Juventus: Capello chce Davidsa lub C. Zanetti'ego
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przyznam, że po cichu licyłem na ten transfer, ale większych nadzieji sobie nie robiłem. Inter jak to Inter, wiemy do jakich transferów są skłonni
Jednak nie tym razem.
Ostanio Capello powiedział, że nie przekonały go osoby Blasiego i Appiaha. Czy w końcu Tacchinardi zagra od 1 minuty? Skoro 2 pierwsi, których wymieniłem, nie spełniają pokładanych w nich nadzieji, to po co na siłe ich wystawiać w 1 składzie? Takim rozwiązaniem, wprowadzamy tylko osłabienie we własne szeregi! Niestety, ale trzeba coś zrobić z pozycją śr. pomocnika. Emerson nie wyrobi całego sezonu sam. Liczę, że teraz czas na Tacchiego, oby...

Ostanio Capello powiedział, że nie przekonały go osoby Blasiego i Appiaha. Czy w końcu Tacchinardi zagra od 1 minuty? Skoro 2 pierwsi, których wymieniłem, nie spełniają pokładanych w nich nadzieji, to po co na siłe ich wystawiać w 1 składzie? Takim rozwiązaniem, wprowadzamy tylko osłabienie we własne szeregi! Niestety, ale trzeba coś zrobić z pozycją śr. pomocnika. Emerson nie wyrobi całego sezonu sam. Liczę, że teraz czas na Tacchiego, oby...

- Iver.pk
- Juventino
No nie wiem czy po meczu z Atalanta w PW Tach zagra kolejny mecz od 1 minuty! Tym meczem chyba pogrzebal swoje szanse na dalsza gre w Juve(chyba ze trener sie zmieniTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Liczę, że teraz czas na Tacchiego, oby...
Ja mam mieszne uczucia co do powrotu Edgara do Juve. Jakos mi sie za bardzo nie chce w to wierzyc bo skoro teraz ma wrocic to czemu nie wrocil na poczatku sezonu

- wonger
- Juventino
Jestem zwolennikiem sprowadzenia Davidsa ale za kogo miałby grać. A tak w ogóle to powinien grać Del Piero na lewej a Nedved na środek no to Davids raczej nie grał by ale jako zmiennik dla Emersona może być. Warto to rozwarzyć.
- enbea
- Juventino
wg mnie to zmiennikow mamy dosc np Tacchinardi czy Olivera a dlaczego tak rzadko graja to wie tylko Capello a Davids gdyby chcial grac w Juve to by nie odchodził wiec nie sadze zeby gral jeszcze kiedys na Delle Alpi
ENBEA