Milan remisuje z Palermo

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 20:52

Ekhm... Jakos nie widze, aby kibice Milanu tak się radowali w tym temacie jak w poprzednich co z nas polewali... Może jakis dołek ?? :D:D:D To jest sport i każdemu sie przydażają wpadki... Kto ma ich najmniej ten jest mistrzem 8)

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 21:22

Ulisses pisze:Ekhm... Jakos nie widze, aby kibice Milanu tak się radowali w tym temacie jak w poprzednich co z nas polewali... Może jakis dołek ?? :D:D:D To jest sport i każdemu sie przydażają wpadki... Kto ma ich najmniej ten jest mistrzem 8)
No właśnie, po meczu z Parmą mówili, że 2 kolejki i oglądamy ich plecy :wink: Widać wspaniała forma Milanu musiała paść. Szkoda, że w tej ostatniej minucie, któryś z piłkarzy Palermo strzelił wprost w Dide :evil: Może z Udine tez chłopaki zawiodą :twisted: Żeby przypadkiem znowu Juve nie dało plamy, bo teraz się śmiejemy, ale za tydzień z Cagliari :wink:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 21:44

_juvel_ pisze: Wydaję mi się, że już za dwa lata Palermo będzie mogło walczyć o Studetto i inne bardzo ważne trofea, bo przecież jak narazie Palermo jest beniaminkiem w SerieA, a gra jak równy z równym z takimi klubami jak Juventus czy Milan.
no nie przesadzaj. to, że udało im się zremisować z nami, Interem i Milanem nie czyni z nich odrazu zespołu na miare europejskich pucharów. fakt, że Palermo ma "przebłyski", ale na pewno za 2 lata nie właczy się do walki o Scudetto. no ale jeśli tak będzie, to odrazu zwracam honor 8)

baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 02:07

Milan zagral w Palermo niezly mecz. Mial znaczna przewage w posiadaniu pilki i oddal az 23 strzaly na bramke rywali. Z drugiej strony trzeba jednak przyznac, ze dogodnych sytuacji bramkowych rossoneri mieli niewiele. Palermo w meczu z Milanem zastosowalo podobna taktyke jak Juventus. Bronilo sie calym zespolem liczac na kontry. W przeciwienstwie do bianconerich Sycylijczykom udalo sie kilka razy groznie skontrowac Milan, ale w bramce kilka razy swietnie zachowal sie Dida. Ogolnie tego rodzaju mecze pokazuja jak wielkim potencjalem dysponuje Milan, skoro nawet takie zespoly jak Juve czy Palermo grajac u siebie bronia sie caly mecz i sa bardzo zadowolone z osiagnietego remisu.
Bezpodstawnym wydaje mi sie liczenie, ze rossoneri wpadli w dolek formy. Palermo to solidna druzyna i remis z nia ujmy nie przynosi. Czy jednak mam racje pokaze dopiero mecz z Udine. Maja racje ci, ktorzy twierdza, ze bedzie to trudny rywal dla Milanu. Mam nadzieje jednak, ze Udinese nie przyjedzie na San Siro tylko sie bronic i ze bedzie sie choc staralo atakowac, wtedy bedzie Milanowi latwiej o bramki.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 12:37

Ja też mam nadzieję że Udine nie będzie się bronić. Udinese mam bardzo dobry atak i grają zazwyczaj trzema napastnikami. Wprawdzie za kartki nie zagra Di Michele ale zato są Iaquinta, Fava oraz najlepszy z nich Di Natale. Na tego ostatniego będziecie musieli bardzo mocono uważać!

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 14:16

pan Zambrotta pisze: Mam nadzieję że waleczne Palermo skubnie trochę punktów Milanowi...
Moje modlitwy zostały spełnione. Co prawda przy stanie 1-1 Palermo mogło jeszcze strzelić, ale cieszmy się z tego co mamy. Znowu mamy 4pkt przewagi i może zwiększymy jeszcze pulę bo Milan zagra z Udinese, objawieniem ligi.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 14:24

Nie bylo stanu 1-1. 8) Mecz zakończył się 0-0 :P

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 14:31

Marcin_FCJ pisze:Nie bylo stanu 1-1. 8) Mecz zakończył się 0-0 :P
o kruca 8) gafa miesiąca. Oczywiście 0-0. Pomyliły mi się mecze. Czyli skrótu spotkania Milanistów nie oglądałem. Ma ktoś może jakiegoś linka ??

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 15:06

pan Zambrotta pisze:Ma ktoś może jakiegoś linka ??
Prosto z forum Milanu ;) Chyba, Baker nie masz nic przeciwko ;)
http://media2.acmilan.com/200501/813_bb.wmv

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2005, 16:59

baker pisze:Bezpodstawnym wydaje mi sie liczenie, ze rossoneri wpadli w dolek formy. Palermo to solidna druzyna i remis z nia ujmy nie przynosi. Czy jednak mam racje pokaze dopiero mecz z Udine. Maja racje ci, ktorzy twierdza, ze bedzie to trudny rywal dla Milanu. Mam nadzieje jednak, ze Udinese nie przyjedzie na San Siro tylko sie bronic i ze bedzie sie choc staralo atakowac, wtedy bedzie Milanowi latwiej o bramki.
Masz rację. Milan jest obecnie w dobrej formie i remis z Palermo zdecydowanie można uznać za wpadkę przy pracy, tak jak remis Juve z Parmą. Teraz Milan zagra z Udinese i jest ciekawy czy Udinese przyjmie taktykę Palermo. Bo jeśli tak to Milanowi ciężko będzie wygrać. Miło, że straciliście 2 punkty, ale nie ma powodu do wpadanie w euforię sezon jest długi i można zdobyć jeszcze wiele punktów.

:roll:
pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2005, 12:22

_juvel_ pisze: Bo jak narazie najkięwszy trud Bianconerim wsprawił właśnie Palermo.
Hehe.. chyba zapomniałeś o meczu z takim Milanem kiedy to Juve oddało 1 celny strzał na bramkę i niezabardzo mogło wyjść z połowy :]
kouba pisze:Prosto z forum Milanu ;) Chyba, Baker nie masz nic przeciwko ;)
http://media2.acmilan.com/200501/813_bb.wmv
Baker może i nie ma, ale ja straciłem przy stworzeniu tego linka około pół minuty dlatego za prawa autorskie pobieram opłatę 2zł (po info o nr konta zgłoś się na priv) :P

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
ODPOWIEDZ