Krzysiek Król w Wiśle Kraków!!!!!
- PiontaS
- Juventino
Bardzo Bardzo i jescze raz bardzio dibrze że Wisła go kupiła a dlaczego bo sądzę ze gdyby wyjechał do Niemiec za 3-4 lata okazało by się ze jest to talent tak jak Klose czy Podolski a tak jest w Wiśle i mam nadzieję że nie bedzie tam tylko pełnić roli rezerwowego
- herr_braun
- Juventino
I dobrze że wybrał Legie. W Wiśle byłoby jak z Kwiekiem . Runda na ławce i w rezerwach a teraz na wyporzyczenie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Zbyt wcześnie na radość kibice Wisły...
Według Król bardzo dobrze wybrałe jak na razie młodzi obrońcy Wisły marnują się tam, łatwy przykład to Kowalczyk który miał byuć wzmocnieniem Wisły, a grzeje ławę.
Jako kibic Legi bardzo się cieszę że tak perspektywiczny obrońca wylądował w Legii, już środek obrony Legia ma zapewniony, bo już mamy Rzeźniczaka.
Według Król bardzo dobrze wybrałe jak na razie młodzi obrońcy Wisły marnują się tam, łatwy przykład to Kowalczyk który miał byuć wzmocnieniem Wisły, a grzeje ławę.
Jako kibic Legi bardzo się cieszę że tak perspektywiczny obrońca wylądował w Legii, już środek obrony Legia ma zapewniony, bo już mamy Rzeźniczaka.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
nie wiem z czego sie tak cieszycie pieski
wystarczy popatrzec na maćka korzyma z legii chciała go chelsea a w legi praktycznie nie gra wiec pewnie tak samo bedzie z tym kolesiem
Pozdro dLa kibiców CRACOVII Oraz ZGÓD
wystarczy popatrzec na maćka korzyma z legii chciała go chelsea a w legi praktycznie nie gra wiec pewnie tak samo bedzie z tym kolesiem
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale Korzym jak na razie gra w rezerwach, przecież to było oczywiste że 16-letni chłopak nie stanie się od razu czołową postacią Legiijuvepiotr18 pisze:nie wiem z czego sie tak cieszycie pieski
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- JUVEFANE_10
- Juventino
Kwiek wogóle nie grał w rezerwach i poza tym to zostaje w klubie i nigdzie go nie wyporzyczają.herr_braun pisze:I dobrze że wybrał Legie. W Wiśle byłoby jak z Kwiekiem . Runda na ławce i w rezerwach a teraz na wyporzyczenie
A co do Krzyśka to powiedział że z Wisłą sie przeciągało i dlatego wybrał Legie ale myślę że Legia zmarnuje jego talent tak jak zmarnowała Zganiacza!!!!Mógł lepiej wyjechać do Niemiec
JESTEM OSZUSTEM
- stazzorZ
- Juventino
korzym jak dobrze powiedział strejlau za bardzo chce wszystkim udowodnic ze potrafic grac w pilke. ciagle jest skupiony na tym zeby minac jednego, dwoch rywali zamiast pograc klepka. potrzeba mu dobrego trenera ktory przekaze mu swa wiedze o grze na pierwszoligowych boiskach i dobrze go wprowadzi do zespolu(a w przyszlosci na pewno bedzie bardzo widowiskowo grajacym pilkarzem) takim na pewno nie był kubicki. a zielinski? trudno narazie powiedziec. w kazdym razie trzeba mu poswiecic wiecej uwagi ale robic wokol niego mniej szumu. bo narazie inkasuje ogromne pieniadze i nic pozatym.ADAMJUVENTUSPL pisze:Nie wiem czy wiesz ale Korzym jak na razie gra w rezerwach, przecież to było oczywiste że 16-letni chłopak nie stanie się od razu czołową postacią Legiijuvepiotr18 pisze:nie wiem z czego sie tak cieszycie pieski
co fakt to fakt. bardzo lubie zganiacza. to swietny zawodnik ma super technike i wszedzie go na boisku pełno. legia popełniła duzy błąd wobec jego osobyJUVEFANE_10 pisze:Legia zmarnuje jego talent tak jak zmarnowała Zganiacza

- Boss
- Juventino
Dobrze że Wisła pozyskuje młode talenty ale potem z ich rozwojem bywa krucho :x Wisła swego czasu skupowała najzdolniejszych juniorów w kraju a potem kończyli oni albo w rezerwach albo na wypozyczeniach do słabiutkich klubów ( nawet drugoligowych). Wystarczy spojrzeć jak rozwinely się talenty takich zawodników jak Nowotczyński, Strąk, Kuzera, Wisio, Zawadzkiego czy braci Brożków. Jak widać nie najlepiej. Teraz powrócił pod Wawel Paweł Brożek i miejmy nadzieje że się rozwinie bo talent ma nieprzeciętny i chyba jako jedyny z "młodych wiślaków" rokuje nadzieje na jakąś karierę. Tak samo mam nadzieje , że talent Króla bedzie sie rozwijal pozytywnie i w przyszłości będzie z niego pozytek. Bo narazie Wisła opiera swoją siłe na piłkarzach już ukształtowanych, kupionych za grube pieniądze.