Co ważniejsze-SCUDETTO czy Liga Mistrzów
- Marcin_FCJ
- Juventino
Jah, nie masz się co martwić! Jeżeli Puchar juz nie istnieje to Juventus jest ostatnim Włoskim klubem który go posiadał! No a teraz gdy będą te Mistrzostwa Klubowe to też najlepiej żeby brał udział tam Juventus, Milan nie dał rady to teraz kolej na innych
A co do tego które rozgrywki są dla mnie ważniejsze? Hmmm.. Dla mnie są tak samo ważne! Trzeba jednak powiedzieć że porażka w Lidze Mistrzów boli dużo mniej niż przegrana Scudetto! Może więc dlatego jeśli miałbym wybrać tylko 1 to wybrałbym Scudetto.
A co do tego które rozgrywki są dla mnie ważniejsze? Hmmm.. Dla mnie są tak samo ważne! Trzeba jednak powiedzieć że porażka w Lidze Mistrzów boli dużo mniej niż przegrana Scudetto! Może więc dlatego jeśli miałbym wybrać tylko 1 to wybrałbym Scudetto.
- Adu
- Juventino
co tu duzo gadac, najlepiej bedzie jesli uda sie wywalczyc i jedno, i drugie. pamietam, jak jescze niedawno celem numer 1 byla LM, ale teraz scudetto jest chyba rownie wazne, bo jednak trzeba zmazac ten fatalny wynik z zeszlego sezonu. ale patrzac na ilosc zdobytych pucharow LM, to tez przydaloby sie wygac taki pucharek
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- norbert
- Juventino
dla zawodników juve zaruwno jak scudetto jak i lm jest tak samo wazne zawodnicy juve chca wygrywac wszystko.chociarz ja wolał bym zeby w tym sezonie juve wywalczył jednak Lige Mistrzów bo juz troche za długo czekomy na te chile.
- ALL
- Juventino
Jestem ciekawy co byście woleli z podanych poniżej dwóch opcji??:
1)Żeby Juventus przegrał wtedy z milanem i nie zdobył scudetto ale wygrał Lige Mistrzów
2)Cz jednak pozostali przy zdobytym scudetto
Trzeciej opcji nie ma bo byłoby nierozsądne w obecnej sytuacji oczekiwać jednego i drugiego :-D
Milan wygrał LM :evil:
Czekam na wasze odpowiedzi
hehe
1)Żeby Juventus przegrał wtedy z milanem i nie zdobył scudetto ale wygrał Lige Mistrzów
2)Cz jednak pozostali przy zdobytym scudetto
Trzeciej opcji nie ma bo byłoby nierozsądne w obecnej sytuacji oczekiwać jednego i drugiego :-D
Milan wygrał LM :evil:
Czekam na wasze odpowiedzi

- gregor_g4
- Juventino
troche szacunku, nazwy klubow piszemy z duzej litery :]Davinio pisze: przegrał wtedy z milanem
co Ty nie powiesz ..... pamietaj do poki pilka w grze, narazie jest 3-3Davinio pisze:Milan wygrał LM :evil:

You''ll never walk alone !!
Co do tematu:
Zdobyte przez nas Scudetto jest niezwykle cenne, przybliza nas do 3 gwiazdki nad herbem, ponadto utarlismy nosa Milanistom, pograzajac ich w meczu na San Siro. Z drugiej jednak strony CL, najwazniejsze trofeum w klubowej pilce europejskiej, ktore ostatnio zdobylismy 9 lat temu... a w miedzy czasie 3 razy bylismy bardzo blisko kolejnego zdobycia Pucharu Mistrzow.
Przed sezonem bardziej chcialem zeby Juve triumfowalo w CL niz w lidze, jednak teraz ten 28 triumf swietnie smakuje i mimo ze jest niedosyt po CL to nie zamienilbym triumfu w lidze na triumf w CL.
- Splimer
- Juventino
Cieżko jest powiedzieć który puchar cieszy bardziej. Scudetto potrafi cieszyć niesamowicie, jest symbolem najlepszej drużyny panującej we Włoszech, ale to wygrana w LM pokazuje kto panuje, świadczy o wyższość zespołu nad innymi i chyba jednak wolałbym wygraną w LM. 

- Logan
- Juventino
na pewno wygral ??Davinio pisze:Milan wygrał LM :evil:

trzymam kciuki za anglikow

Forza Juve
- El Nino
- Juventino
Ja chyba wolałbym żeby Juve wygrało LM, a nie zdobyli scudetto. Uważam tak ponieważ zdobycie LM pokazuje klasę europejską, wtedy klub bardziej się ceni (media, inni kibice), a zdobycie scudetto potwierdza że Juve to najlepszy klub Włoch.
Aha i Twoja druga wersja, że Juventus przegrałby z Milanem.. Po tej porażce tak to nie byłby koniec szans na zdobycie scudetto, ale wiem o co Tobie chodziło z tymi "wersjami"
Aha i Twoja druga wersja, że Juventus przegrałby z Milanem.. Po tej porażce tak to nie byłby koniec szans na zdobycie scudetto, ale wiem o co Tobie chodziło z tymi "wersjami"
- Martin
- Juventino
A mi w chwili obecnej nic wiecej do szczescia nie jest potrzebne. Powiedzialem, ze jesli juve ma przegrac w finale to ma nie awansowac. Mamy Scudetto, Milan nie ma nic! Czego wiecej potrzeba do szczescia???
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- ALL
- Juventino
A jednak Liverpool wygrał :-D Jednak w piłce nic nie można przewidzieć do końca. Przyznaje moja wpadka gdyż sądziłem że w tym meczu już nic sie nie zmieni po przerwie!!!!!!! BRAWO DUDEK !!!!!!!!!!!!!!
MILAN PRZEGRAŁ !!!!!!!!!!!!!!!! :-D
:-D 
MILAN PRZEGRAŁ !!!!!!!!!!!!!!!! :-D

- M.
- Juventino
Mi pasuje. Mogę to przyjąć w ciemno :roll: .Davinio pisze:Żeby Juventus przegrał wtedy z milanem i nie zdobył scudetto ale wygrał Lige Mistrzów
Martin pisze:Mamy Scudetto, Milan nie ma nic!

Tylko Pucharu Mistrzów. Niczego więcej. Wtedy będę w pełni usatysfakcjonowany :roll: .Martin pisze:Czego wiecej potrzeba do szczescia???
:roll:
- Martin
- Juventino
Znam takich co to chcieli oba trofea jakies miesiac temu... co byli wrecz pewni ze to zdobeda... a teraz... kazdy wie jak to sie skonczylo.Kali pisze:Najlepiej to by było wygrać i Ligę Mistrzów i Scudetto![]()
A Milan?
nie mowie ze zle byloby zdobyc puchar mistrzow ale gdyby ktos mi zaoferowal takie rozwiazanie (scudetto i TAKA porazka milanu w finale CL) wzialbym w ciemno. Po prostu pięknie! Pięknie!
Log in: 15.12.1997
- Lypsky
- Juventino
Do dzis pamietam zapowiedzi rozniesienia Juve na SS i wygranej w StambuleMartin pisze: Znam takich co to chcieli oba trofea jakies miesiac temu... co byli wrecz pewni ze to zdobeda... a teraz... kazdy wie jak to sie skonczylo.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bartus
- Juventino
gdyby druzyny zdobywały trofea po zachciankach kibiców to chyba nie byłoby nieszczesliwego klubu i nieszczesliwych kibicow
moim zdaniem nie ma sensu gdybanie co bysmy woleli. Na sukces musi zapracowac cała druzyna.