's the last time HE will" ale to tak na marinesie 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2005, 18:13

A to wiem ale chcialem zmienic leciutko ten cytat zeby odnosil sie do ogolu, bo tak to bylby cytat wyrwany z kontekstu :P
ale spoko

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 15:48

Odświeżam temat. Zbliżają się moje urodziny i chciałbym na nie dostać koszulkę Juve. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć idelanej koszulki dla siebie. Chodzi mi o biało-czarną koszulkę z logo Sky Sport, numerem 10 i nazwiskiem Del Piero. Na Allegro pasuje mi tylko jedna oferta. Szkoda, że sprzedający ma tylko trzy pozytywy :roll: . Wysłałem do niego e-maila z prośbą o zdjęcia interesującego mnie modelu, jak odpisze, wrzucę te fotki na forum. Jednak nie mam żadnej alternatywy. Na Allegro nie ma nic więcej, e-bay odpada, szukałem we wszystkich sklepach internetowych jakie znam i nic. Może Wy coś jeszcze znacie :roll: ?

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 16:28

Diego jeśli zależy CI na oryginalności, a pieniądze nie robią różnicy to kup w JuveStore. Koszulka 70, przesyłka chyba 15 czy coś koło tego i masz jak znalazł. Nawet Ci wydrukują Diego i jaki chcesz numerek, jeślibyś chciał ;)[/url]

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 17:00

Bad_Magick pisze:Diego jeśli zależy CI na oryginalności, a pieniądze nie robią różnicy to kup w JuveStore. Koszulka 70, przesyłka chyba 15 czy coś koło tego i masz jak znalazł. Nawet Ci wydrukują Diego i jaki chcesz numerek, jeślibyś chciał ;)[/url]
JuveStore raczej odpada :roll: . Nie stać mnie. Co do oryginalności. Nie zależy mi na niej tak bardzo. Nic się nie stanie jeśli logo będzie przesunięte 0,8 cm w prawo, a herb będzie wygięty o 4 stopnie. Zależy mi na koszulce Juve z troche lepszego materiału, która mi długo posłuży i nie spierze się w 1 praniu.

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 17:18

Ja polecam to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48744153
Cena 95 zl + 10 zl koszt wysylki. Czekalem troche dlugo, ale paczka przyszla az z Tajlandji (jakie maja fajne znaczki ze sloniami :D). Koszlulka jest z zupelnie innego materialu niz taniocha z bazaru za 20 zl. Ma po bokach siateczke, super material, wszywane logo Juve, reklama Sky to niestety prasowanka ale zabezpieczona takim czyms zeby nie odpadla i meteczki Nike. Mam ja juz 6 miesiecy i nie nazekam, nie poprula sie, nic sie nie spralo, polecam ;)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 17:43

zlatan_sc pisze:Ja polecam to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48744153
Cena 95 zl + 10 zl koszt wysylki. Czekalem troche dlugo, ale paczka przyszla az z Tajlandji (jakie maja fajne znaczki ze sloniami :D). Koszlulka jest z zupelnie innego materialu niz taniocha z bazaru za 20 zl. Ma po bokach siateczke, super material, wszywane logo Juve, reklama Sky to niestety prasowanka ale zabezpieczona takim czyms zeby nie odpadla i meteczki Nike. Mam ja juz 6 miesiecy i nie nazekam, nie poprula sie, nic sie nie spralo, polecam ;)
O to dobre info dla mnie bo nie caly miesiac temu zamowilem u tego goscia koszulke i czekam , ale widze ze nie tlyko ja czekalem dlugo :) , a logo sky jest zawsze prasowanką (przykład w GO Sporcie , gdzie koszulka kosztuje 260 zl) . Kiedy wkoncu ta koszulka dojedzie :pray: 8) :D
pozdr

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2005, 22:46

Diego pisze:Chodzi mi o biało-czarną koszulkę z logo Sky Sport, numerem 10 i nazwiskiem Del Piero.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48744153 pisze: Koszulka bez numeru i nazwiska z tyłu.
I tu jest pies pogrzebany :roll: . Interesuje mnie tylko i wyłącznie koszulka z numerem 10 i nazwiskiem Del Piero :roll: . Na tej stronce można kupić tylko koszulki bez numerów i nazwisk. Pomoże mi ktoś :roll: ?

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 00:05

Mam obydwie takie koszulki:jedna oryginalną kupioną w gosport za 279 i drugą z allegro za 100zł(ta wisi na ścianie,jest to na pierwszy rzut oka dobra podróbka.Logo jest naprasowane,herb jest całkiem inaczej zrobiony i przeswituja przez logo sky sport pasy!!!)>O wiele lepsza jest oryginalna z gosportu-Bardzo dobry material,fajnie zrobiony herb i nie naprasowywane logo sponsora!!!Koszulka miażdzy!!Opłacało sie wydac tyle pieniedzy!!!!W polsce oryginalna mozna kupic tylko w gosporcie(ja kupowalem na zamowienie)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:14 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 08:55

ta koszulka to replika oryginału dla fanów robiona nie przez nike'a a przez juventus co wytaźnie jest napisane przy tej aukcji. Chyba że wkręcają :P

ozaru4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 09:11

Ludzie, czy wy nie rozumiecie ze to jest ORYGINAŁ? Tyle ze nie wyprodukowany przez NIKE tylko przez JUVENTUS !! Juz kumacie?

Pzdr, ozaru

ODPOWIEDZ